פרק שבועי- Say Goodnight, Gracie

Kill Bernard

New member
../images/Emo122.gif מה זה הדיון הפילוסופי הזה?..

כן, חכם צריך להיות גם בין השאר עם קליטה מהירה. כלשהי. ז"א, אם אתה קורא וקורא ומדברים אליך ואתה לא מבין כלום.. איפה בדיוק נכנסת החוכמה? וחכם מסוג "book smart" גם צריך להיות חכם, כי אם לא היה לו את זה הוא לא היה מסוגל להיות book smart. ז"א, בשביל לקרוא ספרים ולהשכיל מהם אתה צריך את הטיפת אינטיליגנציה והבנה כדי באמת לעשות את זה. ומה זה "smart smart"? אני רואה את האנשים בארבע קבוצות.
"חכמים חכמים" אלה עם הקליטה המהירה, ידע נרחב, מה שתקראו book smart. רק בלי החוכמה האנושית. ז"א, אנשים כאלה לא יהיו מסוגלים לעשות דיון פילוסופי עמוק על נורה מהבהבת. זה לא מספיק "חכם". "חכמים בצורה טיפשית" זה אלה בלי יותר מידי ידע, אבל עם האינטיליגנציה המספיקה ללמוד ולהבין כמו שצריך דברים שחשובים להם. זה יהיה הסוג של האנשים עם החוכמה הטבעית, לא משהו נלמד או נרכש. החלק הטיפשי נכנס בצורה של מצד אחד שיחות מפגרות וחסרות כל משמעות, ומצד שני ניתוח חכם, נבון משכיל ואינטילגנטי של הטיפשיות שבדבר. נראה לי שרוב הדמויות של בנות גילמור נכנסות לפה. הגיוני שהכותבים הכניסו בהן את החוכמה שלהם. ז"א. רורי. לורליי. ג'ס. פריס. לוק. וכן, לוק חכם, נראה לי.
"חננות" למדנים שמגיעים להישגים לימודיים טובים - לא דוקא בזכות חוכמה חוכמה או חוכמה טבעית, אלא בזכות הרבה הרבה שעות של למידה. הרבה. כנראה יותר מידי שעות שחסמו להם את המוח לכל דבר מבדר או מעניין יותר מ.. דברים נלמדים. "טיפשים" ויש את אלה. שאין צורך להגדיר אותם, כי זה ברור.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאוי את משעשעת!../images/Emo3.gif

לוק חכם. האמ..הוא חכם!
ובלההההההההההההההההה..נמאס לי מהדיון הזה!

../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

מה המס' והשם של הפרק הקודם? [זה עם המסיבה אצל קייל]

יש לי בקשה.....

*מזה לא קשורה לכל הדיון שלכם.....* שוב פספסתי את הפרק........
{אני לא אשמה!, הלכתי לסבא שלי לשבת ואין לו כבלים.......} אקיצר, מכל הדיבורים שלכם על הפרק, הוא נשמע מאוד יפה! אז למישהו יש כח ורצון לכתוב לי תקציר על הפרק- במיוחד עם כל הקטע שדין מתחתן!!!!!!- זה נכון??!?!!? מאיפה זה בא לכל הרוחות!!!!!
ומה- ג'ס עזב לנצח!!!!!! אהההההההההההההההההה!!!!!!!!!........ כמה עצוב...
אני אתגעגע
אף על פי שהבנתי שהפרק הזה הוא יצא קצת רע..... בקיצור- אם מישהו רוצה לספר לי מה קרה- אני אודה לו רבות!!!!

אהההמממממ........ עכשו נכנסתי לקרוא

את זה, וזה תקציר של הפרק שהיה שבוע שעבר, ובמדריך פרקים שלהם אין תקציר לפרק שהיה יום שישי האחרון- אז אולי יש לך במקרה שם של אתר אחר שיש בו תקצירים מפורטים לפרק כמו שיש באתר הזה? סוריי על כל ההטרחה....

o0Invisible0o

New member
קצת רע? ג'ס רע, נקודה.../images/Emo11.gif

*נסקלת ע"י כל חברי הפורום*
נמנ. ומי אמר לנצח?
*מפתחת תקוות שווא בצופים תמימים מחוסרי ספוילרים*

לא יפה!!!!

ככה?!?! לפתח בי תקוות שווא?!?!?! צופה תמימה שכמותי, ששונאת ספוילרים!!! Shame on you!!!!
ולמה לסקול?!- חס וחלילה!!! כל אחד רשאי להביע את דעתו!

Girl From Mars

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קראתי "לנצח" כמו נצחון... נו, win. בלה. לא הבנתי מזה קשור לנצח לספויילרים וכל זה...XD

Girl From Mars

New member
דייב.../images/Emo99.gif

איזה חמוד!
והקטעים של ליין-מיסיס קים-דייב היו פשוט מעולים.

למעלה