פרק 10

mikedoron02

New member
פרק 10 ../images/Emo58.gif

חיכיתי כל היום שאבוא הבייתה ואראה את הפרק. פשוט מדהים. והסוף של לומן ודקסטר היה כל כך מתבקש אחרי שהיא סוף סוף קיבלה את הסיפוק שלה. אין מה לומר עונה פשוט מעולה. רק עוד 2 פרקים לסוף ....

einat162

New member
../images/Emo58.gif give me a number....any number...

מדהים ! פשוט מדהים ! והאמת - לא חשבתי שהיא ודקסטר יהיו יחד עד שהם יחסלו גם את צ'ייס. אבל יש בזה הגיון כלשהו כי בטוח משהו יקרה לה ומן הסתם הם צריכים להשאיר את המתח עד הסוף. הקטע של ה kill room היה מושלם - כל הטקסיות וההתנהגות שלה. I'm a banker ! give me a number .... any number.... 13 אך..... לומן...... יכאב לי הלב כשיחסלו אותך!

einat162

New member
../images/Emo58.gif לגבי צ'ייס- זה רק אני

או שבסצנה שלו עם זאת מהדם במבחנה נראה כאילו הוא הנאנס והיא האונסת? (ואם היא אכן מניפולטיבית בצורה כזאת, הגיוני שהיא תשקר ללומן על מה שבאמת קרה).

federer13

New member
לומן ודקס

איזה פרק! החבל מתהדק.. כל כך הרבה תאוריות אבל הצפויה שבהם החלפת הרוק בין דקס ללומן. האם זה אומר שלומן לא תשאר איתנו? דב תגלה סוף סוף ? שמא קווין דווקא הוא יהיה זה שיציל את דקס? לא יכול לחכות

bboyoren

New member
למה את חושבת שיקרה לה משהו????

דווקא לי נראה שהיא תתפוס את מקומה של ריטה, זה התסריט הכי הגיוני שיש !!!! דקסטר מוצא את בת הזוג המושלמת, מפלצת כמוהו.

einat162

New member
אני מתפללת שלא יקרה לה משהו

אבל לא נראה לי שג'וליה סטיילס תישאר כקבועה. אם לא ירצחו אותה בטח יעלימו אותה בדרך אחרת: * כשהעניין עם ג'ורדן צייס יגמר- היא תחליט לנסות ולבנות חיים משל עצמה (כרוצחת עצמאית? חיים ללא רצח כלל?). קצת קשה לי להאמין שהיא תעשה את זה - ואם כן אני אהיה ממש עצבנית עליה (יותר מאשר שאני שונאת את לגווארטה כרגע). מה גם שכמו שדקסטר אמר "זה משנה אותך" - והחל מעכשיו יש לה דם על הידיים. * סיבה רפואית- יגלו אצלה מחלה / גידול במוח והיא תמות מסיבה טבעית. אני מעלה את האופציה הזאת לא רק בגלל שככה נהוג להפטר מדמויות, אלא גם בגלל שתמיד רואים אותה (או לפחות בהתחלה כשדקס חילץ אותה) בתנועה של שפשוף וכיווץ עיניים, והתנהגות של כפייתית (התעסקות עם הסוכר בבית הקפה למשל). יכול להיות תוצאה נוירולוגית. אופציות הזויות? אולי.....

blah blah story

New member
../images/Emo58.gif

ואו. ישבתי על הקצה של הכיסא כל הפרק. ברגע שההיא דיברה עם לומן - היה לי ברור שמשהו חשוד פה. הם מתמודדים עם 2 אנשים שהם לא יודעים עליהם אפילו - 1. השוטר הזקן שבא לי לתת לו בעיטה בבטן...מעניין מה הוא יעשה עם המידע - ועוד דקסטר בכלל לא מודע אליו 2. ג'ורדן - שתומן להם מלכודת |משקשקת מפחד| והם אפילו לא יודעים את זה. אין סצינה בפרק הזה שלא אהבתי! ואו!!! איך אפשר לישון אחרי דבר שכזה?! ודברה...גאונה קטנה.. מחברת את כל הנקודות. יו, כ"כ פחדתי כשהם הגיעו לבית של אלכס...דמיינתי איך הם תופסים את דקסטר ולומן... ד"א - איפה הם עשו את החדר רצח??

שיר m

Well-known member
אז ככה.

שים לב שכשקווין ודב מחפשים את הבית, טורחים להראות לנו את הבית לידו... וכשהם פותחים את הדלת הפנימית בבית, ואין כלום, אז המלצמה כאילו יוצאת מהבית ועוברת לבית השני. גם אני לא הבנתי את זה בהתחלה...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifהיו המון רמזים לזה במהלך הפרק..אגב..

עכשיו סרקתי את הפרק וחיפשתי עוד סימנים..הראו לנו את הבית ליד ואת העובדה שהוא עומד למכירה כמה פעמים.. וגם כשלומן מצאה ככל הנראה את המעבר הזה בין הבתים, דקס אמר תוך כדי מה הקריטריונים לחדר רצח...

HOT SPOT 2010

New member
../images/Emo243.gifדעות הפרק../images/Emo58.gif

רק עכשיו גיליתי שיש פורום לדקסטר. אני זוכר שפעם היה, אבל הוא נסגר, טוב שהוא נפתח מחדש, אבל חבל שגיליתי עליו רק עכשיו. אחלה של פרק. בתכלס העונה התחילה לא הכי טוב, והייתה אפילו קצת משעממת בהתחלה, אבל בפרקים האחרונים היא צברה תאוצה והפכה לממכרת ומדהימה. לא היה משהו רע בפרק הזה שאני יכול לומר. כל הקטע עם לומן ודקסטר היה פשוט גאוני, והסצינה האחרונה הייתה מתבקשת. אני חושב שהקטע שדב וקווין מגיעים לבית של האכלס ההוא היה ברור שדקסטר ולומן לא שם, אבל אני אישית מקווה שעד סוף העונה תגלה מה אח שלה עושה, כי אחרי הכול היא כבר הוכיחה שהיא בעד מישהו שלוקח את החוק לידיים שלו. לא הבנתי בדיוק מה הולך עם יוג'ין/צ'ייס והבלונדה ההיא, ולמה היא בצד שלו. בכל מקרה, אני מקווה (למרות שאני מאוד אופטימי בקטע הזה) שלומן לא תמות בסוף העונה, כי מגיע לדקטר מישהי כמוה. נקווה שתהיה עונה 6.

שיר m

Well-known member
../images/Emo58.gif

כשדב וקווין היו ליד הבית, כבר הכנתי את עצמי שהנה זה קורה... האכזבה היתה גדולה, ובהתחלה בכלל לא הבנתי איפה הם הרגו אותו. אכשהו היינו צריכים להבין שבבית ליד.. נו טוב. נראה לי שדב לא תעלה באמת על דקס. מבחינתה זה יהיה כאילו שהוא רק עזר ללומן, וזה בסדר, כי לנקום על מה שעשו לה זה בסדר. אהבתי את הקטע שדקסטר נותן ללומן כפפות. רק אותי זה הפחיד שסוניה נוסעת עם הריסון לבד (וגם לא מתקשרת להגיד שהם הגיעו)?! הפרומו נראה מבטיח. שני פרקים אחרונים... אוף.

bboyoren

New member
אתם יכולים להסביר לי....?

איך הגעתם למסקנה שהם רצחו את אלכס בבית ליד? היו עקבות של לומן על הדשא אבל זה עדיין לא אומר כלום

einat162

New member
חוץ מהעקבות, היה צילום

אחרי שקווין ודב פתחו את הדלת שהצופה היה אמור להבין שהם שם- שוט שהמצלמה זזה מהבית של אלכס לבית שליד (ואז לומן נכנסת ל Kill Room).

bboyoren

New member
ראיתי הרגע את הסצנה...

אבל איך ייתכן ש"במקרה" הבית שליד היה פנוי מאדם ועוד דקסטר ידע מזה? חור קטן.

למעלה