פרק 110 - זה נגמר אליהו

Pinki Girl

New member
פרק 110 - זה נגמר אליהו

פרק מצחיק, חמוד , אהבתי - מגיע לסמדר שראתה את דורון עם ענת - איזה מפחיד אלי נראה עם הקטשופ הזה בעעעע - גלית לא קולטת שיונתן לא רוצה אותה?!?!?!?!?! איזה כלבה היא וואף - איזה קטעים חזקים יש בזמן האחרון עם גידי - אני כבר מזמן הייתי מרביצה לאבנר הזה אךך הוא מעצבן אותיייי - איזה אומלל מיכאל כולם בזמן האחרון כולם מטיפים לו - הקטע עם גידי ומאיה פשוט הורס איזה חמודיייים - זה לא נראה שאלכס עבר ארוע לב זה נראה שיש לו פיצול אישיות

your-destiny...

New member
מסכימה ב100%!

מסכימה איתך בכל מילה! הנאום שגידי נתן למאיה היה פשוט...מרגש. אני נשבעת לכן אני הייתי על סף בכי! הוא כזה נשמה! ומאיה לא הכי חכמה... מה היא מעיפה אותו? טוב לא משנה... אף אחת בטח לא מזהה אותי כי זאת הפעם הראשונה שלי בפורום ואני מכורה ל"לחיי האהבה" עוד מהפרק הראשון... שלכם, דנה

casperit

New member
אמממממממ

הקטע שגידי דיבר היה קטע ממש אבל ממש מרגש, וכשהוא הוא אמר למאיה שהוא חולם עליה בלילות, אני לא מאמינה שהיא אמרה לו ללכת כאילו או מי גאד הוא כ"כ חתיך! הלוואי שהוא היה אומר לי דבר כזה! והקטע שהוא דיבר היה מעולה ממש. כמעט בכיתי! *שמתם לב שכשגידי והנינג´ות הרביצו לאלי נפלו הסרטים מהשידה? ואח"כ למרות שאלי היה במצב נוראי היה לו כוח להחזיר אותם??? יעל

pompii

New member
אליהו מרקו

נשמע נחמד דווקא אולי אני אאמץ את זה הדיאלוג בין גידי ומאיה היה מקססססיייים, איך היא יכולה לבקש ממנו ללכת אחרי כזה נאום שובר ללבות??? הוא כזה חמוד שהוא סיפר לה מה קורה לו והא היה כזה מדוכא ושהוא אמר לה "אני עצוב,מאיה" איזה מותק! ובכלל היו לי דמעות זה היה כזה קורע לב... בקיצור, היה פרק חמוד את דורון לא הראו מספיק וגם את רונה שבזמן האחרון בכלל כבר לא דמות ראשית בסדרה... ראיתם איך לאליהו נרדמה הלחי? איזה מעצבן הוא ואבנר בכלל נראה כמו יצור

איך ששמעתי אליהו ידעתי שתדברו על זה

טוב אז ככה הקטע עם גידי ומאיה היה עצוב אני בכיתי...טוב אז בכיתי רק לחצי שניה אבל זה גם נקרא! איזה חמוד יהודה לוי אה?! אח איזה שחקן!!!! הוא ונתי רביץ כופלים שם את כולם ברמת המשחק הוא פשוט שחקן פצצה!!!! אז ככה הקטע עם אליהו ישר חשבתי עליכם וישר צחקתי!!! לפחות הפעם המכות נראו אמיתיות כי לא ראואותם ממש.. אבל למה תוך שניה הם עזבו אותו?! הם היו צריכים לדאוג שהוא לא יצליח להתהלך ברחוב.. מאיפה סמדר תשיג ת´כסף שביל אלי? מסכנה...היום כשסמדר נכנסה לבית של דורון הסתכלתי עליה ועליו והם כל כך מתאימים עזבו שהיא מכשפה והוא עלה נידף ברוח פשוט הם מתאימים הוא צריך שמישהי תשלוט בו והיא צריכה לשלוט במישהו! ורונה.. שמתם לב שחלק האחרון של הסדרה היא מתחילה להופיע כמה שפחות..? אני יודעת שיהיו כאלה שיגידו שזה טוב והכל אבל בכל זאת אני מתגעגעת לשטויות שלה והיא לא יכולה לעשות ת´שטויות שלה כשהיא מתחבאת.. ועד שהיא תפסיק להתחבא ותהיהיה עם דורון זה בפרק 120 אז ככה שלא נראה יותר ת´שטויות של רונה ואת רונה ודורון מתבאים מפני סמדר לאיזה חפוז...(כמה שזה מצער זה החלק בסדרה שהכי אהבתי!) טוב אין לי כח לכתוב יותר!

עזית1

New member
שגידי דיבר עם מאיה

סוף סוף הם מדברים אחד עם השני, עד עכשיו לא הצליחו, כי נתנו ל"חברים" הנהדרים שלהם להרוס להם את הקשר,וגידי השאיר למאיה הרבה חומר למחשבה, סוף האהבה לנצח לחיי האהבה

רועי ב

New member
אליהו מגיע לך

תפסיק להיות כזה חרא ותסבול בשקט ממני גדי או שלא

אריאלי18

New member
גידי הרג אותי כשהוא אמר...

לאלי מרקו "אליהו" זה ממש קרע אותי! אבנר ממש יצור אתי ויהונתן עדיין לא התנשקו!!!

oded17

New member
יונתן אידיוט!!!

יש לו לבחור או את גלית, הפצצה "חבל על הזמן" או את אתי, התימניה"הרגועה" כאילו, תיקח את גלית!!!!!!! וגם תקבל את היקב יאללה גידי תקרע את אבנר ההומו!!!

your-destiny...

New member
אבל הוא אוהב את אתי!

שמתם
שבזמן האחרון היא מדברת כמו מצוננת? (או שזה היה ככה כל הזמן ואני משוט לט שמתי לב?)

עזית1

New member
יונתן לא אידיוט../images/Emo58.gif

אבא שלו האידיוט יצר לו בעיה ממשית מצד אחד נותן לו את היקב משוש חייו, אבל מעמיד תנאי מטופש שיחזור לגלית, כבר שכח האלכס הזה איך בגד בשלומית והיה עם ורדה ורצה להנשא לה, ובגלל שקיבל ארוע לב חזר לאשתו, והוא חושב שהחיים שלו הם כמו של יונתן, ההבדל הוא שאלכס כן אהב את שלומית רק רצה להתפרפר להרגיש צעיר כדבריו, ושלומית מעולם לא עשתה שום דבר נגדו להיפך, ואילו יונתן לא אוהב את גלית וגלית כן עשתה שטויות, ומאחר ויונתן בעל מצפון ורגש הוא יבחר בסוף באתי כי יש גבול להתערבות אביו בחייו, אפילו במחיר היקב, אבל היקב כן יהיה שלו בסוף, וזה גם לא ברור לי איך נותנים רק לבן אחד את הכל מה הם לא יודעים שאפשר לחלק 49% 50% לכל אחד וכך השליטה של יונתן, יש להם כישרון להרוס הכל עם הכסף שלהם!

חסר לך אחוז......

התכוונת ל-49% - 51% אולי.... ובלי קשר, נראה לי אלכס מפתח גם אלצהיימר עם הגיל, אומר לגלית שהיא וסמדר הן נשים אמינות, כנות, איטלדנטיות, שלא יתנקמו באף אחד ?!? כאילו, מה עובר על הבן אדם??? רק לפני כמה פרקים, הוא הפציר בכולם איך שופטים לפי ההגיון ולא לפי הלב, איך אוכלים את העוגה ומשאירים אותה שלמה (צ´יזס איך הוא מצליח לקלוט את ההיפך הגמור מכל קלישאה...) וכל זאת בעקבות העובדה (עובדה!) שגלית אותה חשב לאישה ישרה והגונה עבדה עליו ותיחמנה את כולם.... ועכשיו היא פתאום כנה ואמינה.... הבן אדם מ-ש-ת-ג-ע!!

עזית1

New member
צודקת שכחתי את האחוז

אבל כבר שלחתי,בכלל לכל השחקנים בסדרה יש זכרון קצר מועד לפעמים נדמה שאין קשר בין הדברים, הם פשוט בדיעה של הזדמנות שניה שלישית וכו´ ולכל אחד מותר לטעות טעויות פאטאליות. אבל מי אמר שיש הגיון? ככה זה בטלנובלה חוסר הגיון. באמת כל אחד הוא כמו סוס כמו שאמר גילוש פרנק בראיון אצל מני ויש שם סוסים אצילים ופשוטים-זה הוא לר אמר זה אני אומרת. אולי זה מה שיפה בסדרה המדהימה הזאת מי יודע ? בי עזית.

אפשר היה לחשוב....

שאצל אכלס בלי התערבות של גורם חיצוני, יש מצב לקבל מאתיים אלף הזדמנויות כל עוד יש לו אינטרס להשאיר אותך קרובה אליו...

עזית1

New member
את יודעת מה

נראה שלאלכס יש באמת תחילתה של מחלת האלצהיימר, מה גם שאני לא מאחלת אותה לאף אחד .

שלא נגיד את זה יותר מידי

אחרת עוד יתפתחו על זה שמועות ותוכלי לראות לצד "גידי יתאבד!" גם ניסוחים שנונים כגון: "אלכס יחלה במחלת אלצהיימר, יקח את הכדורים הלא נכונים ויתן את היקב בצוואתו לפני שיתאבד ליולי ואיתי שיפסידו אותו בבורסה לאלי מרקו!!!"

DDN

New member
אלי מרקו שולתתתת!!!!!!1

גדול! המשפטים שלו, היציאות שלו. גם בפרק שהוא חוטף מכות הוא יוצא גדול. (וזה לא היה קטשופ עליו דרך אגב, זה בבירור היה משהו ורוד ולא אדום!) איזה קטעים, בא אל מיכאל הבייתה: "מה אני צריך לעשות עכשיו מיכאל? לפוצץ במכות מישהו שעוד לא בן 18? לשרוף לכם את הבית? איזה מין אבא אתה שנותן לילדים שלו להסתובב בלילה ולהסתבך בצרות?" הוא ענק! הוא הוא ביסודו בן אדם טוב האלי מרקו הזה. החיים התאכזרו אליו ויש לו פיוזים קצרים. ראיתם? הוא סוחט את סמדר אבל מה הוא אומר לה: "אני רוצה לעוף מפה לפני שאני מתחיל להתנקם במשפחה של רונה" הוא *לא* רוצה להתנקם במשפחה של רונה. . . . והמשפט הגדול שלו, כשהוא הכה את סמדר: "אתה מכאיב לי" "אני יודע!"

למעלה