פרק 12 Godsend

../images/Emo58.gifענקק

וואו פרק כזה גדול. שמחתי לראות שהיחסים בין קלייר וזאק חוזרים להיות טובים. פיטר הפתיע עם החלומות שלו על האיש הבלתי נראה, לא ידעתי שהוא חוזה דברים. הירו ענק, כמו בכל פרק.. אהבתי שניית'ן תיקן אותו והוא לא הבין איך להגיד "ווילן" וכל הזמן אמר בילן בילן בילן. היה ענק.. מאוד..

blaahh

New member
מאיפה הורדת?אתה יכול בבקשה לשלוח לי

לינק במסרים? אני כבר שעות מחפשת הורדה לפרק ולא מוצאת אף אחת שעובדת ועכשיו זה הזמן היחיד כל השבוע שיש לי כדי לראות את הפרק. פליז שמישהו ישלח לי הורדה ישירה. אני כבר מחכה לפרק הזה המון זמן

אספיר85

New member
לך תדע../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif

אתה לא יכול לדעת שהיחסים בין קלייר לזאק חוזרים להיות טובים. בנתיים היא רק ניסתה לגרום לו להיזכר והראתה לו מה היא יכולה לעשות (דה ז'ה וו מטורף מכוון מפרק 1)

Woogyman

New member
ספויילר מש"ש ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

זה היה הפרק האחרון של זאק בסדרה. לא יודע איך יסבירו את ההיעלמות שלו.

Woogyman

New member
קבלי - ../images/Emo58.gif מש"ש ../images/Emo110.gif

(מתוך טור ספויילרים של TV גייד): Get this: Monday's episode was Dekker's — and Zach's — last. And let's not be so quick to blame Dekker. As I was recently made aware, his manager was one of several forces conspiring to "straighten up" Zach (one of which is very high up).

Obi Dan Kenobi

New member
כל כך שווה את הציפייה! ../images/Emo58.gif 112

הפרק הכי טוב, ומאחוריו מזדנב לו 111. לפני שאציין את נקודות האור והחושך שבפרק, חשוב לי לציין כי ערוץ NBC שידר פרומו באורך של כמה דקות מאחד הפרקים הבאים. לא אספר מה קורה שם, כי זהו מידע מפרק שעוד לא שודר, אבל הוא קטע אדיר. אני לא יודע איך תושבי ישראל יכולים לראות את זה, אני ראיתי את זה בשידור חי ב-NBC. ובחזרה לפרק: - הירו וניית'ן הם שילוב קורע ביחד. ה"FLYING MAN", "האנגלית שלך השתפרה" והניסיון ללמד את הירו להגות את המילה "VILLIAN" בצורה נכונה היו ממש ממש הומוריסטיים. - הדמות הבלתי נראית הזאת נראית ממש מגניבה. אהבתי את המבטא הבריטי שלו, ואת מראה ההומלס הניו יורקי. - הפלאשים שהיו לפיטר חשפו עוד פרטים על הפיצוץ. אחרי שניית'ן מתקרב אל פיטר, הידיים של פיטר מתחילות לזהור והוא אומר לניית'ן שהוא "לקח את הכוח שלו", כנראה הכוונה לטד, שנראה משתמש בכוחות שלו באיזו בקתה בנאוודה. פיטר ממשיך להגיד שהוא לא יכול לשלוט בזה, בעוד שניית'ן מציע עזרה, ופיטר משיב שהוא לא יכול לעזור. הוא מתפוצץ, ויוצר את אותו פיצוץ שהירו ראה בפרק השני. הפיצוץ שלו ממש מפרק את ניית'ן, סימון, אייזק ושאר הגיבורים לחלקיקים (מחזה די מגעיל). - ד. ל. אדם משוחרר. - ניקי לומדת איך להאבק עם ג'סיקה, ונראה כי גם היא כרגע שולטת בכוח פיזי רב כמו של ג'סיקה, שנראה כשהיא שברה את האלה של השומר. בסוף היא נלקחת לבית משוגעים. נראה גם שהיא וד. ל. שוב ביח, כפי שנראה מאיך שהם החזיקו ביחד ידיים - דרך הזכוכית.
- למדנו מהו פירוש הסמל שמופיע בכל מקום, וזה רק פרק 12. המספרים ב"אבודים" מופיעים כבר שתי עונות ורבע ועוד לא גילינו מה המשמעות שלהם. - הקומיקס החדש מגניב, וגם הוא סדרה מכמה חלקים.

Obi Dan Kenobi

New member
אוהו, תאמין לי שראיתי TLE.

אפילו נשארתי ער עד חצות באחד מימי שני כדי לשמוע בשידור חי את הריאיון של דיג'יי דן עם רייצ'ל ולבסוף ראיתי בשידור חי את סרטון נורווגיה באתר ABC. אפשר להגיד שהייתי מעריץ די גדול. הכוונה שלי הייתה, שעוד לא הסבירו לנו למה המספרים מופיעים בכל פינה בסדרה, למרות שעברו כבר שתיים ורבע עונות. למרות זאת, נראה שדי הוסבר למה הסימן מופיע על החרב, על הספר של צ'אנדרה ועל הגוף של ניקי.

RYaniv

New member
פרט הסבר ונמק ../images/Emo58.gif

לא שמתי לב לסמל הזה עד עכשיו. תזכיר לי מאיפה הוא אמור להיות מוכר לי ?

RYaniv

New member
יש לי בעיה

יש לי אובססיה לגבי מספרים טיפולוגיים. לא יכול לראות כל דבר שקשור בהם. ככה יצא שפספסתי כל חפץ שלישי בסדרה. אפשר דוגמאות ?

אספיר85

New member
^^../images/Emo54.gif

ראה, זה אומר שלא ראית את כל הפרקים עם המספרים הטיפולוגיים? המממ בספר של צ'נדרה, על המפה, בשרשרת של האיש מההאיטי, בארונית של קלייר, בבריכה, בקעקוע, בעוד מקומות אבל אני מפחדת לספיילר..><

RYaniv

New member
שכחתי לציין

אני גם אלרגי לחתולים. את יכולה לחזור על ההודעות האחרונות שלך ? טוב, נראה לי ששכחתי את כל מה שקרה לפני הפגרה. או לפחות את הפרטים הקטנים והשוליים האלה. אני איאלץ להגיד שאני זוכר מזה משהו ולהמשיך והלאה.

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gif112

-הגעתי למסקנה שהירו מעצבן אותי. מה שהתחיל כדמות שהיא קומיק ריליף חביבה, הפך לדמות שכל הקטעים הכאילו-הומוריסטים מגוחכים. אז יופי, הוא יפני. בואו נחרוש על זה עוד קצת. די, שילמדו אותו כבר אנגלית נורמלית וזהו. - נורא מעצבן אותי ההאכלה בכפית הזאת. אז רואים שוב את טד במדבר משתמש בכוחות שלו דרך הידיים. ואז רואים את פיטר בהזיה שלו אומר שהוא לקח את הכוחות "שלו" ושהוא לא יכול לשלוט בהם, ואז הוא משתמש בכוחות האלה דרך הידיים. המ, מעניין אם יש קשר?
-טוב, חוץ מהקיטור שלי, היה פרק ממש טוב. סוף סוף ניקי משתמשת בכוחות שלה, ולא ג'סיקה. ובכלל, העלילה של ניקי נהיתה מעניינת[לעומת הפרקים הראשונים]. נראה לי שג'סיקה תכננה את המצב ככה שלניקי לא תהיה ברירה אלא לתת לג'סיקה להשתלט על הגוף שלה. אה, וDL מגניב. היה מצחיק לראות אותו משחק אותה אבא למיכה. - כל הדרכים מובילות ל... וגאס? אם הם אמורים לעצור את הפיצוץ בניו יורק, אז למה שוב להחזיר אותם לנוואדה? חסר רק שקלייר תגיע לשם וכל הדמויות יהיו במקום אחד. -ההיישן מגניב. הוא מזכיר לי קצת את אקו מאבודים. בעיקר בכל הקטע שהוא אמר לקלייר שהיכולות שלהם באים מאלוהים. -איש בלתי נראה. ועוד אחד שמשתמש בכוחות שלו לרווח אישי[עדן 2?]. מוזר שפיטר יכול לראות אותו.

או שפשוט... ../images/Emo58.gif ספוילר 1x12

או שפשוט, מרגע שפיטר שואב ממנו את הכוח שלו ונעשה בלתי-נראה, הוא מסוגל לראות אותו. אנחנו יודעים שפיטר צריך רק להיות בקרבתם של אנשים בעלי כוחות בשביל להתחיל ב"שאיבה". הוא לא צריך אפילו להיות מודע לקיומם של האנשים האלה, או לשים לב שהם בסביבה, או שום דבר. אז נראה לי הגיוני שבסצינה בסוף הפרק, פיטר שאב את הכוח בכלל בלי לשים לב, תוך כדי שהוא מדבר בפלאפון שלו, וזה קרה כבר ברגע שהוא התקרב למסעדה ההיא ברחוב, בלי שהוא מודע בכלל לזה שיש שם מישהו ושהוא שואב ממנו כוח. ואז, כשהוא בלתי-נראה בעצמו, הוא יכול היה לראות את האיש ולהבחין בו גונב דברים.

אספיר85

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif

מסכימה. נשמע הגיוני בהחלט, לא חשבתי על זה.

למעלה