פרק 110 - זה נגמר אליהו

DDN

New member
שולתתתתת!!!!!!!1

שולת!!!!!!1 זה המילה העברית לRULEZ. היות ושולט (התקני) זה RULES. הבנת? וה!!!!!!!1 זה מה שקורה שעוזבים את השיפט וממשיכים ללחוץ על 1. זה הפך להיות סטנדרט. את לא מעורה בשאר הפורומים.

עזית1

New member
אוקי נכון

זה הפורום הראשון שאני משתתפת בו תודה על העדכון!! בי עזית

shirakl

New member
היה פרק די טוב

לסמדר באמת מגיע! אוף, נמאס ממנה! מה היא באה אל דורון בלי להודיע? שתקלוט, זה כבר לא הבית שלה! למה אלי מרקו לא התקלח וניגב את הדם לפני שהוא בא אל מיכאל? מה הקטע? גלית מטומטמת! למה שהיא תרצה להיות עם מישהו כשהיא יודעת מראש שהוא לא אוהב אותה? אבלה! ואתי ממש מסכנה... מסכן גידי - איזה מניאקית מאיה שהיא העיפה אותו! לפחות שתסביר לו מה מפריע לה! לאבנר באמת בא להרביץ! נמאס ממנו! מה הוא וחושב לעצמו? אלכס דפוק! שיתעשת כבר!

LARAS

New member
חחחח..... פינקי גירל... ../images/Emo23.gif

הרגת אותי... " איזה כלבה הגלית הזאת היא לא מבינה שיונתן לא רוצה אותה? וואף! " חח.... אני מתה... וואף.... אבל בדוגרי, אני מסכימה איתך ב-100% אחוז!!

עזית1

New member
זה לא פשוט

לפרק נישואין עם 2 ילדים, אבל הקשר בין גלית ליונתן מהתחלה לא היה אמיתי כי הוא אהב את סמדר והתחתן לא מאהבה,ונישואין כאלה לא יכולים להתקיים, ויש משפט שאומר ששניים רבים השלישי זוכה וזאת תהיה אתי המקסימה ובעצם העניים בסדרה ישתלטו את הלב של העשירים :גידי ומאיה , יונתן ואתי דורון ורונה

נוני 17

New member
גלית כן מבינה../images/Emo70.gif

אבל זה קשה לפרק משפחה, אבל היא אוהבת את יונתן.

עזית1

New member
קשה לפרק משפחה

אבל לטנגו צריך שניים ואם אין אהבה, עדיף להפרד, כי האהבה הוא סוד כל חי ובלעדיה אין כלום

motib4

New member
יופי?! ../images/Emo4.gif

מסכן, קצת רחמים. האמת, שהם יכלו לתת לו עוד מכות אבל גידי הוא אחלה ואמר להם מספיק. מוטי

motib4

New member
הנה אלי אחרי אתמול ---->../images/Emo122.gif

מסכן! ר-ח-מ-י-ם!

eden123

New member
אלימרקו ורונה

האם אלימרקו ורונה הם חברים במציאות?

Humus_Chipsalat

New member
לא... סופי צדקה נשואה ...

הייתם מאמינים שמישהו ירצה להתעורר ליד הפרצוף המזעזע הזה כל בוקר?!? ומתי אטלס ... אמממ..... אלי מרקו שולט!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה