פרק קורעעע!!!

פרק קורעעע!!!

איך שרונה נכנסה לחנות וראתה את כל התמונות שלה זה היה מצחיק!!! ואיך אלי חיקה אנשים שנכנסים לחנות "אהאהא מנוי ל20 סרטים" ושהוא גנב את הפרחים שהוא הביא לרונה חחחח והיציאה של מאיה "היא נוסעת לכנס המכשפות והמטאטא לא מתניע" וגם היציאה של יונתן "היא מעצבת בתים סיפורים..." על גלית חחחחח והקטע של דורון שדיבר עם התינוק "מה אתה אומר" הוא רוצה לשחק איתי כדורגל את מי אתה אוהד? את מכבי חיפה! (איכס קבוצה מגעילה!!) אין, היה פרק גדול!!!! לא מצאתי שם.

ואוו זה היה פרק באמת קורע- איך אהבת

הכי אהבתי מבין הקטעים שרונה נכנסת ורואה תמונות שלה... זה היה מפחיד כמה תמונות של סופי!!!!!!!!!!!! הקטעים שהזכרת היו ממש מפילים! פרק יפה, אהבתי, אבל איזה מסכנה שלומית....עצוב...

חחחחחחחחחח איזה פרק מצחיק!!!!!!!

כל הפרק צחקתייייייייייייייייייייייי - אמא שלי לא מבינה למה אני מתפקעת מצחוק... לא הצלחתי להפסיק ת´צמי!!!!! זה התחיל שהייתי בהלם מכישורי המשחק של אסתי קוסביצקי... ואח"כ כשסמדר ומאיה עקצו אחת ת´שנייה וסמדר אמרה לה "אוף אני לא יכולה איתך" וברחה לדלת...והתנגשה בספיררררררררררר נקרעתי מצחוקקקקקקקק!!!!!! וכשדורון דיבר לבטן של סמדר?!!!!!!!!!!!!!! דיי כאב לי הבטן מרוב צחוק !!!!!!! וכשרונה נכנסה לחנות של אלי עם התמונות.. או גוד מזה התמונות האלה???? מילא היו מביאים משהו נורמלי.. וכשיונתן עקץ את גלית בדיבורים שלו - זה היה קורע בקיצור כל הפרק .. וכשאבנר אמר " טוב אני הולך להביא קוראסונים כדי שיהיה לקפה עם מי דבר" משפט מטומטם......

dor_

New member
האמת...

שמתם לב שכולם ידעו על הרומן של אלכס וורדה??כולם חוץ מאלה שממש ממש לא קשורים: גידי ספיר וכלנית (את אבנר אני לא מחשיב שחקן) וגם שאתי סיפרה לרונה על הרומן..זה לא פעם ראשונה שהיא שומעת על זה..דורון סיפר באיזה לילה שהוא אמר שהוא לא שוטה ביקב הרבה ועכשיו הוא שוטה לכבוד זה שהוא התבגר...

haim topol

New member
פרק טוב במיוחד! לכבוד יום השואה

באמת פרק ענק! אנשים לא מאמינים לי שאני אומר שאני צופה בסדרה הזאת גם בגלל שהיא מצחיקה! אין אין כמו אלי מרקו הכלי הזה! כל השאר לא רציניים למרות שלמאיה הזאת הייתי מוכן לעשות טובה! בכללי - עוד כמה פרקים נשארו? 60? 70? נראה עד הסוף!!! חיים - האיש והאגדה מבטיח להישאר בעניינים

dor_

New member
וטוב שאתי חושבת שהוא מנצל אותה...

עכשיו היא לא תתפוס אותו סמדר תתאהב בו והן יהיו ביחד...

0% angel

New member
פרק נחמד....

לכולם היו היום יציאות באנגלית.... (טוב לא לכולם אבל להרבה...)

אתי ויונתן יהיו ביחד../images/Emo70.gif

זה פשוט נועד, משמים!!! סמדר ויונתן זה כל כך לא, אז מה עם הוא חושב שהוא אוהב אותה.... ואתי איזה משחק, ממש ריחמתי עליה, ואני בדרך כלל לא מרחמת על השחקנים, זה כמו קומדיה.... קטעים איתם פרק קווררע!!!!!!!!1

ומאיה... גדולה זאתי.....!

"את בצרות, טרבל, בלאגן?" איזה אנגלית שנונה במבטא ישראלי כבד

dor_

New member
יונתן וסמדר זה ממש כן....

כמו שיונתן אומר...הם מאותו סוג

זה לשניהם יש גנים פגומים.....

א. לא אומר שהם צריכים להיות ביחד ואפילו אומר שהם לא צריכים להיות ביחד... ב. לא שמעת על הפכים נמשכים??? ג. לצאת עם מישהו מאותו סוג זה כמו לצאת עם עצמך....

dor_

New member
../images/Emo4.gif

א.הם לא ב.לא:) ג.לצאת עם השיכפול שלך זה המקרה היחיד שכאילו לצאת אם עצמך..

טוב, אבל בכל זאת

יונתן יהיה עם אתי! אחרת לא היו מתחילים בניהם את כל הקשר הזה... סמדר ויונתן היו מהתחלה ב-on ו-off וברור שהם פשוט לא!

incubus11

New member
כן אים פרק גאוני!!!

היה שיא המצחיק עם וינתן וגלית.. אין!!! אי איי איי אם ספיר נוגעת באבנר אני באה אליה ברוקעצמאות (היא המנחה) ואני פשוט וירה בה =) אז אבנר רולז!! incubus

האמת אבנר נראה קצת יותר טוב...

עד שהוא פותח את הפה או מזיז את השפתיים או מוציא יציאות מפגרות כמו "אני הולך להביא קראסונים כדי שלקפה יהיה עם מי לדבר?!?"

למעלה