פרק 1009

פרק 1009

פרק גרוע, פרק דפוק, פרק לא מצחיק, פרק חסר הגיון, פרק חסר עלילה. פשוט לא היה שווה לראות. אכזה ענקית(!!!) מהפרק הקודם.

Vdrums

New member
בהחלט אכזבה לעומת

שבוע שעבר. קרטמן מופיע רק בהתחלה, חשבתי שהוא יהיה יותר בולט בעקבות בפרומו. קטעים משעשעים: הדעות של באטרס שבעצם הם שטיפת מוח שעשה לו אריק קרטמן שר. לילה טוב.

Burzum111

New member
HOLY CRAP

זה משודר אצלכם ב4 לפי שעון ישראל? הפרק היה פחות טוב משבוע שעבר, אבל היו דברים מצחיקים. כמו הקטע שקרטמן עשה קלוז-אפ על התמונה והראו שם את קייל מצוייר בצייר.

g a g a

New member
אני רק רוצה להזכיר לכם לשים את

הסימון של הספוילר [
] כשאתם דנים בפרקים שלא שודרו בארץ
תודה

../images/Emo45.gif

אני לא שמתי סימון כי לא טרחתי להביא שום פרקים על הפרק, אבל אם מספרים ממש מה קורה בפרק, אז חייבים לשים ספויילר.

כרמל 1

New member
טוב זה היה מוזר. ../images/Emo58.gif

היו כמה קטעים טיפה מצחיקים, אבל לדעתי פשוט היה להם את הקטע עם קרטמן וכל המספרים אבל לא היה להם מה להמשיך מזה אז הם סתם חירבשו..

Th3onE

New member
../images/Emo58.gifפרק חמוד מאוד..

התחיל מעולה, נמשך בקו ישר אבל הסוף.. הפתיע אותי.. אהבתי איך הוא כיוון תאקדח על קייל.. ממש זעזע אותי.. חחחח ההארדלי בויז.. קרע אותי בהתחלה.. i think i just got a clue.... a raging clue..

Th3onE

New member
כמו שהוצג בסאותפארק,

סדרת טלוויזיה על שני בלשים בשם the hardy boys (שים לב להבדל, hardly boys בפרק, תרגום "בקושי בנים", hardly-בקושי.. חחח לא קשה מוצק, הם בקושי גברים כאילו. לעוד http://en.wikipedia.org/wiki/Hardy_Boys קטע טוב הם הרמזים..

AmitNHB

New member
על מה אתה מדבר ?

לפי דעתי היה פרק חביב ביותר. אם לדעתך היה גרוע ולא מצחיק, טוב... אבל להגיד שלא הייתה עלילה ? שלא היה היגיון ? מה לא היה הגיוני ?

אחלה פרק

היה טוב, מה אתם רוצים? אהבתי את הקונספירציה אחר קונספירציה ואת הטוויסט כשסטן כיוון אקדח על קייל!
גדול! 7/10 (שזה ממש טוב יחסית לעונה 10)

deathking

New member
לפי דעתי יצאה תאוריה "יותר מדי

"הגיונית". כלומר זה דבר שיתקבל על הדעת על רבע מהאנשים (retards) בכיתה שלי, היו צריכים לעשות משהו יותר מופרח ומצחיק. הקטע עם הבלשים היה מצחיק, ואם ההוא שחירבן במשתנה, והמצלמה שעולה כשהם בורחים, היה נחמד. ברור שהפרק הקודם היה הרבה יותר טוב.

Th3onE

New member
חחח בדיוק אחרי שראיתי את זה

נסעתי עם ההורים שלי לתקן תאמיפ קיצר בדרך אנחנו שומעים חדשות, ובום, it it me יותר מרבע מישראל מפגרים.. חחח אחד אכל פטריה מורעלת, החייל ההוא ששיחק רולטה בכביש וכאלה.. ואגב מה התאוריה ומה קרה בסוף? אל קעידה עשו תפיגוע, ובוש מנסה לגרום לכולם לחשוב שהוא עשה את זה? חחח וסטן עשה\יצר קשר עם מפעילי האתר של הקונספירציות, למה? רק בגלל הדוקי אין דה משתנה?

deathking

New member
בסוף מתברר שבוש

עושה את זה בכוונה כדי לשמור על ההרתעה של ארה"ב. לעזאזל זה אפילו מתקבל על הדעת יותר משהממשלה אחראית על אירועי ה11 בספטמבר. כלומר יש בזה היגיון מסויים, זה מה שדי ביאס אותי בפרק, חבל שלא עשו משהו יותר מופרח/מצחיק.

למעלה