פרק 1009

קורע ../images/Emo58.gif

מיסטר מאקי הביא אותה בקאמבק... התיאורים הציוריים שלו לחרא הרגו אותי! לצערי לא ראיתי את ההתחלה, מקווה לתפוס את אחד השידורים החוזרים... גם האחים היו מצחיקים לאללה, למרות שלא הבנתי על מי מדובר. מה שעוד יותר מצחיק זה שבאמת יש כאן אנשים שחושבים שבוש אחראי ל-9.11 אהבתי את איך שנכנסו בהם

negy1993

New member
אני לא מבינה את רובכם

זה היה פרק כ"כ טוב!! האחים האלה קרעו אותי מצחוק, מקי היה מצחיק עם הסיפור שהוא עשה מהקקי, וזה היה אחד הפרקים הכי עלילתיים שהיו אי פעם בסדרה. ממש נלחצתי שהוציאו *אהםסטןאהם* אקדח על קייל והייתי בשוק
פרק גדול! אולי פחות טוב מהפרק הקודם, אבל בהחלט לא גרוע! 7.5

האהאהא דווקא פרק יפה!!

לא יודעת מה איתכם, אבל אני אהבתי!! you think it funny?? mmkay!! mmkay!!!

g a g a

New member
טוב, צפיתי בפרק באיחור ו..

לצערי אני נמנית עם מאוכזבי הפרק. בד"כ יוצא ליח להיקרע כשאני צופה בסדרה הזו. אבל הפעם... בקושי 3-4 גיחוכים
היה לפרק פוטנציאל אדיר לדעתי והם פספסו אותו. לא נורא. ציון אישי: 6

shaiezra

New member
אני מבין את האכזבה של האנשים אבל...

אישית אהבתי את הפרק אני אוהב פרקים שיש בהם עלילה מטורפת ובפרק הזאת היא היתה מלאה טוויסטים.. גם היו המון שיפורים באנימציה... כמו שהם עוקבים אחרי הבלש בסמטה ויש תנועת מצלמה או שמצלמים את הכיתה מזוית שונה בהתחלה... סה"כ לא נשפכתי מצחוק כמו בפרקים אחרים אבל בהחלט היה פרק משעשע הייתי נותן לו 8 מתוך 10

Catelyn

New member
פרק קצת מוזר... (ספויילר)

העלילה הרגישה לי די מפוזרת ותלושה. מצד אחד, אני חושבת שזה חלק גדול מהפארודיה - זה מדגיש עד כמה תיאוריות הקונספירציה תלושות מהמציאות ולא קשורות למשהו ממשי. די גאוני מצידם. מצד שני - זה לא ממש גרם לי לחבב את הפרק, הרי העלילה היא העיקר. עד עכשיו אני לא לגמרי בטוחה שהבנתי: סטן חירבן במשתנה, אז הוא האשים את הממשלה באירועי ה-11/9?... מה בדיוק הקשר?... כאילו, כדי להסיח את הדעת מהעניין, או מה?... אגב, איפה הסמל של הספויילר?
אני אף פעם לא מוצאת אותו...

Jacko12

New member
מה הבעיה של קלייד?

שהוא הודה במעשה שההורים שלו אמרו שיש לו בעיה מגיל 5 וזה לא הוא?? (קלייד או קלייב?)

למעלה