פרק 11 - הניצב והיתר

B o N u s

New member
דימיינתי את שייקה אחרת P-: וגם קובי שיחק בשמי

*בשמינייה בתפקיד שימי. הערס שמציק לניצן. סצנה גדולה עוד מימי קדם XDD לא רשמו את פיני קדרון בכתוביות בסוף כשחקן אורח. יכול לתבוע אותם :\ פרק יפה! [-: אהבתי גם את הסוף עם העגבניות של טדי! ^^~ ממש אהבתי את הפרק.. קרע אותי וכל הכבוד שלא הראו שהיא נתנה את הסטירות לנתן. זאת התחשבות בילדים ^^~

B o N u s

New member
ביז'ו

זה שאמר "חשב לעבוד עלינו עם קלפים מזויפים" לעודד בסצנה שהוא שיחק בה בשמינייה. הגדול, השמנצ'יק.

כי הוא לא היה שחקן אורח ../images/Emo185.gif

זה לא שהוא שיחק בפיג'מות,הוא שיחק בשמינייה...זה כולה הראו קטע מהתכנית,זה כמו שמראים פלאשבקים,ואם מראים ניצבים בפלאשבקים לא כותבים אותם בתור שחקנים אורחים.. טוב שלא הראו ת'סטירות,אבל ת'משפט האחרון כן..=/

Darth Tomer

New member
חחחחחחחחח ענק הסוף היה גדול

במשפט של גרי בסוף היה גדול חחחחחחחחחחח ענק

משלימה בvod למה אני רואה רבלדה!!

!

דופנה19

New member
פרק ממש טוב!!

כל שניה אני צחקתי! טוב אני צוחקת מכל דבר
הסוף היה ענק!!! אבל עדיין הפרק לא היה כמו הפרק "הדור הבא" שהוא היה פשוט פרק מושלם!! חחחח.. בסך הכל אחלה פרק
כולם מדברים על המשפט האחרון.. חחח מה הוא היה?
אני לא זוכרת

Darth Tomer

New member
המשפט האחרון

גרי לחברה של נתן: "אני יכול להכניס את הקטן שלי לגן שלך?" חחחחח

דופנה19

New member
אההה

חחחחחחחח למרות שהקטנים שצפו, לא בטוח הבינו, אז זאת לא ה- בעיה.. אבל זה היה מצחיק

דנה 74

New member
אמאא יש לי דייט../images/Emo70.gif

פרק משהו בין הגדולים... מצחיק בטירוף!!!

baril

New member
../images/Emo119.gifפרק טוב ../images/Emo6.gif

מה לא בשל מה אתה תפוח !? הרג אותי
" תגידי אני יכול להכניס את הקטן שלי לגן שלך ? " כאילו מה נסגר איתם ?

פרק יפה לאללה XD ../images/Emo109.gif

היהה יפה לאללה! והמשפט האחרון גם היה מצחיק! ובטוח שילדים קטנים לא יבינו...
אמאא ישלי דייט! חחח היה יפהה היום פרק 100 לאלופה!!! מישו הולך להתעוור.... ואני לא אומר מי!

חחח ../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

לאא אבל תכלס, הוא לא ימות... היו שמועות על זה, אבל תאמיני לי, יש לי את המקורות שלי *שורקת* ואני יודעת בוודאות שהוא לא ימות! מי שימות יהיו 5 דמיות, שכבר אלקה, אנדריי, ושגיא מתו, והשניים הנותרים... טוב, המקור שלי *שורקת* לא הסכים להגיד לי מי זה יהיה... אבל אני חושבת שדובי ורני... יעני רני אולי יתאבד בגלל שהוא יתעוור והוא לא יוכל לסבול את זה... אבל זו רק השערה שילי! לגבי ג'לל
זה בטוח שהוא ודריה לא ימותו!

למעלה