פרק שני סיבוב שני

פרק שני סיבוב שני

חשבתם פעם על זה ? 1. האם הקריירה שלכם הרסה את הנישואים? 2. איך הייתם רואים את עצמכם שוב עם ה
שלכם/ן

../images/Emo12.gif

1. לא 2.לא ,לא ושוב פעם לא לקח לי 12 שנה לאזור אומץ כדי לקום וללכת,כדי להבין שאי אפשר לתקן, ואם יש משהו טוב שעשיתי עבור עצמי זה הגרושים. ככה זה כשיש שני קווים מקבילים.

כלנית 2

New member
מוצאת אני ידעתי שהם יחזרו...../images/Emo67.gif

זה מגעיל מה שהיא עושה רק בכדי להישאר בכותרות.. מההתחלה ידעתי שהכל בלוף אחד גדול,עלאקקקק....רצתה להיתגרש למחרת בבוקר הודיע לתקשורת שחזרה בה, לא עבר זמן מה ושוב החליטה להתגרש, בסך הכל שלושה שבועות עבר וכבר מתחתנת? נו הכל מתוכנן כדי להיות אין בכותרות......

שחף 1

New member
עשיתי משהו רע

אם עשיתי למישהי/ו משהו רע כדי לקבל עונש

עוף כנף

New member
קריירה ונשואים... וחזרה לעבר

אז, את התשובה העיקרית נתתי בפורום השכן... לגבי חזרה לאקס... אילו ניתן היה לתקן, אני מניחה שהיה נעשה איזה שהוא מאמץ דו-כווני עוד בתקופת הנשואים. נכון שאנשים משתנים מעט על פי נסיבות החיים, אלא שאני לא מאמינה שהשינוי יהיה כל כך מהותי, עד כדי כך שנוכל לחזור לחיים משותפים, להתגבר על כל אותם מכשולים שגרמו לפרידה ולפרוק הזוגיות...

מסכימה איתך לחלוטין אבל......

היום הוא לקח את הילדים בעצם לפני כמה דקות ואני רוצה.........שיט אני לא מאמינה אני כותבת כאן והנה זה מגיע טלפון מהגרוש שלי שהבן שלי רוצה לשאול אותי משהו ואני שואלת אותו מה מתוק שלי.... "אמא אני רוצה שאת ואבא תהיו ביחד, למה אתם לא יכולים להיות ביחד"? אמרתי לו בעדינות שכבר דיברנו על זה ואם הוא ירצה נדבר על זה שוב כשיחזרו וגם אבא יכול להסביר (והוא יש לו בעיה להסביר מה שלא בא לו) היום במקרה הגיע מוקדם בשעה ורמז לי שהוא באוטו ככה שאולי אזמין אותו לאיזה קפה...יבשתי אותו באוטו חצי שעה הכנתי להם את הדברים וירדתי, שיחק לי אותה לא יודע איך מגיעים לבית הספר כי רצה שאני אצטרף אליו, מצטערת לאמר אבל הוא עושה לי את זה , דפק הופעה כמו שאני אוהבת אותו והיה לי קשה מודה...הגענו והוא רצה להמתין בחוץ וכשיצאנו שוב הציע לי להסיע אותי עד הבית כי במילא הוא בכיוון... הילדים לא הבינו והבן שלי שאל "בבהלה" אמא מה את באה איתנו? ואני הסברתי שלא כי אבא פשוט נותן לי טרמפ (טוב שנותן משהו) אז כשהגענו בדיוק לאחר שתי דקות הם שאלו אם באמת אבוא לבקר ואמרתי להם שאבא לבקר כנראה בעוד שבוע (כי מניסיון קשה לי שבועיים בלעדיהם) ואז הנה באה השיחה הזאת........ לא יודעת האמת שיש בו דברים שאני אוהבת אבל זה ממש לא מספיק ולא מכפר על הדברים הלא טובים ואני לא הייתי רוצה לחזור אליו .

אחחח מוצאת ,מה יהיה איתך?

את מבולבלת את מבלבלת את הילדים ואת לא יודעת מה את רוצה מעצמך. זה הזמן מתוקתי להתחיל לעשות סדר בתוכך פנימה,כיוון שהכל חוזר אלייך כבומרנג. ולא אל תכעסי לי עכשיו אני באמת חושבת שאת חייבת לעשות סדר הראש בלב ובנפש כדי להיות שלמה עם עצמך. רגע,עכשיו אני שמה
(גורן הלווה לי
) כיוון שנראה לי שאת כבר מגיעה עם
לשים לי בראש

השתגעתם בולבולים

רק אמרתי שהוא עשה לי את זה נו בחייכם הכל אצלנו התחיל במשיכה אז היא קיימת פשוט אני נוהגת להתעלם ממנה והיום המניאק הסתכל לי בעיניים בשפתיים והטוס.... אז היה לי קצת קשה ... היה מת היה מת היה מת היה מת היה מת באמת השתגעתם רוצים שאחזור למפלצת הזאת

וניצתתתתתתת

(הכל בגללך הסתכלתי עליו היום חחחחחחחחח) ירעה אחת רוצה לקבור אותי עם התימני הזה שוב

כלנית 2

New member
מוצאת מתוקתי חכי ....../images/Emo141.gif

שתמצאי אהבה אמיתית שמישהו יחזר אחריך בלהט ויאהב אותך כמו שאת, את תשכחי בכלל איך ה-
שלח ניראה

כלנית סליחה מתוקה הייתי חייבת לישון

ועכשו קוראת אותך אני חושבת שסתם התיחסתי אליו היום כמו שהם היחד הזה באוטו הקרבה זה נתן מחשבה של קינאה הנה הם איתו ואני בצד לשבועיים ובאמת חבל שזה לא יכול להיות אחרת אבל זה לא כי סבלתי מספיק ואין ספק שהמחשבה הזאת תמיד מרחיקה מרחיקה אותי ממנו כמו אש והיום סתם זה קרה כמו בכל המחשבות האלה שיש לי בימים אלה ואז הבנתי שהנה הוא מת להיות איתי וזה רק בסקס יותר מזה אני גוויה בשבילו וסקס לא היה רק טוב איתו בחיים וסקס הוא לא הכל בחיים ובטח שלא מענין אותי האידיוט רק שישמור לי על הגוזלים שלי כי אני כבר כולי געגעוע.

עוף כנף

New member
שבועיים...

אז, קודם כל, היי חזקה... שבועיים בלי הילדים... (אני מקווה שהכנת לך לו"ז פעילויות... למלא את הזמן...). ובקשר לחזרה לאקס: אני חושבת שתמיד צריך לחשוב על "למה נפרדנו". נכון, שלפעמים הם נראים כפי שאהבנו, ומחייכים בקסם שאהבנו... ולפעמים יתכן שאפילו יגרמו לנו לתחושות כלשהן... אבל...

ophra

New member
אצלי המחשבה היא:

"למה התחתנו?"....
גם זה לקח לי זמן להבין לקח לי זמן להפסיק "לכעוס" על עצמי על כך (ואיך אפשר באמת לכעוס כשהתוצר הם שני גורים מדהימים כמו אלה שיש לי??
) אבל ברצינות - זה לא היה מהסיבות הנכונות (החתונה) אלה היו הסיבות שהתאימו ל"אז" שהנחו אז את צעדי והחלטותי ולגמרי לא רלוונטיות כיום לכן - שאלת החזרה אליו בכלל לא על הפרק.... (אני מניחה שגם מצידו) עפרה (מחלימה אט-אט....)

הדס מור

New member
קריירה וחיי נישואין

ראשית, בוקר אור לכולם .. אם מכלילים תחת הכותרת קרירה גם לימודי אקדמים אז אני בטוחה שללימודים שלי יש קשר לפירוק חיי הנישואין שלי!!! לחזור ? ! כולי רחמים על זו שאיתו עכשיו !! ( רעה שכמותי ) הדס

שחף 1

New member
הדססססססססס

לא את לא רעה כולנו רעים ולא חוזרים (או משתדלים לא לחזור) על טעויות ואם פירקנו את החבילה הייתה לזה סיבה ? לא? לכן אנו מתכלים תמיד קדימה ולא אחורה

ophra

New member
רוצה שנהיה רעות ביחד....? ../images/Emo8.gif

גם אני די מרחמת עליה... (על החברה שלו) היא דווקא נראית בסדר והיא ביחסים טובים עם הילדים אני רק תוהה כמה זמן ייקח לה להבין באמת... או שלא...

למעלה