פרק קורעעע!!!

dor_

New member
אה ושכחתי!

אבנד דלוק על מאיה..וזה בטוח.. היא לא סתם אמרה שאין לו חברה היא הרגישה את זה שהוא דלוק עליה.. ו70% שהוא האזין להן(מאיה וספיר) כשהוא "שכח" את הערנק

אמממ...אולי.

לא יודעת, יכול להיות שכן ויכול להיות שלא מה שבטוח זה שאולי! בקיצור אתי עם יונתן רונה עם דורון וסמדר זתתפגר בכלא!!!

אבנר והיציאות שלו- איזה עקום!

האלק: "אני תיכף מביא כמה קראסונים, שיהיה לקפה עם מי לדבר" "כן אה..זה עולם מלא ברשע" אלוהים כמה שרואים עליו שהוא דפוק! אי אפשר לשתוק...
ולמה הוא הולך כמו איזה מסומם עקום...כמו איזה הומו... והספיר הזונה הזאת, כמה שבא לי לתת לה סטירהף ויש לה טעם נוראי בבחורים... בעצם הוא מתאים לה, שניהם שתם מכוערים!! ניבה

חשטפית

New member
לא יודעת למה,אבל ....

כל הדברים האלו דוקא גורמים לי לאהוב את אבנר! הוא כמו חבר מכוכב אחר שכזה...:) הוא חמוד דוקא. הוא כאילו שונה,בא מבחוץ ומנסה להשתלב כזה. כן, אני החלטתי שאני אוהבת את אבנר!!! ואני דוקא די מחבבת את הדיבור העילג שלו!

באמת פרק מעולה!!

כמו שכולם כבר אמרו... זה באמת היה פרק מעולה עם הרבה יציאות!!!!! וגם אני התפקעתי מצחוק כימעט כל הפרק... איך דורון דיבר לבטן של סמדר, וספיר וסמדר נתקלו כזה אחת בשנייה... ושרונה נכנסה וראתה את כל התמונות שלה-שדרך אגב, בעיני בתמונות שם היא הייתה הרבה יותר יפה!! ושוב סמדר עם הירידות על שלומית... "מגיע לה לצנונית הזאת..." ומאיה עם היציאות על סמדר... בקיצור פרק מעולה עם הרבה צחוקים! אהבתי!!

קצת מביך.

חשבתם עלי כאילו??? כולם בוהים בי, ברחוב.... "היי את הזאת שתלויה על הקיר אצל אלי מרקו...אפשר חתימה?" נו באמת??

swirrrly

New member
אני רק חשבתי:

הסיוט הכי גדול שלי התגשם: רונה בכל פינה! תגידו לא היו לכם סיוטים כאלה, אל תגידו שלא חברייאס אוהבת מכבדת מעריכה מעריצה ומוצצת שיר
י

למעלה