כל כך שווה את הציפייה! ../images/Emo58.gif 112
הפרק הכי טוב, ומאחוריו מזדנב לו 111. לפני שאציין את נקודות האור והחושך שבפרק, חשוב לי לציין כי ערוץ NBC שידר פרומו באורך של כמה דקות מאחד הפרקים הבאים. לא אספר מה קורה שם, כי זהו מידע מפרק שעוד לא שודר, אבל הוא קטע אדיר. אני לא יודע איך תושבי ישראל יכולים לראות את זה, אני ראיתי את זה בשידור חי ב-NBC. ובחזרה לפרק: - הירו וניית'ן הם שילוב קורע ביחד. ה"FLYING MAN", "האנגלית שלך השתפרה" והניסיון ללמד את הירו להגות את המילה "VILLIAN" בצורה נכונה היו ממש ממש הומוריסטיים. - הדמות הבלתי נראית הזאת נראית ממש מגניבה. אהבתי את המבטא הבריטי שלו, ואת מראה ההומלס הניו יורקי. - הפלאשים שהיו לפיטר חשפו עוד פרטים על הפיצוץ. אחרי שניית'ן מתקרב אל פיטר, הידיים של פיטר מתחילות לזהור והוא אומר לניית'ן שהוא "לקח את הכוח שלו", כנראה הכוונה לטד, שנראה משתמש בכוחות שלו באיזו בקתה בנאוודה. פיטר ממשיך להגיד שהוא לא יכול לשלוט בזה, בעוד שניית'ן מציע עזרה, ופיטר משיב שהוא לא יכול לעזור. הוא מתפוצץ, ויוצר את אותו פיצוץ שהירו ראה בפרק השני. הפיצוץ שלו ממש מפרק את ניית'ן, סימון, אייזק ושאר הגיבורים לחלקיקים (מחזה די מגעיל). - ד. ל. אדם משוחרר. - ניקי לומדת איך להאבק עם ג'סיקה, ונראה כי גם היא כרגע שולטת בכוח פיזי רב כמו של ג'סיקה, שנראה כשהיא שברה את האלה של השומר. בסוף היא נלקחת לבית משוגעים. נראה גם שהיא וד. ל. שוב ביח, כפי שנראה מאיך שהם החזיקו ביחד ידיים - דרך הזכוכית.
- למדנו מהו פירוש הסמל שמופיע בכל מקום, וזה רק פרק 12. המספרים ב"אבודים" מופיעים כבר שתי עונות ורבע ועוד לא גילינו מה המשמעות שלהם. - הקומיקס החדש מגניב, וגם הוא סדרה מכמה חלקים.