פרק כזה מהמם!!!!!!!!!!!!!

פרק כזה מהמם!!!!!!!!!!!!!

רצה לכתוב תקציר

במילה אחת על הפרק: וואו!!!

באמת, אחד הפרקים החזקים יותר שראיתי של ג'ואן... מקווה שיהיו עוד כאלו

מהמם!!!!!!!!

אדם הזה כ"כ חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדד אוףףףףףף למה הוא לא השלים איתההההההההה ולוק וגרייס כ"כ לא קשורים אחד לשני... אבל שיהיה... חרא לי, לא ראיתי את הפרק מההתחלה, לא הייתי בבית, אבל מקטע שראיתי, הבנתי שג'ואן ממש מסכנה אפילו אם היא בזבזה את הנשף סיום שלה על המגעיל הזה, כדיי לרצות את אלוהים..!!! למרות שאני מבינה שהיא הייתה חייבת, אבל הוא לא יכולה לסדר את זה בעצמו?! איזה מן ילדות היא תזכור?!

LuNaTiC

New member
הגישה שלך משונה קצת לדעתי ../images/Emo3.gif

תראי, דבר ראשון זה לא היה נשף הסיום... סתם נשף אמצע שנתי. היא לא אמורה להיות רק בת 16 בכלל? דבר שני, הנשף הוא לא כ-זה חשוב... ובהתחלה נראה שהיה לה די נחמד איתו, כשהוא היה נורמלי. וחוץ מזה, והכי חשוב, היא הצילה כ-12 אנשים אם אני לא טועה. וזה יותר חשוב מכל נשף.

אלינה000

New member
פרק ממש ממש טוב!!!!

סטיב (ראמזי) בכלל לא מגעיל... הייתה לו ילדות קשה... לא ראית מה שהוא אמר כשהם היו לבד במגרש הזה, או משהו כזה... שהתיכון בשבילו זה כמו מלחמה...וגם הקטע הזה עם האבא החורג שלו והאבא הביולוגי שלו... הוא ממש ממש מסכן...וגם ג'ואן ריחמה עליו...
אני מקווה שיגידו בפרק הבא מה קרה לו... זה באמת ממש ממש ממש מבאס שאדם לא משלים איתה, למרות שיש לו סיבות... אבל נראה לי שזה יקרה בקרוב...כמה זמן הם יכולים להיות "ברוגז" גרייס ולוק
ממש חמודים ביחד
- זה כאילו שהם היו זקוקים אחד לשנייה הוא - בשביל שתהיה לו חברה ושיתוודע לעולם והיא - בשביל שיפסיקו לרדת עליה בקיצור - זה היה בין הפרקים הכי טובים שהיו!!!!
ואני מקווה שזה ימשיך ככה

נוני yer

New member
../images/Emo16.gifעובדה הייתה לה בררה

אלוהים אמר שתמיד יש בררה והיא יכולה לוותר על המשמימה עובדה שהיא לא עשתה את זה וגם מקודם היא אמרה שנשף הסיום ממש לא מעניין אותה והיא לא מתכוונת לבוא עליו כך שאני לא חושבת שזה היה משנה לה....

dark angel 17

New member
פרק מדהים!!!../images/Emo13.gif

זה היה אחד הפרקים הטובים עד עכשיו,מסכן סטיב שמתי לב מההתחלה שמשהו איתו לא בסדר,שהוא קצת בודד....

נכון!

וואיייי איזו נשיקה הייתה לגרייס ולוק!!! מתי הם כבר יהיו חברים?! חח תזכירו לי איך קראו לפרק...

לא, לא, השם הפרטי זה סטיב...

עובדה שוויל אמר "בוא, סטיב" משהו כזה... ראמזי זה השם משפחה שלו, בטח ככה מכנים אותו...

Darrens Girl

New member
זה היה פרק ממש טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וגם היו שם מסרים משמ נכונים... איך שהדסיקו עליו סטיגמה של הילד הבעייתי וכל זה, הוא לא יכול להפטר ממנה. וגם לאף אחד לא היה אכפת ממנו, למה הוא באמת כזה... זה כ"כ מוכר :\

NitsNats©

New member
פרק מעוּלה! ../images/Emo173.gif|מיוּחדת|

ואפילוּ אבא שלי ראה איתי! הקטע של הנשיקה היה מעוּלה וקרעה אוֹתי זוּ שבאה עם הראש-ליפה. היה מעוּלה. וזה גם אוֹמר שהפרק שראיתי ספוֹילרים ממנוֹ הוֹלך וּמתקרב!!! יהההההההה. ואדם חמוּוּוּוּד!

תקווה4

New member
איזההה פרק מהממממממם!!!

דייי אני כל חולהה על הסדרה הזאתתת!! ויש שם לפעמיים קטעים מזה מצחיקים

ברודי

New member
פרק חביב ../images/Emo58.gif (מצטערת :\)

ספויילר למי שלא הבין. מי שלא רוצה להרוס לו שלא יקרא. כל-כך מוזר לראות את הפרק כשאני יודעת מה קורה ז"א שהיא הוזה הכול (הבנתי נכון?) כי באמת איך הוא ביקש ממנה כזה דבר? ואז האלוקים מסביר לג'ואן שכאילו היא הצילה אנשים שאם היא לא היתה עושה את מה שהיא עשתה הם היו מתים, ואין לנו שום הוכחה לזה שזה באמת היה קורה. ועכשיו כשסיפרתם לי מה קורה בסוף אני כל הפרק מפקפקת באמינות שלה. אוווח זה מוזר לראות ולדעת ת'סוף :\

לא צריך לפתוח ספוילר

על פרק שכבר שודר. הספויילרים נועדו לפרקים שטרם שודרו בארץ בערוצים בסיסיים (כאלו שיש לכל מנויי הכבלים או יס, כמו 11, 22, 10, 3 וכו').

למעלה