פרק 11-12-12 - משימת הדחה +טעימות צ'ילי קרנה

קרנה=בשר, גם באיטליה וגם בעדה הרומנית

אצלנו בעדה הרומנית קראו לעוף (ולא בשר בקר)

גם קרנה,

כי אצל הרומנים זו קמצנות

אבי2322

New member
התוכנית הופכת מפרק לפרק ליותר ויותר מגעילה

זה פשוט לא נתפס בעיניי ששלי תהיה על המרפסת ביחד עם תום ומאיה.ומצד שני פאולין שי וג'קי ייאבקו כדי להישאר בתחרות.
אני לא יודע מתי ייעצר הביזיון הזה ומתי שלי תעוף כבר הביתה כי היא פשוט בלתי נסבלת.

Haad Yao

New member
מסכימה לגבי אתי

אבל שלי היא כבר לגמרי מחוץ לליגה. היא כנראה על המשבצת של מוריה מעונה ראשונה (למרות שמוריה בישלה טוב) - מישהי מוחצנת מאוד, שמספקת בידור.

נונה288

New member
זה ככ מעצבן

היא יפה ועם זזה אין בכלל וויכוח
אבל בבישול?????? גרועה!!!
סתם קישוט למסך....

יכולה להיות דוגמנית צבעי שיער קולסטון / וולה

יש בסופרפארם תמיד את צבעי השיער

וכל הבחורות שם נראות עם שיער חלק צבוע היטב + עיניים יפות

נניח כחולות.

אבל ממש ממש לא בשלנית

Haad Yao

New member
טוב לגבי ההדחה של היום-

חיבבתי את ויקי, אבל לדעתי הגיע זמנה ללכת (להוציא את שלי שבכלל לא הייתה צריכה להיכנס לנבחרת לדעתי. היו שם כמה בקבוצת הגברים שהגישו מנות טובות משלה, כמו חנוך ואסף אם מישהו זוכר אותם בכלל). שלי ואתי צריכות להיות הבאות בתור. לא יודעת לגבי בני, לדעתי הוא כשרוני ויצירתי, אבל חסרה לו האחידות, פתאום הוא עושה פאשלות לא ברורות כמו שי סרמני מהעונה הקודמת.

אבי2322

New member
מסכים לגבי בני

יש לו מצד אחד הברקות ומצד שני נפילות חדות,אבל אני חושב שהוא דווקא הולך ומתקדם בתחרות.

Haad Yao

New member
זהו שלא בהכרח מתקדם

במשימות האחרונות הוא אמנם הגה רעיונות מעניינים, אבל הביצועים היו פחות טובים מבעבר (לפי השיפוט לפחות). אולי הלחץ משפיע עליו לא טוב, או שהוא פוחד להיות בנאלי מדי ואז נכנס למקום שלא ברור איך יוצאים ממנו...

Haad Yao

New member
אני בכל אופן תמיד מחזיקה לו אצבעות.

לא יודעת עד כמה אפשר להכיר אנשים בתוכנית ריאליטי, אבל הוא אחד החביבים עלי גם כאדם.

לגבי שלי

בסדר גמני לא מתה עליה וזה היה פשוט מצחיק איך היא עלתה למרפסת היום... מישהו כניראה אוהב אותה למעלה ... איך כל תוכנית יוצא לה עוד פוקס...
אבל זה לא אומר שהיא לא מבשלת טוב!! אני כן סומכת על השופטים ועל שיקול הדעת שלהם..
שלי לא עומדת בלחץ של התוכנית -וזה מובן ביותר ... אבל היא כניראה כן מבשלת טוב..
ואתי גם מבשלת טוב.. ראיתם במשימת הדחה כמה הם נהנו מן האוכל שלה..

boazt25

New member
תגידו זה היה נדמה לי

או שחיים כהן קיבל מנת רוק בעת שאייל זעק על מיכל ורושפלד למה ערבבו את הנזיד ושאלי היה צריך להשאיר אותו כמו שהיה.

קודם כל-
לעמלץ על הרשרשורים שהוא פותח!

מה הייתי עושה בלעדייך, תגיד לי?

למעלה