דעתי על הפרק:
אז קודם כל, לי אישית נראה שהרמה ממש עלתה. המנות שהוכנו היו מהממות, סוף סוף רמה שאנחנו רגילים לה מעונות קודמות.
אפילו המרק בשר של דליה, שקצת הרמתי גבה לגבי הבישול בסיר לחץ (כבר דמיינתי את הושפטים אומרים שהבשר לא הגיר את טעמיו למרק)- אפילו המנה הזאת נראתה מהמם והייתי שמחה לקבל כזאת.
אתי שוב הוכיחה שהיא חסרת אונים במצבי לחץ, וצריכה שמישהו יכוון אותה ברגע שמהשהו טיפה לא הולך לה כפי שתוכננה. .. מה היה קורה אם ויקי במקרה לא היתה עוברת שם?
חבל לי שויקי הודחה... מצד שני מכל המנות היא באמת היתה הכי פחות טובה , כך שזה היה מתבקש, כנראה...
בני קצת מתמקד יותר מידי באוכל איטקי, כמעט כל מנה שלו היא רביולי או משהו בסגנון! הייתי רוצה כבר לראות אותו מכין משהו אחר.
שי ברנדס- תשמעו, הוא חזק. הייתי רואה אותו בגמר הבעיה שהוא לא יוצר רייטניג, כוונה שלי לדעתי הוא מבשל ברמה של תום אבל בגלל שהוא לא זוכה להרבה זמן מסך (סוף סוף אחד שמבשל ולא מתמקד בסיפור חיים!) חוששת שהוא יודח לפני הגמר
ג'קי- אני מתחילה להבין למה השופטים כ"כ מתלהבים ממנה, היא באמת בשלנית טובה. רק בקשה קטנה...- שתפסיק לומר על כל מנה "זאת פעם ראשונה שאני מכינה!"
דיי, זה לא עובד..
אני מבינה מאיפה זה מגיע, לי נראה כאילו היא חסרת בטחון לגבי התוצאה הסופית ולכן רוצה לתת לעצמה מקדם הגנה של "לא ניסתי אף פעם"
הבעיה שהיא כזאת נשמה טובה (באמת!) שלא יודעת לשקר, ולכן מתפלק לה משפטים שמוכיחים שזאת מנה שהוכנה כבר פעמים רבות.
ג'קי היקרה- את מעולה והגיע זמן שתביני כמה שאת באמת מבשלת טוב!!