פרק 12 Godsend

Evil Beast

New member
הממ../images/Emo58.gif

אני היחידי שקצת התאכזב? כל כך הרבה ציפיתי והפרק היה.. וול, לא מבריק.. פתאום טד קפץ לשניה, וזה כל כך ברור שפיטר לקח את הכוחות של הטד והתפוצץ. והקטע עם הירו והחרב והדינוזאור מצחיק אבל... לא'דע, פרק מאכזב במקצת. כנראה בגלל הציפייה.

Jason2

New member
אתה לא היחיד

אני לא התאכזבתי אבל אני בטוח שיש לפחות עוד אדם אחד בעולם שהתאכזב.

אספיר85

New member
מסכימה אולי קצת../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif

הקטע עם הירו והחרב באמת ציפיתי למשהו יותר גדול....

סלמאק

New member
על מה אתם מדברים?! ../images/Emo58.gif

הקטע הזה גילגל אותי מצחוק!!! עוד פעם אנחנו מגלים שפירשנו לא נכון ציור של אייזק. חושבים שזה הולך להיות משהו דרמטי כזה, זה נראה כאילו הוא נלחם בדינוזאור, בסוף מתברר שהוא אפילו לא שם לב אליו
חוץ מזה, זה שוב המקרה שכבר היה עם ציוריו של אייזק, של "נבואה שמגשימה את עצמה". בעקבות הציור של אייזק, הירו החליט ללכת למוזיאון כדי לברר יותר על הטי-רקס, הוא רצה לדעת איך להתגונן. ובסוף זה מה שגרם לתוצאה שנראית בציור עצמו. ד.א: נראה לי שהקטע עם החיזיון של פיטר גם הולך להיות נבואה שמגשימה את עצמה: טד (הרדיואקטיבי) החליט להיעלם לו בלב מדבר נבאדה, כנראה כדי לא להימצא, כדי לא לפגוע באף אחד (זה מקום מבודד ומרוחק) וכדי ללמוד איך לשלוט בכוחות שלו מבלי לפגוע באיש בזמן הלימוד. פיטר, הולך לשם בדיוק מאותה הסיבה (את זה כבר הבנו מהשיחה שלו עם סוכנות הנסיעות בסצינה של הבלתי נראה), הוא אמר לאמא שלו שהוא צריך "להתרחק". לדעתי, עקב כך הם הולכים להיפגש, ומשם פיטר יספוג את הכוחות של טד, דבר שיוביל לחיזיון שלו עצמו.

Woogyman

New member
אני בכלל לא בטוח ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

שזה מה שראו בציור, בציור מאחורה יש אש ודברים. נכון שיכול להיות שזה רק בציור, אבל לדעתי לא אל המפגש הזה התכוונו.

סלמאק

New member
אבל ../images/Emo58.gif

זה בכלל לא אש, זה רקע מופשט. הוא לא צייר את מה שקיים ברקע, (יכול להיות שזה כי הוא לא ראה את זה) אבל הוא עדיין צייר. הוא צייר רקע כלשהו, שלא מעיד על כלום, רק מעביר תחושה. גם בציור של האיש המתפוצץ לא רואים את רקע העיר שבה פיטר נמצא בעת הפיצוץ (לפי החיזיון, כן?).

RNaon

New member
פרק סביר (אין ספוילר)

לדעתי לא היה מש'ו =\ אולי בגלל הציפייה הארוכה והפרקים הקודמים (9,10,11) שהיו מדהימים וגרמו לעליית הציפיות היה קצת .. אמ .. משעמם ..

De Sting

New member
לא מסכים עם מי שאומר שהיה פרק מאכזב

פרק ממש אדיר, לא התאכזבתי משום דבר, לעומת הפרק המקביל של נמלטים שלטעמי היה פחות טוב. אני מתחיל לאהוב את זה שלוקח את הזיכרון מאנשים, הוא עושה רושם של אדם דבר, יפה שהוא מסביר לקלייר דברים והוא באמת מזכיר את אקו. (איך קוראים לדמות הזו, אגב?). אני שונא את הקטעים של פארקמן השוטר, הוא משעמם וחסר תועלת. הירו דווקא מתחיל להיות דמות חמודה להפליא, לאחר שבפרקים הראשונים הוא די שיעמם אותי, ניית'ן עושה רושם של מתחיל להיות נחמד ואני מצפה לפרק הבא בכיליון עיניים, לאחר שגילינו שתי דמויות חדשות. יופי של פרק, ויופי של פתיחת עונה. נקווה לפרק 13 טוב לא פחות ואפילו יותר.

מ י י ק 17

New member
גם אתה מאלה שרואים את 2 הסדרות חחח

גמני ככה אבל צודק הפרק הזה היה יותר טוב מהפרק של נמלטים
אבל שניהם היו טובים.

De Sting

New member
חחחח האמת שאני רואה גם אבודים.

אבל אבודים חוזרת רק בשבעה בפברואר כך שכרגע אנחנו בהקפאה.

Woogyman

New member
אנחנו לא בפתיחת עונה... ../images/Emo110.gif

ותסמן ספויילר, למען השם.

De Sting

New member
מצטער, שכחתי. בפעמים הבאות אני אסמן

ואני יודע שכולם אומרים את זה, מצטער.

../images/Emo58.gif ספוילר ל-1x12

בפרק החדש אנדו מזהה את הסמל כשילוב של שתי אותיות יפניות (עתיקות?), שמשמעותן "כשרון גדול" ו"מתת אל". נדמה לי שבינתיים זה כל מה שאנחנו יודעים בבירור. כלומר, עדיין לא ידוע מה הסיבה המדויקת שהסמל מופיע על גבי חפצים ואנשים שקשורים לבני האנוש המפותחים, או מה הסמליות שלו.

אגב (../images/Emo58.gif לקישור ה-ARG מ-1x12)

אגב זה, אהבתי את הרמיזות החביבות באתר החדש של פרימאטק שהתפרסם בפרק, בהצהרת המטרות שלהם: "אנחנו תמיד מחפשים כשרונות גדולים חדשים", ו"אנחנו מעוניינים לטפח [גם: להחזיק ברשותנו] אנשים מיוחדים". נחמד.

סלמאק

New member
זה משום מה נראה(../images/Emo58.gif לכל הסדרה)

כאילו הסמל הזה צרוב להם בתת-מודע. אפילו פיטר צייר את הסמל הזה כשצייר את העתיד (הציור שהוא צייר בבית החולים, שבו הוא עף). ואפשר היה לראות שגם קלייר ציירה אותו כשהיא פתחה את הארונית שלה. זה נראה לי כאילו יש מישהו/משהו מאחורי זה...

OMG - Oh my godddddddddd../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

איזה פרק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהבתי את החזיון השלם איזה פחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לראות את כולם מתים
והסוף היה מאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד מותח לראות איך ניקי מדברת עם ג'סיקה . אני גם אהבתי איך שזאק וקלייר הצטוותו שוב ותיעדו את כוחה כמקדם . הירו ואנדו מאווד מצחיקים אותי לפעמים ואני אוהב אותם.

למעלה