פרק 10

o0Invisible0o

New member
הוא עומד למכירה..

מראים את זה וממש עוצרים על השלט של for sale ... דווקא בקטע הזה הם ללא חורים בכלל, סתם עשו לנו הטעיה כזאת שנחשוב ככה...
מאוד הזכיר לי סצינה לקראת סיום של שתיקת הכבשים, ראית במקרה? אם כן אני אזכיר לך בדיוק איזו סצינה...

einat162

New member
לא ממש- הוא פשוט עשה שיעורי בית

וגם רואים שתלוי שלט להשכרה/ מכירה בקדימה של הבית (קווין שואל את דב מה הכתובת של טילדן והיא מצביעה ואומרת זה 33 הנה זה 34).

liron co

New member
פרק 10

עוד פרק מצוין עם מלא מתח! הקטע עם דקסטר ולומן היה מתבקש ותכלס היא הרבה יותר מתאימה לו מריטה... הייתי בטוחה שדברה וקויין הולכים לתפוס אותם! המתח רק עולה והפרומו נראה מעניין! מעניין מה יהיה עם השוטר הזה...

o0Invisible0o

New member
והוו! העליתי פוסט, קישור בחתימה כרגיל...

איזה כיף שהתבטל לי שיעור היום באוני' אז הברזתי משיעור אחרון [לא אחכה 4 שעות בשביל שיעור שגם ככה לא מלמד אותי יותר מדי.
] ואז יצא שחזרתי הביתה ממש מוקדם והיה לי מלא זמן להתחמק משיעורים ולכתוב פוסט על דקסטר.

Witchcrafts

New member
היו בפרק משפטים אדירים, סצנות נהדרות ו, וואו!

שני דברים צפויים, אפילו מאוד צפויים: שיתוף הפעולה של מה שמה עם ג'ורדן והניסיון של ג'ורדן להרגיע את החבר החמישי שנותר, כשברור שהכוונה שלו נסתרת והפוכה. לומן > ריטה; אמנם המוות של ריטה נורא הפתיע והימם אותי, אבל לא היה חבל לי עליה, אלא רק על העתיד של דקסטר. הפעם, אם לומן תמצא את סופה – זה באמת יהיה פספוס עצום שיצער אותי, אע"פ שאני סומכת על התסריטאים ובהנחה שירגישו שהם מיצו אותה ושאין לאן להתקדם עם הדמות שלה (במצב הנוכחי, אני דווקא חושבת שהיא תוספת נפלאה שלא גורעת מהסדרה או מדקסטר עצמו). בסוף העונה הקודמת לא רציתי שתהיה עונה נוספת, טענתי שזה המקום הכי טוב להפסיק את הסדרה, כי משם כבר אי אפשר להתעלות. אני שמחה לגלות שטעיתי. רק עוד שני פרקים. |דומע|

../images/Emo13.gif היי - חדשה / מציצה.....

רק רציתי לחלוק עם משוגעים לדבר כמוני
שהפרק של אתמול היה הכי טוב של העונה עד כה. ריטה היתה דמות מעצבנת ברמות (סליחה על ההתנסחות העמחאית) ואפילו נמאס לי לראות אותה באיזשהו שלב - אבל איזה כיף שיש לדקסטר סופסוף דמות שהוא יכול להיות הכי שקוף שבעולם איתה! הוא ניסה את ג'ימי סמית' (השחקן) בעונה השלישית - אבל אין שיתוף פעולה גדול יותר ומלהיט ומלהיב יותר מגבר לאישה לפשע אחד. ועוד איזה פשעים... לומן השחקנית עושה עבודה טובה -
ואני תוהה ביני לבין עצמי עם בתור מפיק של הסדרה מייקל בחר בה, כ"כ רזה ושטוחה כמו אישתו
וסיום הפרק: זו היתה סצינה יפה, עדינה, צנועה באיברי הגוף הנחשפים, מרגשת (ראיתם את רטט השפתיים של דקס??!!) במסרים ללא מילים שעברו שם ובנשיקה שלו את המצח שלה - בדיוק איפה שהכעס מצטבר בין הגבות. סגירת מעגל נהדרת ללומן... וגם לדקס שלנו!. [בתקווה שלא יחסלו לנו את לומן בסוף העונה]

bboyoren

New member
תשמעו, הפרק הכי טוב מכל העונות !!!!

עדיין לא קראתי את התגובות פה, מייד כתבתי את כל מה שאני כותב עכשיו. אני לא נוהג לכתוב פה הרבה אבל הייתי חייב הפעם לתת את דעתי. היה פרק מעולה, מלא באקשן.... עדיין היו כמה חורים קטנים אבל לא משמעותיים בעיני, למשל, איך דקסטר מצליח להחליף את הדיסק בלי שאף אחד לא יבחין בזה (הוא החזיק את הדיסק השרוט מאחורי הגב כשמאחוריו מחוץ למשרד יכולים לראות אותו שאר השוטרים דרך החלון), או סתם שאלה - איפה דקסטר ולומן רצחו את אלכס? זה לא ידוע לנו.... והיו עוד כמה חורים שאני לא זוכר כרגע, אבל בודאות היו. עוד 3 פרקים מסתיימת העונה ואין לי מושג איך זה ייגמר. האינטימיות בין דקסטר ללומן בסוף הפרק פשוט גרמה לי לצמרמורת (במובן החיובי כמובן) ידעתי שזה יגיע מתישהו. המרגל של קווין מאוד מלחיץ אותי ולדעתי מתישהו דקסטר יהרוג אותו, אין אופציה אחרת. שוב, פרק מעולה, חזק ביותר ! גרם לי לתפוס את הראש בשתי ידיים בכמה סצנות :))

bboyoren

New member
חור נוסף

כשדקסטר ולומן רצחו את קול הרמון בבית שלו, נשאר כתם דם על הקיר שאותו גילתה דברה. דקסטר הוא פרפקציוניסט שיודע איך לא להשאיר אחריו עקבות, ועוד של דם ?!?!?! איך זה שהוא לא בדק את המקום לפני שהם הוציאו את קול הרמון משם?

שיר m

Well-known member
אתה טועה..

הם רצחו את קול בבית מלון. הדם בבית שלו זה מאותו לילה שהם נכנסו ומצאו את התמונה.. ואז קול הפתיע אותם ולומן הכתה אותו והם ברחו...

einat162

New member
../images/Emo45.gif על הדיסק

וגם סביר להניח שהדיסקים באו מאותה חבילה / סוג - "במקרה" יש לדקסטר את אותו מותג של דיסקים במגירה?

WhiteFrog

New member
על הדיסק

12 קווצות שיער 13 דיסקים. למה לבדוק את הדיסק הכי מעניין אחרון? כל השוטרים שומרים את הטוב לסוף? אבל פרק ענק

למעלה