פרק 12

ET2k

New member
גם לי זה עלה ... וישר ירד ../images/Emo58.gif

השריטה בעתיד היא הרבה יותר רחבה, וגם במיקום אחר. אני חשבתי דווקא שאולי זה מראה שמשהוא שצריך לקרות יקרא, אבל בצורה שונה... במכונת הזמן (הגרסה החדשה ,2000 אאל"ט), האהובה של הגיבור תמיד מתה,אבל בצורה אחרת...

Slow Cheetah

New member
למה שהוא לא ישתנה?

העתיד משתנה באופן קבוע ביחס להווה. ולפעמים גם ביחס לעבר אם אתה נוסע בזמן

שלוקמן

New member
אחלה פרק

אהבתי אותו מאוד... כל פרק אני שואל את אותה השאלה מתי יחזרו לפיטר הכוחות?

Slow Cheetah

New member
ספויילרים לפרק 13../images/Emo58.gif

Spoilers For Volume 3 finale and Volume 4 The finale ends with a cliffhanger of a transport plane filled with Heroes crashing. Of course as reported before we will not know who survives or not. Brea Grant: “At the beginning of Heroes Volume 4 Fugitives, a bunch of stuff happens, and I’m trying to find my true love (aka Matt Parkman). I’ve been kidnapped and there are people who have been chasing all of us, and they’ve been hired by the government.” Peter will be getting his powers back in the next few episodes. We will learn that Nathan and Tracy’s top priority is not creating the super soldiers but more about power and control. What about Elle A cutie blonde in a new romance is going to die, and at first she’ll seem to be done for, but then we will learn that it’s all a coverup—she’s still breathing! Elle just got roasted by Sylar. Is she the blonde in question—or is there someone else who qualifies?

Yggdrasil19

New member
../images/Emo58.gif

זה מה שקורה כשמשחקים עם הזמן ונתקלים בעצמך מהעבר! למרות שהקטע עם הירו וקלייר היה די מצחיק. לאימא יש הירו יש כוחות ריפוי כמו של לינדרמן. מה קרה, המפיקים לא יכולים לחשוב על עוד כוחות? למרות שמצד שני, זה די בסדר שיש מפעם לפעם מישהו עם אותו הכוח. סיילר מקבל שיחה מארתור. אולי סיילר באמת הפסיק את ההרג באמצע, אבל אל איבדה הרבה יותר מדי דם. יש לי שלוש השערות למה סיילר הרג אותה: א': כל כוח שסיילר קיבל באמפתיה לא חזר אליו אחרי ליקוי החמה. קצת מופרך. ב': כוח שסיילר "שודד" חזק יותר מכוח שסיילר חולק עם מישהו באמפתיה. מזכיר לי קצת את הקטע של השרביטים בהארי פוטר השביעי, שרק אם הורגים מישהו מקבלים שליטה מלאה על השרביט. ג': אני מקווה שזה לא הגיע לזה, אבל יש סיכוי שסיילר הרג אותה במטרה להרוג וזהו. מבחיל
בכל אופן, הוא גורם לאל לעלות באש. את זה היא כבר לא תשרוד. ולפי עוצמת הברק אני מניח שהשערה ב' נכונה. בכל אופן, לא נראה לי שאל תחזור, קריסטן לא שחקנית כזו נפלאה שיתנו לה עוד דמות (כל קשר לטרייסי לא מקרי בעליל). אוי, אם כבר מדברים על החמור, הנה טרייסי (וניית'ן). בזבוז של כישורי המשחק של אלי. שלפחות יהיו יותר סצינות איתה! מזימה להשתלט על החברה ושארתור לא יהיה בראשה? וואו. הסידרה הזו יותר טובה מחלק מהעונות הפחות טובות של הישרדות. ו... איך טרייסי גייסה צבא? WTF??? דברים מתחילים שוב להיות הזויים. הירו הוא השף של אבא שלו
איך לעזאזל ילד בן עשר מסוגל להכין טאמאגו-יאקי (לידיעתכם, זה סוג של סושי עם חביתה בפנים במקום דג)? מהצד השני, קלייר משמרטפת את עצמה
מצחיק מה שיכול לקרות כשמשחקים עם הזמן. נוח כמו נוח, עדיין שולט ברמות מטורפות, בהווה, בעבר או בעתיד, נוח בנט הוא
וכל מילה נוספת מיותרת. סיילר שוב צד כוחות, החזיר המניאק שהוא. אבל לפחות הוא עושה את זה בצורה מצחיקה. כוח מגניב. וחשבתי שלשיפרה בבית "האח הגדול" היה יום ההולדת הגרוע ביותר בעולם... מסתבר שיש "מתנות" יום הולדת גרועות יותר. ואחרי קבלת הכוח, סיילר סוף סוף הגעיל אותי באמת והרג למען ההרג עצמו. איכס
מאט, דפני ואנדו מחפשים את החוברת האבודה של אייזק. מי שלקח את החוברת מסרב לשתף פעולה, ולכן מאט מסובב את הראש לצד אחד ונראה מוזר... אה, רגע, שכחתי שככה הוא קורא מחשבות. אז זה מה שהוא עושה. העובד לוקח את החוברת ובורח, אנדו מבחין בזה בזמן ודפני יוצאת מלכה לרגע אחד. במפקדה של ארתור, ניית'ן מתחקר את אחד החיילים של טרייסי, אבל לא לגמרי הבנתי מה הלך ביניהם. מה שכן הבנתי זה שזה קשור לנסיוב של מוהינדר (הוא לא השתמש הרבה בכוחות שלו בפרקים האחרונים... אז אין לי סיבה לקרוא לו ספיידר-סורש). אוקיי... אז הירו-בן-עשר *באמת* לא יודע להכין טאמאגו-יאקי, ולכן הוא מכין... וואפל אמריקאי, איך לא. גם הוא וגם קלייר פשוט לא יודעים איך לשקר טוב, זה מזעזע! או, מפגש משפחתי, כמה מקסים... מה בדיוק אימא של הירו העבירה לו? את הנוסחה? לרגע חשבתי שעכשיו יהיו להירו שני כוחות. זה היה יכול להיות מאוד מגניב. הירו אבוד בזמן? אבל איך יכול להיות, אם... הו לא, לא לא לא, ארתור, יא בן-ז*** מניאק!!! עכשיו הזרז אצלו, ולהירו אין כוחות! אני בדרך כלל מת על נבלים, אבל לא כשהם נטפלים לגיבור הכי חביב והכי מצחיק EVER!!! הירו!!!! לאאאאאא!!!
סיילר ה-ז-ב-ל במעלית, מכוסה בדם של אחרים. שישטוף את עצמו, מה הוא נהנה לשחק ברגשות של אחרים? בוחן את כוח מציאת השקרים. והוא לא הורג את האדם המסכן סתם. יופי. בינתיים ארתור בודק את הזרז. לא הבנתי מה בדיוק הלך שם. ופיטר וההיישן בעניינים! פיטר פחות מעאפן כשהוא מחזיק אקדח, אבל כמובן שהוא לא מגיע לקרסוליים של נוח ברמת מגניבות, עם אקדח או בלי. לכוח של ההיישן יש מגבלה, וארתור אכן חזק. פיטר יורה (איזה מעאפן הוא
) וסיילר נכנס לתמונה! אבל ממי הוא למד לעצור את הזמן? ותכל'ס, תמיד ידעתי שארתור הוא לא אבא שלו, כי... הלו??? קוראים לו גבריאל גריי אולי!?! אין לו שום קשר לפטרלים (אולי מנישואים קודמים של אנג'לה, אבל זה מחוץ לגבול העלילה)! בשורה התחתונה ארתור מת. זהו. מוהינדר מחדיר את הנסיוב לחייל של טרייסי. מה הוא יקבל? כל דבר יעלה בגורל... וזה כוח-על! מעניין מה יקרה בפרק הבא... ומודה למוהינדר שלא חירטט בפרק הזה.

ET2k

New member
לגבי השאלה הראשונה, זה די ברור מהפרק../images/Emo58.gif

אל עבדה בחברה ובגלל אבא שלה, הכירה את כל האנשים עם הכוחות, סיילר למד למי יש איזה כוח. כבר הסבירו פה שהכוח של סיילר מאפשר לו לחדור גם למחשבות כמו שפיטר ניסה לחדור למחשבות של נית'ן. ואפילו אם סיילר לקח את הרשימה רק מהפלאפון של אל, איך הוא בדיוק יכול היה לדעת למי יש איזה כוח?!

Slow Cheetah

New member
הוא לא, אבל המפיקים לא יתנו לזה לעקב אותם../images/Emo3.gif

כאילו, אתה לא באמת רוצה לראות פרק שלם שמוקדש לסיילר שמחפש קורבנות לפי רשימה מפלאפון

DGlost

New member
היה פרק טוב וחרא(באשמת סיילר)../images/Emo58.gif

טוב ראיתי את הפרק ביום שלישי אבל לא היה לי זמן להגיב בפורום פה... הפרק התחיל איפה שנגמר הפרק הקודם קלייר והירו חוזרים 16 שנים אחורה כשהריו לא מבין את קלייר וקלייר לא מבינה אותו...אלה היו הקטעים שהכי אהבתי בפרק,אני מת על הפרקים שמגלים לנו על העבר ועל הדמויות שלא נגלנו אליהם או צדדים שלא נגלינו אליהם.. הירו למד להגיד אני חייב לשירותים,איפה תחנת הרכבת הקרובה ועוד וופל בבקשה
. קלייר שומרת על עצמה ומצילה את עצמה מהכנסת הזרז לגופה,אמו של הירו מרפאה את זיכרונו והוא מבקש ממנה את הזרז.כך הבנו איך אמא של הירו מתה והלכה לעולמה. לצערנו ארתור מגיע והורס הכל
הוא לוקח מהירו את כוחותיו(אז איך עד עכשיו הוא טייל בזמן? XD) ואת הזרז, הוא משאיר אותו חסר כוחות תקוע לפני 16 שנה וכך הוא הופך לנבל השנוא ביותר, הוא מחזיר את קלייר והייתי מעדיף שזה יקרה ההפך. סיילר הורג את אל לגמרי וכולנו נעמוד דקה דומיה בשבילה
.הוא נוסע ואוסף עוד כוח וגומר את המוות עם קינוח של עוגה
. קטעי פיטר-ניית'ן-סורש-טרייסי לא עניינו ממש הפרק אבל גילינו את החולשה של האיטי שהיא הרבה כוחות בגוף אחד. ארתור מת אבל אני מאמין שהם עוד יחזירו אותו אולי לפרק אולי בתור זיכרון אבל הוא יחזור. סיילר גילה שוב את הוריו הלא אמיתיים והתעצבן וחזר לרשע יאיי!! בסוף החייל מקבל סופר כוח והנוסחא הושלמה לפי מה שנראה בינתיים.. ומחר בר מצווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

always be me mc

New member
אחח לעזאזל עם המחשב, עם האינטרנט והכל!!

אוף עד שרשמתי תגובה יפה וחופרת הכל נמחק אבל באמת הכל!
וכיוון שבאמת אין לי כוח לרשום תגובה חדשה אני רק אומר שהפרק הזה היה פשוט מעולה
בניגוד לפרק הקודם שהיה צפוי, הפרק הזה הפתיע אותי בכל סצינה מחדש
אז ח"ח לכותבים
ו-10/10 לפרק שהחזיר אותי להיות מרותקת לסדרה

always be me mc

New member
הו טוב נו כי אני חייבת../images/Emo58.gif לפרק

כפרה על קלייר
נורא אהבתי את הקטעים שלה בפרק ובמיוחד אלו עם קלייר הקטנה
גם את הקטעים של הירו אהבתי
הוא היה חמוד וקורע בפרק הזה
(חבל רק שהוא טמבל ושבגללו ה'אור' נגגב
) וגם סחטיין על סיילר על זה שאפילו אחרי כל כך הרבה הרג הוא עדיין מצליח לשמור על חוש ההומור שלו

fame33

New member
כמה שאלות

איך יכול להיות שארתור פטרלי חזר בזמן- מאיפה יש לו את הכוח הזה הוא לקח להירו רק את הזיכרון ואם הוא גם היה לוקח את הכוח שלו אז להירו לא היה נשאר הכוח ועובדה שנשאר לו.?? דבר שני: איך הוא בכלל ידע שקלייר והירו נמצאים 16 שנה אחורה? דבר שלישי: למה סיילר הרג פתאום את אל הוא כבר לקח ממנה את הכוח ואם אין לו צורך בכוח הוא לא הורג סם זה רק הרעב (הוא עצמו אמר את זה)??? תודה

always be me mc

New member
אין אפשרות של עריכת הודעות בתפוז

ולכן אם אתה רוצה להוסיף
או מילים ששכחת עליך להגיב להודעה שלך עם הודעה חדשה.

always be me mc

New member
מנסה לענות:../images/Emo58.gif

ארתור בכלל לא קיבל את הכוח מהירו, הוא קיבל אותו מפיטר שספג אותו מהירו וכך הוא הגיע ומחק לו את הזיכרון בפעם הראשונה וכך בפעם השניה הוא הגיע אליו ולקח לו את הכוח(שהוא לא צריך כי יש לו אבל הוא לא רוצה שהירו ישתמש בו). המ באשר להירו וקלייר אז ארתור יודע לצייר תעתיד ולדעתי ככה הוא גילה
ובקשר לסיילר ואל.. לא זה לא בשביל הכוח, זה נראה לי שילוב של הרעב(שהשתלט עליו מחדש אחרי ליקוי החמה) ושל ההבנה שאחרי מה שהוא עשה לאבא שלה הוא לא באמת יכול לסמוך עליה

למעלה