פרק 100 !!!!

EuroSims

New member
אני לא מאמין!!!!!! - לא מאמין

אני נשבע לך !!!!!!! לא ראיתי את החלק עיתון הזה!!!!! אני פשוט המצאתי את זה באותו הרגע שעלה לי האוכל לגרון כשראיתי את התמונה הזאת - אני פשוט בשוק!!! איזה קטע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dickies

New member
זה בצחוק

אתה לא רואה שהוא עשה את זה במחשב? איזה תמים

EuroSims

New member
על סמך מה

את בדיוק אומרת את זה? זה לא נראה מודבק או משהו - אלא אם כן הוא כתב את כל זה

EuroSims

New member
מה הקשר?

תמונה מזוייפת יכולה לעבוד על כל אחד בכל גיל וגם כל מיני ראיות שנמצאו בזירת הפשע יכולות לעבוד גם החכמים ביותר (מצלצל מוכר? מזכיר משהו?) ככה שאני לא מבין מה הקשר של הגיל לכל זה דבר שני זה נראה אמיתי - אלא אם כן יש לו ממש מעבדת צילום בבית את רוצה להגיד לי שהוא כתב את הקטע הזה על שקיות הקאה למטה ועוד שילב את צבעי הרקע שישתלבו ביחד והכל - ועוד את התמונה למעלה - לא נראה לי

לי דווקא כן נראה...

הכתבה המקורית נמחקה ("נאסד"ק עלה ב-7.8% ודאו ג´ונס ב-3.1% בעקבות תוצאות סיסקו"), וכמובן שהכתבה החדשה זוייפה בעקבות הדיווח שנתת מקודם.
יש גיא פינס עוד 3 דקות!

EuroSims

New member
אני לא אמרתי...

שככה באמת היה בעיתון כלכלה של הארץ - זה ברור שזאת פארודיה אבל לא הוא עשה את זה עכשיו בכוונה.

EuroSims

New member
אני מתכוון

זה לא כאילו -הוא- עשה את זה בכוונה אחרי שאמרתי

נוני 17

New member
נכון זה באמת עצוב שזה פרק 100.

רונה אני ממש מרחמת עלייה, איך היא ניראת ממש עצובה, בכיאלו שלא ישנה שבוע, איך הם מתעללים בה. כלנית וספיר הם פשוט חברת רעות, הן ממש לא חברות טוב מאיפה מאיה הביאה אותן? גידי באמת מסכן איך הוא היום בכה לאתי זה היה קטע עצוב

pompii

New member
וואוו חבר´ה כבר עברו 100 פרקים

התאמינו? זה מדהים רק אתמול התחיל...
ולכבוד פרק 100 בואו כולנו נשיר "אז בואי ונשתה לחיי האהבה..." ומזל טוב ליום הולדת מאה.. ועד מאה ועשרים(תרתי משמע)...
עצוב, עצוב ביותר...

Pinki Girl

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי אין כמו יהודה לוי וגם כן מתי אטלס חמווווד אבל אין אין אין כמו עמרם!!!! איייכס סתם , יצור דוחה . אבל יש לציין שבאמת אבנר כבר פחות גרוע מפרק לפרק... או שפשוט התרגלתי אליו

כריסטין

New member
העמרם החנון הזה כל כך מעצבן

הוא לא חושב להסתפר ?????? מזל שהוא לא הרבה בסדרה עכשיו .....

EuroSims

New member
אגב...

אני רואה שיש לנו שיאנית ביצירת השרשור הכי פעיל והכי ארוך שהיה עד היום - ברכות פינקי גירל :)))

למעלה