פרק 100 !!!!

EuroSims

New member
תקשיבי...

הייתי אומר קודם כל שעומר ברנע הוא דיי פסה א) הומו ? I DONT THINK SO !! - הוא אחד הדברים הכי גבריים שיש ב) טוב מסתבר שחברותייך למין הנשי חושבות אחרת - לא היית עושה את זה איתו? בסדר נגיד ....
ג) איך הגעת למסקנה הזאת שהוא יותר הטיפוס של ידיד טוב ובלי שום קשר - טוב ידיד טוב ממאהב תיש. בקשר לעומר ברנע זה שהוא נראה זין זה ברור :) (לא בטוח ששנינו מתכוונים לאותו הזין) - מה סקסי בו ? סתם מנסה להחיות את הקריירה שלו וזהו ג. שוב מאיפה הגעת למסקנה הזאת?!

dickies

New member
חברה שלי ידידה

דיי טובה של אחיו הצעיר של דודי בלסר תאמין לי שיצא להם לדבר על זה אותי הוא לא מושך טוב תאמת יש לי תטעם הכי מוז בעולם אבל בחיים לא הייתי מתקרבת לדודי בלסר לא יודעת למה..

EuroSims

New member
שמתי לב ! ../images/Emo8.gif

דבר שני - אם את אומרת אוקיי - מה שגורם לך להרגיש טוב ! :)

כריסטין

New member
דודי בלסר במציאות ביישן אמיתי

שזה הופך אותו ליותר סקסי !!!!!!! הוא לא טיפוס שחצן גועלי שמשוויץ ביופי שלו . הוא ממש קסם של בחור . מעניין אם יש לו מישהי כרגע !!!

כריסטין

New member
לפחות לי יש טעם טוב !!!!!

עומר ברנעעעעעעעעעעעעעע איכססססססססססס ואיזה קול יש לו מה זה ???????? תארו לכם לשמוע את אבנר באמצע הלילה פחדדדדדדדדדדד

EuroSims

New member
את חייבת להודות - הילדה צודקת

ילדה כמובן בחיבה - אל תפגעי או משהו

spiders

New member
been there done that../images/Emo9.gif

מי אמר שהטעם שלך טוב? לדעתך הוא טוב לדעתי הוא לא על טעם אי אפשר להגיד טוב או רע וואי עכשיו תגידי לי שצ´רלי מכוער נכון?

EuroSims

New member
לא מכוער

אני לא בכוונה באתי ואמרתי לך "זה מכוער" - ככה שאני לא חושב שהוא מכוער אבל יש הבדל בינו לבין עומר ברנע - הוא לא נראה כמו תיש מצטער עם נפגעת - הכל כמובן ברוח טובה אבל מה אני יכול לעשות הוא די מושך אש כי פשוט הוא די מעודד הקאה - איך לקרוא לזה, והרי עם העיתון אי אפשר להתווכח ?
בוא נגיד שאני לא אמרתי שהטעם שלי טוב או משהו - אבל בהסתמך על כמה עובדות - כמו אחד שדי סוחף - ובצדק, ובין אחד שהיה ודעך וגם בתקופה שלו הוא לא היה משהו ככה שאני אומר את מה שאני אומר בהסתמך על משהו. ואגב את צודקת על טעם אי אפשר להגיד טוב או רע אם מישהי נדלקת על עמרם בחליפת עור שחורה ועם שוט - זאת זכותה.

dickies

New member
לא אמרת אבל היא אמרה אז יחסתי

את זה אליה ברור אם זה הה רציני וזה היה באמת פוגע בי לא היתי פה, זה לא משהוא מתחייבת אליו זה בשביל הכיף ובשביל עומר הוא פשוטמדהים אז ם לדעתך דודי בלסר יותר יפה ישנה לי? לא נראה לי אז חפיף בכל אופן הכל ברוח טובה אני פשוט מתה מעייפות כי בקושי ישנתי וכל היום התסובתי אוטוסים וזה כל היום קצת מייאש אני חכה לזה בגיא פינס
יום טוב

EuroSims

New member
כן זה באמת נכון

למרות שיש את ה"נשמות הטובות" שמרננות שהוא רק מרוכז בעצמו וביופי שלו הם כנראה שכחו שלא מדובר כאן בסתם איזה דוגמן אידיוט שאין לו שום דבר בחיים חוץ מהיופי שלו - הוא הרי גם לומד משפטים וגם משחק כדורעף בנבחרת ישראל ובראשל"צ משהו (אם אני לא טועה)

LarzA

New member
../images/Emo32.gif לא קשור אבל...

היום הייתי ביום הסטודנט והייתה תצוגת אופנה של קסטרו וקסטרומן ועשיתי בוק (וממש מקרוב) לבן-אדם המהמם שמופיע בתמונה... לדודי בלסר!!!!

dickies

New member
חחח גאון!

למרות שלא יפה כי כל מי שרשום בחיתמתי יפה הוא יותר מכל אחד אחר

EuroSims

New member
זה ש....

הוא יפה כמו עמרם בחליפת עור של סאדו מזוכיזם שחורה ועם שוט - זה גם אני מסכים יותר מזה -

למעלה