פרק כזה מהמם!!!!!!!!!!!!!

איזה ספוילר לסוף עוד לא כתבו את הסו

הסוף
ואם זה באמת ככה בסוף פאק על מי שכתב את הספוילר הזה (לא אישי) כי עכשו הכל נהרס לי

ברודי

New member
עלי פאק?

אמא שלך... שמתי אלף אזהרות ספוילרים גם בכותרת וגם בהודעה, ומרווח ענק, מי שמטומטם מספיק לקרוא למרות הכול. שלא יבוא בתלונות.

אמרתי לא אישי../images/Emo168.gif

אני פשוט רגיל לקרוא ספויילרים על סדרות קומדיה שלא אכפת לי לדעת את הסוף וזה גם לא כזה דרסטי. אם אני הייתי שם את הסוף הזה היתי אומר עליי פאק זה ממש ממש לא אישי נגדך

ברודי

New member
בסדר נו...

הסיבה היחידה שהתעצבנתי היא בגלל שעשיתי את כל המאמצים האפשרים כדי שאנשים שלא מעוניינים לקרוא ספוילרים לא יקראו, ואז מאשימים אותי שדפקתי לאנשים את הסוף. אישי לא אישי. זה מרגיז. מה עוד הייתי צריכה לשים כדי שיבינו שזה ספוילר? תמונה שלי לבושה כמו ה-
מחזיקה שלט עם נצנצים שכתוב עליו ספוילר?! ב'מת...

Johnnit

New member
מה מספר הפרק ששודר היום?

ואיך קוראים לסידרה באנגלית?

../images/Emo66.gifפרק מדהים...

זה היה פרק יפה... ועכשיו לכמה שאלות על הפרק: *מה הכוונה בחצי נשף? מה זה אומר? *האם ג'ואן ואדם אי פעם ישלימו? אם כן באיזה פרק...

GuItAr2

New member
לא ראיתי......../images/Emo4.gif

הייתי בטבריה וחזרתי נורא מאוחר.....

Darrens Girl

New member
../images/Emo58.gif ספוילר בהודעה שלי...

הספויילר על ג'ואן ואדם, מי שלא רוצה שלא יקראה את המשך ההודעה למטה... אני לא יודעת בדיוק מתי ואיך, אבל ג'ואן ואדם כן ישלימו מתישהו, ואז יספיקו לריב שוב :\

oasis147

New member
פרק טוב.

לדעתי אחד הטובים שהיו :) הקטע היחידי שעיצבן אותי היה כשאבא של ג'ואן דיבר עם ה"פושע" הזה (אני סנילית, או משהו). פאק, כ-מ-ה קלישאות?!?!

פרק מצויין../images/Emo99.gif

איך ראמזי התאהב בג'ואן כי היא היחידה שהאמינה בו וכולם האשימו אותו בגלל אי הבנה-זה היה כזה עצוב...
וסוף סוף גרייס הוכיחה לכולם שהיא לא לסבית-איזה נשיקה היא דפקה ללוק!
הסוף היה ממש מצמרר,שצריך לראות את כל התמונה ושבזכות מה שהיא עשתה היא הצילה 12 אנשים...הסדרה הזו היא מסוג הסדרות שגורמות לי לחשוב...

נכון...

אני ממש לא רוצה לחשוב על איך אני הייתי מגיבה אם היה מסתבר לי שהצלתי חיים של 12 איש...

shanyz

New member
וואו, איזה פרק../images/Emo99.gif

אחד הפרקים היפים (על כל פרק אני אומרת את זה
) קודם כל- האלוהים הפריק היה כזה חמוד!!!!!11 מפחיד בהתחלה אבל חמוד
גרייס הייתה ממש מוזרה עם השמלה והתסרוקת
אבל חמודה
אהבתי את הנשיקה... אבל..יש משהו שקצת "הטריד" הרי תמיד היא יוצרת תדמית של אחת שלא אוהבת את כל החברה בבית ספר ותמיד הולכת "נגד הזרם" ומורדת ובלה בלה והנה- היא הגיעה לנשף, עם שמלה!! אני הייתי מצפה לראות אותה דווקא באה עם מכנס וחולצה כדי להיות שונה! כדי להראותש היא לא הולכת אחרי כולם ואיך שכולם מצפים ממנה אתם לא חושבים? ג'ואן הייתה ממש יפה בנשף! איזו תסרוקת יפה עשו לה
אהבתי ממש איך שג'ואן הציעה לו עניבה, וגם כשהיא קשרה לו אותה. ואיך שהם רקדו ושהיא נפלה. פרייס הזה כל כך מגעיל, איך שהוא נטפל אליו והוא לא עשה כלום!! היה קצת מפחיד שראמזי בא לג'ואן באמצע הלילה. הייתי בטוחה שהיא יחטוף אותה או יאנוס אותה או משהו
מזל שלא
סך הכל היה פרק מאוד יפה עם מסר ממש יםפה לדעתי על כל עניין הדעות הקדומות והסטיגמות. שימו לב שאחרי כל פרק יש איזה מסר כלשהו שמנסים להעביר
אני ממש אוהבת את הקטע הזה..

Luna Lovegood

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אגב, בדקתי והוא עוד יחזור לעוד כמה פרקים.

thebaby

New member
פירס היה בסדר גמור../images/Emo101.gif

בטח גם אמא של ג'ואן הלחיצה אותו ואמרה לו שיסתכל עליהם והכל.. והוא ראה שראמזי הפיל אותה...ואז הוא מוצא אצלו אלכוהול... הוא היה בסדר. לדעתי השימלה של ג'ואן הייתה ממש לא משהו ואל יודע היא נראיתה לא משהו בנשף.. אני הרבה יורת אוהב אוהת עם ג'ינס ועם הצעיפים המדהימים שלה
אני מת על הצעיפים שלה....
כשראמזי בא בלילה זה בכלל לא הפחיד אותי.. הייתי בטוח שסתם שיעמם לו. ככה זה כשאין לך אף אחד... אז כשיש מישהו רוצים לבלות איתו כל רגע אפשרי. והם הוא ל אישן ממילא... אני בטח הייתי עושה אותו דבר.

NitsNats©

New member
אני לא מסכימה ../images/Emo173.gif|מיוחדת|

אני חושבת כמוך, שהייתה לו סיבה לרוץ ולהכנס ללחץ שקרה משהו, כי נכון, אולי באמת הלן באה וביקשה ממנו שיסתכל מדי פעם. אבל מכאן ועד להשעות בנאדם על שימוש באלכוהול כשהבקבוק סגור? אני לא חושבת שהיה צורך בכאלה אמצעים. סתם חבל.

למעלה