פרק שני סיבוב שני

אתן יודעות ,התגובה הראשונה שלי

גם היתה כזאת.אבל,במחשבה שניה ,לא! כנראה שלה,לזאת שאיתו היום ,זה מתאים. איני חושבת שהוא אדם רע. היה לנו רע ביחד, לא יודעת בכלל מה עשינו יחד ולא הייתי חוזרת לרגע , להפך ,איך אמרת עפרה ? עם השכל של היום בכלל לא הייתי מתחתנת איתו, אבל הוא יכול להיות טוב עבור אחרת,הוא יכול להיות נפלא עבורה ולכן אינני מרחמת. טוב לה? טוב לו? זה מה שחשוב.

שחף 1

New member
../images/Emo13.gif

לא אמרתי שהיא רעה פשוט ביחד לא היה לנו טוב בלשון המעטה והיום אנו ביחסים מעולים היא עדיין האמא של הילדים שלי ואני אפילו מאחל לה את כל הטוב שבעולם אבל ביחד לא בא בחשבון

ophra

New member
איש רע...? בוודאי שלא..!

אבל יחד עם זאת.... ממממממממ.... (איך לומר זאת ולא להשמע כעוסה ומרירה...? כי אני לא....
) הוא איש לא קל משרה על סביבתו "ויברציות" לא טובות... ולא רק עלי. בחיי שלא.... מה שכן - הוא יודע להסוות את זה יפה במעטה של גבר "שווה" לכל הדעות (לא רק חיצונית, בכלל...) לוקח זמן לקלוט את הויברציות הקשות האלו גם ל"סתם" חברים. מכאן הרחמים שלי עליה (ואולי גם קצת עליו....) אבל די, זה מתנשא וזה רע... אפשר לעבור נושא????

*יערית

New member
משום מה.....

נכנסתי לנישואי לא מתוך רצון... ואני לא נכנסת לזה ..בכל פעם זה מקשה עליי בתשובה, אך ידעתי מראש שיבוא היום שנתגרש..וזה לקח 3.5 שנים עד שעשיתי זאת ברצינות. כן קריירה אחת הרסה את הנישואים שלנו.....הקריירה שאני בניתי... לעשות ממנו מלך כל הזמן....נשבר לי!כמה בן אדם יכול לקבל ולא להעניק בחזרה אפילו לא במילה? וזה לא שהוא חושב אחרת...הוא טוען שטעה ובגדול..אבל זה כבר היה מאוחר מידיי...אני חושבת שהוא מצטער עד עצם היום הזה על מערכת הנשואים שלנו שכשל..אבל את האמת..הוא ידע תמיד שלא אתן לזה צ´אנס הרבה ..ועוד תחת החופה חלמתי לי...על אושר.......והוא לא היה בתוך החלום שלי. אבל בכל זאת הייתי שם עבורו ועבור הילדים ועבור כולם..... ואיך אני רואה את עצמי עם האקס שלי ביחד שוב? מה זה מצחיק....... מי שרואה אותנו חושב שאנחנו עוד זוג נשוי....רבים ומתווכחים ומתפייסים בדיוק כמו זוג נשוי....אני יודעת ואמרו לי שכל עוד יש דינאמיקה ביננו וגם אם היא בויכוחים..זה עושה לו את זה.... לסיום: לעולם לעולם לא חוזרת על הטעות שלי! רק מאהבה...ושום ילד שבעולם לא יקשר ביני לבין גבר אם לא רצינו אותו יחד! זה על קצה המזלג......

למעלה