פרק יומי ..

תקציר

First aired: 5/19/2003 Writer: Brenda Hampton, Chris Olsen, Jeff Olsen Director: Tony Mordente Guest star: Tara Lipinski (Christine), Dan Lauria (Andrew Hampton), Jessica Biel (Mary Camden-Rivera), Marcia Wallace (Nurse), Orson Bean (Fake "Andrew Hampton") Unable to convince Chandler's father (guest-star Dan Lauria) to see his son before he dies, Eric is forced into tricking him. Meanwhile, Eric, Annie and Sarah's mother Rosina (guest-star Laraine Newman) get together to surprise Matt (guest star Barry Watson) and congratulate him on the wonderful baby news. Mary (guest-star Jessica Biel) confides a big secret to Lucy. Simon gets turned down by a potential prom date. Ruthie gets her period and tries to hide the news from everyone. Kevin recognizes Lucy's houseguest Christine (guest-star Tara Lipinski) as a girl who was previously arrested for prostitution. Lucy takes a home pregnancy test without telling anyone. Lastly, bad news arrives on the Camdens' doorstep in the episode's final moments

טיטופי

New member
פרק נחמד

אבל יש שני דברים שאני לא מבינה... 1. הקטע בסוף עם אריק לו והשוטר 2. אם לוסי נכנסה עכשיו להריון אז איך יכול להיות שמרי יולדת לפניה בעונה ה-8 ולוסי יולדת רק בעונה ה-9

שלמונזה

New member
בחיאת כמה פעמים אפשר לחזור../images/Emo168.gif

על זה, אלף פעמים הסבירו לכם
לוסי לא בהריון!!!! היא תהיה בהריון רק בסוף העונה הבאה. בנתיים מרי בהריון והיא תלד את הנכד הראשון לבית משפחת קמדן

yonco

New member
../images/Emo58.gif תשובה:

סיימון הרג מישהו בשם פול סמית' בתאונה עם האוטו.

galit2510

New member
מה יש עוד עונות???

אמן אמן אמן ויש עוד עונות אני רואה את זה עוד כרותי הייתה פיצפונת ולוסי
הייתה קטנה ומאט היה חתיך... סליחה מאט תמיד היה חתיך...

galit2510

New member
עשית אותי שמחה בכך שאמרת ...

שתהיה עונה עשירית... כפרה על רותי ולוסי ...

מיכי2

New member
חדשה/ישנה בפורום ו.. חייבת לשאול

האם הם באו לספר לו שבעלה של לוסי מת????? אם כן אני לא אפסיק לבכות

מיכי2

New member
תודה../images/Emo13.gif נרגעתי...

התחלתי לפני חודש לעבוד ויצא לי לפספס הרבה וזה מביא לי ת'סעיף..

a a a a a a a

New member
הם באו לספר...../images/Emo58.gif

שסיימון היה מעורב בתאונת דרכים שמשהו נהרג בה (לא סיימון)

פרק ...............................

התחלתי לבכות בקטע שמרי בכתה .. וואי הסוף מה זה מותח חבל אבל שלא הסבירו עוד מה קרה ( למרות שסיימון הרג מישהו) וואי כבר לא יכולה לחכות עד דצמבר דווקא בחופש שלי אישית משעמם מוווותתתת הם לא ממשיכים לשדר .. אה..גם צחקתי בקטע שאנני ואימא של שרה חשבו שמאט ושרה בהריון !. ועוד שאלה .. בת כמה רותי במציאות???

למעלה