פרק 11 - הניצב והיתר

דנה 74

New member
../images/Emo58.gifחזקק לקרא../images/Emo58.gif

יהיה פיגוע במגרש בכניסה לחדר ההלבשה. ליאן תפצע קשה ו כמעט תאבד את העובר. מה שיגרום לסער להשאר איתה. אבא של ג'לל ייהרג. מה שיגרום לכולם לשכוח לגלל את הסיפור מצלמה עם דריה ולזכות בסימפטיה של העם. איציק ינחם את ג'לל ויסכים לרומן שלו עם דריה. מילי תאויים על ידי תסריטאית חדשה שתגיע לעבוד על הסט של תוכנית הילדים שלה. יתגלה כי התסריטאית הזו היא מעריצה פסיכופטית של טום. שעקבה אחרי מילי ומעלליה ושהיא יודעת שהתינוק הוא של סער ולא של טום. היא תאיים עליה שאם היא לא תספר לטום את האמת היא תחשוף בפניו תמונות המתעדות את יחסי המין שהיה בינה לבין סער ואת הקלטת שיחה בינה לבין אמא טובה כשיום אחד אותה תסריטאית נכנסה לעשות תספורת בקומפלקס של טובה ושמעה והקליטה את השיחה שבה בשרה מילי לטובה שהילד הוא של סער. מילי תצטרך להתוודות בפני טום שהילד לא שלו ושהיא זו שכמעט גרמה למותו של אוסקר מהרוגעלכים ולא סיגי. טום יסתור לה ויתגרש ממנה וימהר לבקש סליחה מסיגי והם יתחתנו. ג'וזף ייהרג גם וכשמיטל תפתח את הצוואה שלו היא גם תגלה בגספת קלטת שבה מתועדת טובה כשהיא רצחה את גמזו. סוד שג'וזף שמר בכספת. ככה גם למיטל יהיה קלף על טובה והמצב ביניהן יהיה תיקו. מיטל תרצה לחזור לסער אך סער יבהיר לה שכבר מאוחר מדי וכי הפיגוע גרם לו לדעת מה באמת חשוב לו בחיים וזו המשפחה. רני ייפצע בפיגוע וכשריטה תשמע על כך מההלם היא תתחיל לראות. וכשהיא תבוא לבקר אותו בבית חולים הוא יהיה מפתע שהיא רואה ויגיד לה שלעולם הוא לא יזנח אותה יותר. סמדר תגלה מאדי שגושגיצה הוא זה שאנס אותה היא תמהר לספר לאיציק ואיציק ישבר ויגיד לה שהוא זה שמנע ממנה ללכת לפתוח את תיק האימוץ בגלל שפחד לה שתכנס לדכאונות בגלל זה. סמדר ואיציק ילכו ביחד לראות את תיק האימוץ ויגלו שאדי הוא בנה של סמדר. כשיגיעו אליו בכדי לבשר לו את זה הם יגלו את אדי יורה בגושגיצה על כך שאנס את סמדר ובעת גסיסתו גושגיצה ישמע שאדי שירה בו הוא בעצם בנו. אך כבר יהיה מאוחר מדי. המשטרה צבאית תעצור את אדי והוא יישפט למאסר 10 שנים על הריגה. ככה שסמדר לא תצליח לממש את הרעפת החום האמהי אליו. מיטל תנסה להתאבד כי סער לעולם לא יחזור אליה . זיוה הסוכנת של סער תגלה את מיטל שרועה משרד כשדלת הכספת ממנה הוציאה את האקדח תהיה פתוחה. הקלטת של טובה רוצחת את גמזו תבצבץ משם. בנתיים זיוה תזמין למיטל אמבולנס אך גם תדאג לקחת את הקלטת. כשזיוה תבקש מטובה את החזר החוב שלה וזו תסרב לשלם לה זיוה תגיד לה שהיא עשתה טעות חמורה. יום למחרת יתייצבו בדלת המספרה שוטרים שיעצרו את טובה באשמת רצח. טובה תתחיל לזמר גם על הרצח שמיטל ביצעה כי היא תחשוב שזיוה פעלה בשליחות מיטל. המשטרה תגיע לבית החולים בכדי לעצור גם את מיטל באשמת רצח. אך יגלו שמיטל כבר ברחה עם אלונה לחו"ל בזהויות בדויות. וככה תגמר הסדרה עם סוף לא ידוע כי מיטל תצטרך לחזור מתישהוא.

מאמי, יש לך דמיון פורה... ../images/Emo109.gif

אבל רואים שהמצאת הכל... ואני אגיד לך גם למה: ליאן לא הולכת להיפצע בפיגוע! היא ואיציק ישארו בבית שלהם, ורק אחרי זה הם יראו בחדשות שהיה פיגוע! פעם הבאה, שאת מפרסמת "ספוילר", כדאי שתחשבי על כל הפרטים כדי שזה יראה אמיתי!

דנה 74

New member
../images/Emo3.gif העתקתי את זה מהאתר../images/Emo3.gif-:p

ובבקשה לא לקרא לי מאמי אני שונאת שקוראים לי כך. תודה

../images/Emo10.gif פיספסתי

נראה אחר כך ב-VOD

למעלה