פרק שלישי - שרשור

im mitzi

New member
מספר 79

הכוונה לעדי עמית? זאת עם הריקוד המשוגע?וואי היא מדהימה, היא רוקדת מגיל 6 וב4 שנים האחרונות היא רקדה באקדמיה בהולנד.

AnGeLiNa 11

New member
שאלה../images/Emo9.gif

מישהו יודע איך קראו לשיר שגיתית ושוקו רקדו איתו? תודה לעוזרים :]

כולם היו מעולים../images/Emo99.gif

איתי פרי
שגיתית ושוקו
אין אין אחד אחד רוקד יפה. השופטים מתנהגים כאילו הם מלאכי העולם. מה זאת השפת דיבור הזאת?אני נפגעתי יותר מהמתחרים. בקיצור,פרק מדהים כמו תמיד.

שאלה בקשר לתכנית ששודרה הערב

למישהו יש מושג מה שמה של הבחורה בת ה-32 שלא העבירו? מתולתלת אם אני לא טועה...

JULI4561

New member
משהו קצת מסריח ..

היתה אחת שרקדה היפ הופ בתוכנית נדמה לי הראשונה אם אני לא טועה ואחרי זה היה עליה חותמת עבר ואז שמיכל אמדורסקי צעקה :"כמה שאת אוהבת לרקוד" אבל היום היא רקדה עם ההוא שמסיק זיתים .. עם היתה חותמת שהיא עברה אז למה העבירו אותה לעוז ?<! חחחחחחח יש פיצול קטן בתוכניות ...

נכון. קוראים לה קרן.

והיא עשתה לנו את הכוריאוגרפיה לכרמיאל שנה שעברה. והיא מלמדת את הקבוצה היותר קטנה אצלנו בקרייה.

JULI4561

New member
היא רוקדת ממש טוב ! ! !

איך היא לא התקבלה .. או שכן[?] זה לא ברור

../images/Emo41.gifמי שראה..תכנסו!!!

מה אתם אומרים על אורי??? רקד היפהופ... הוא היה המורה שלנו שנה שעברה אבל לא הספקתי לראות כי חזרתי לפני חצי שעה מהסטודיו

אממ לפי מה שראיתיי

הוא טובב...:] הלוק שלו קצת מפחיד:S אבל הוא נראה ליי טוב... הוא גם מלמד בבאלנס עכשיו ( מלמד את חברות שלי..)

Woogyman

New member
זה היה פרק אודישנים? ../images/Emo110.gif

היי, פספסתי את הפרק, מישהו יכול לומר לי איזה סוג פרק זה היה? הם עדיין באודישנים הרגילים או שכבר עברו שלב?

taloss

New member
לא ראיתי..הייתי בטיול..

בטיול שנתי יותר נכון.. מישהו יכול לספר מה היה? בכל מקרה אני יכנס לאתר לראות פרקים

צמד האפרו-שאלה

הם רקדו בכרמיאל את הריקוד של ההומלסים נכון?! זה גם התלבושת שהם לבשו אם אני לא טועה..?! זה לא קובי רוזנפלד עשה להם את הכיאוגרפיה? או שהם גם יחד איתו עשו את הקטע הזה..?! תודה למי שיענה
וכמובן הם היו מדהימים!

בדיוק ../images/Emo13.gif

הם אכן הופיעו בכרמיאל עם הריקוד של ההומולסים והפחים [הופעתי גם
]
הם לבשו אותם תלבושות
קובי עשה להם...אבל בנולד לרקוד הם לא רקדו את כל הריקוד..הם שינו קטעים [ראיתי את הריקוד של ההומסלים פעמיים בשביל לדעת
]

כן

אכן אני מפורום מחול את היית שילגיה ראשית באמצע
חחחח אם זיכרוני אינו מטעה אותי..
ושאלתי כדי להיות בטוחה אוו קובי

למעלה