פרק שלישי - שרשור

../images/Emo12.gifאיך את יודעת??

היית בכרמיאל??
וכן הייתי שלגייה ראשית באמצע בהתחלה בקטע של ה-3 שלגיות

דנדנשית

New member
שלום לכולם כנסו זה ממש חשוב!!

שלום לכולם! אני יודעת שזה לא קשור לפורום ואולי זה ממש לא בראש שלכם ולא מעניין אתכם עכשיו אבל אני רוצה לספר לכם שאני משתתפת בתחרות של orangemusic וממש והכי חשוב לי בעולם לעשות את מה שאני יכולה כדי להצליח ולזכות להופיע כי זה הדבר שהכי רוצה לעשות בעווווווולם! אז ככה אם תוכלו להיכנס לאתר לצפות בקליפ שלי, לדרג ולשלוח לכמה שיותר אנשים שייצפו וידרגו כי ככה רק אני אוכל לזכות...אם תוכלו לעזור לי אני כל כך אשמח!! תודה רבה! רעות אלוש! =)

Way Of Dance

New member
היה באמת יפה

הכי התפקעתי זה היה בהתחלה שהראו שעון כזה ששעות חיפשו אנשים כשרוניים ולא מצאו ובצדק ואחרי זה פתאום הופיעו השניים צמד ההיפ הופ ככה אני קוראת להם גיתית ושוקו ממש רוקדים יפה והצילו ת'מצב זה היה באמת יפה אני חשבתי שהמורה שלי שהיה במופע של ריטה ילך להיבחן אבל הוא לא הלך בסוף ככה שאין לי פיבוריט בינתיים אני יפתח פייבוריט רק שתהיה הנבחרת וגם ככה הוא יתחלף כל פעם הדבר בעיקר שהכי עיצבן אותי זה העובדה שרציתי ללכת ולא הלכתי כי קראתי כתבה שהולכים להיות השנה אנשים ברמה ממש גבוה ומה שהסתבר בסוף זה שהרבה אמרו לי שאני הייתי עוברת עד השלב שהם נמצאים בו עכשיו כאילו הייתי עוברת לסדנה והאמת זה נכון העבירו הרבה אנשים שהם בערך ברמה שאני יודעת לרקוד עכשיו אבל לא נורא תמיד תהיה העונה הבאה יטחנו את הנולד לרקוד כזה כמו כוכב נולד

למעלה