פרק 12

פרק 12 ../images/Emo58.gif

הרגע ראיתי את פרק 12.... היה פרק חזק מאוד... רק חבל שהפרק נגמר בשיא המתח.... סיילר הרג את ארתור, וזאת היתה הסצינה שהכי אהבתי :) מעניין מה יקרה עם סיילר... כי עכשיו סיילר חזר לצד האפל שלו... וכרגע סיילר הוא הדמות הכי חזקה בסדרה....

Martha

New member
אוף

חבל שקראתי. אני חובבת ספויילרים, מין דחף מטופש שכזה אבל הפעם זה הרס. כמובן שלא באשמתך
נשאלת השאלה האם הפעם ארתור *באמת* מת

עוגיה12

New member
פרק טו-אובבב../images/Emo58.gif

ממש ממש אהבתי את הפרק היום. לא היו בו כמעט בכלל בעיות חוץ מכמה דברים קטנים.... אני כבר ממש מחכה לפרק הבא למרות שהוא הפרק האחרון בווליום
... היה כזה יפה הקטעים עם הירו וקלייר ביחד\הירו לבד\קלייר לבד..
כזה חמודד... הקטעים עם פיטר היו די מעפנים וגם הקטעים עם טרייסי
בעעע (כל הקטעים עם טרייסי, כולל את אלה עם מוהינדר..)... חחח הקטע עם דפני, מאט ואנדו היה מגניב ביותר... משעשע ונחמד, אבל זה לא היה השליח שלו אייזק נתן את הקומיקס וספר הסקיצות!... הוא היה משו אסיאתי כזה..
ומה- לעזאזל- עובר- על- השיער- של- ניית'ן בפרק הזה??????? איפה התסרוקת הרישמית נוטפת הג'ל של הסנאטור האמריקאי הנערץ?? אמא'לההה מה יהיה עם הירוווו???? אסור להם לתקוע אותו שם!! הוא יותר מדי חמוד!!!
ומה עם ארתור? הוא מת באמת? ומה לעזאזל סיילר מתכנן???????? כל השאלות הללו ועוד רבות אחרות ייענו בהמשך הסדרה. המשיכו לראות עימנו מהפרק הבא ולאחר הפגרה!!!!!!

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif השליח..

אמרו שזה לא היה אותו אחד.. הוא אמר שהוא מצא את הספר סקיצות בלוקר של אחד השליחים שפוטר, והוא שמר את זה כשהוא גילה שזה שווה הרבה כסף.

Sandro

New member
דעות ותהיות ../images/Emo58.gif

ארתור אמר לפיטר לאחר שהוא לקח לו את הכוחות שהוא יכול להשיב לו אותם אם הוא ילך בדרכו.. אז אם ארתור יכול לתת את הכוח כמו שהוא לוקח אותו, למה הוא בכלל צריך את הנוסחה שהוא יכול לעשות את הכל לבד? כל הפרק הזה הרגיש לי קצת מיותר שארתור בא ולקח להירו את הכוחות.. אז כל הפרק כמעט היה לשווא? הירו תקוע בעבר, שישאר שם, חבל שקלייר לא נשארת איתו :/ ההאיטי מבטל את הכוח של ארתור, אז איך ארתור עשה לפיטר שריטה? ואיך הכוחות של סיילר תפקדו? להאיטי יש מגבלה של כוח והוא לא מסוגל לבטל יותר מדי כוח? זה חדש.. יש סיבות, אבל הן סבוכות מדי, הסידרה יכלה להיות הרבה יותר פשוטה ומעניינת, רק שיתכננו את הדברים מראש ולא יאלתרו. בשורה טובה לחובבי פיטר פטרלי שביננו, הכוחות שלו ישובו, אחרת אין שום סיבה שארתור היה מזכיר שהזריקה תחזיר לפיטר את הכוחות :)

תשובות: ../images/Emo58.gif

1. האיטי יכול לבחור למי לבטל את הכוח ולמי לא. 2. ארתור התכוון לזה שהוא ישיב לפיטר את הכוחות בעזרת הנוסחה. (ואני מאמין שכשארתור מת אז פיטר (או אולי מוהינדר) יזריק לעצמו את הנוסחה במטרה להיות גיבור...) והזריקה לא תחזיר לפיטר את אותם הכוחות בדיוק, אלא תתן לו כוח חדש.

ET2k

New member
דעתי וחור רציני בעלילה ../images/Emo58.gif

אייזק מנדס מת בעונה הראשונה, מאז העתיד שונה לפחות פעמיים : אז איך בדיוק הוא יכול היה לצייר את מה שיקרה?! לגבי ארתור , אני חושב שהאור הלבן שיצא ממנו מסמל משהוא. יכול מאוד להיות שכל הכוחות שהוא לקח חזרו בגלל שבעצם הכוח שלו החזיק כוחות אחרים אצלו, וברגע שהוא מת, היכולת להחזיק מתה יחד איתו. וגם, איך בדיוק ארתור ידע לחזור לעבר? חבל שלא הסבירו את זה... בכל מקרה, היה באמת פרק טוב, וממש לא ציפיתי לסוף. אגב, רק לי הקטע עם החייל הזכיר מאוד את הענק הירוק?!

SloXreS

New member
יש הרבה חורים בעלילה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

וכבר הספקתי לספור. חלקם רציניים וחלקם סתם זניחים. המפיקים אמרו בשתובה לשאלה האם הכוחות חוזרים לבעליהם אם ארתור מת, שהכוחות לא חוזרים אלא מתים איתו. האור שיצא היה ה"זרז" שאו שעבר לפיטר או שנעלם.

ET2k

New member
../images/Emo58.gif בטוח?

בפעמיים הראשונות היה לו צבע צהוב... בכל מקרה, המפיקים גם אמרו שפיטר יקבל את הכוחות שלו חזרה (אז כנראה מהנוסחה)...

לפי הבנתי..../images/Emo58.gif

ארתור השתמש כבר בזרז הוא שם אותו בנוסחה..אז לא חושבת שעוד נשאר בו את הזרז או שהוא עבר לפיטר..

Sandro

New member
הריי לך תשובות ../images/Emo58.gif

יש חורים, מסכים איתך, אבל לטענות שלך יש הסבר הגיוני. 1. לגביי אייזיק מנדס, העתיד משתנה בעקבות כך שהעבר משתנה, לכן ברגע שיש עתיד אחר הציורים כבר לא אותם ציורים.. מבין? 2. לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד לגביי ארתור. 3. שני הסברים אפשריים: ברגע שארתור שאב את הכוח מפיטר הוא גם לקח ממנו את הכוחות של אייזיק מנדס, והוא יכל לחזות את העתיד (כלומר לחזות שהירו יכול לעבר ולהשתגר לשם באמצעות הכוח של החזרה בזמן). ההסבר השני וזו תיאוריה הוא שלארתור היה כוח חזק מאוד והוא היה מסוגל לדעת מתי חושבים עליו ומה חושבים עליו - הוא עשה את זה מספר פעמים, עם אנג'לה פטרלי, עם הירו במדבר ועם הירו בעבר ואולי היו אפילו עוד פעמים..

ET2k

New member
עדיין משהוא מציק לי.. ../images/Emo58.gif

החוברת האחרונה של הקומיקס מגיעה בדיוק עד הפרק הנוכחי... קצת מוזר ,לא? אני מתכוון שזה נראה כמו ניסיון של התסריטאים ללכת על הפיתרון הכי קל , במיוחד שלא היו כמעט חוברות קומיקס בעונה השניה (עד כמה שאני זוכר). התכוונתי לאור הלבן שיצא מארתור, אם באמת הוא לא מחזיר את הכוחות לאף אחד (כמו שהמפיקים אמרו), אז למה הראו לנו את זה?

Sandro

New member
../images/Emo58.gif

האור מסמל את הזרז - סתם רצו להראות לנו שאין לזרז כבר חשיבות כי הוא נמצא גם בתוך הנוסחה..

DayDreamers

New member
../images/Emo58.gif

זה ההסבר על הקומיקס: ברגע שמישהו מצייר את העתיד, העתיד משתנה. אייזק צייר את הפצצה הורסת את ניו-יורק, זה בסוף לא קרה. למה? כי הוא צייר את זה. אז ברגע שהוא מצייר תמונה, העתיד משתנה, ככה שהתמונה הבאה שהוא יצייר תהיה בעתיד החדש. והאור שיצא מארתור... זה מסמל משהו אחר. זה אומר שהזרז נעלם. הוא לא נמצא עוד באף אחד. ואני מניח שזה אומר... שהחומר שנותן כוחות מוגבל. רק מה שהם יצרו בפרק הזה יוכל לתת כוחות. כל שימוש נוסף בנוסחא לא יעזור, כי אין זרז.

Slow Cheetah

New member
באמת לא היו יותר מדיי בעונה השניה,

אבל בכל מקרה, רציני תחשבו על העובדה שרוב הסיכויים המפיקים כבר קלטו שאחריי שהם מרחו דברים בעונה השניה אין לאנשים כוח לחכות בזמן שהם מורחים עוד דברים.

necky

New member
../images/Emo58.gif

יכול להיות שמהשריטה שעשה ארתור לפיטר ככה נוצרה הצלקת שיש לפיטר בעתיד

../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

ואם לפיטר בעתיד יש כוחות, אז זה אומר שלפיטר בהווה צריכים לחזור הכוחות? או שאולי העתיד שראינו השתנה?

למעלה