פרק יומי ..

yonco

New member
הפרקים שמשודרים אצלנו הם

מהעונה השביעית של הסדרה (2002-2003). בתקופת הצילומים של העונה הזו מקנזי באמת הייתה רק בת 13. והיא תהיה בת 16 רק בדצמבר...

galit2510

New member
עוד מעט בת 16...

היא נראת מאוד קטנה בסדרה כי הסדרה צולמה לפני 3-4 שנים [העונה השביעית]

Ireene

New member
תכנסו לאתר שלה ותראו שהיא בת 16

בקרוב... ככה זה עם כל השחקנים.

yonco

New member
פרק ממש טוב! הרבה מתח

אבל למה לוסי עושה כזה סיפור מה"היריון" לכאורה? ומסכן קווין, הוא ממש רוצה לדעת... מעצבן שלא סיימו את הסיפור עם סיימון, ססיליה והנשף. "רותי הפכה לאישה אתמול" - זה משפט שלא שומעים כל יום

איזה פרק!!

וואו....... כל כך נהניתי היום... אבל בסוף הפרק נכנסתי לדיכאון כי לא יהיה רקיע עכשיו להרבה זמן... מה אני עושה בלי הרקיע?? רות'י כזו חמודה!! לוסי פשוט מותק... הקטע של מאט וריסינה היה מצחיק... איך היא כזה דיברה אליו בטון כועס ואז חיבקה אותו... חחח... בכלל הקטע הזה היה מצחיק שבסוף כולם היו בהקלה שמאט ושרה לא בהריון... איזה מצחיק זה היה שכולם בירכו את רות'י על שהיא "הפכה לאישה"... זה ממש אירוע משפחתי... חיחיחי אבל היה חמוד!!! ועכשיו אני במתח רציני ובא לי לטבוע את הולמרק על עוגמת נפש, כי כמה שאני יודעת מה יקרה בעתיד אני חייבת לראות את הפרקים... אני מכורה!!! וזהוו עד כאן!!! לילה טוב...!

galit2510

New member
אבת תודי שזה היה ממש מעניין ...

עשו מזה סיפור... ואיזה חמודה היא איך היא אמרה לאחים הגדולים שלה...:" טוב טוב אני אישה עכשיו אתם מרוצים.."איזה חמודה היא...

galit2510

New member
מזל טוב לרותי

היא קיבלה מחזור וסיפרה לפיטר... לבוחורה הזאת יש שפיות... שהאל יברח אותנו בעוד כאלה...

galit2510

New member
אני לא מבינה למה הכוונה לשרשר...

שמישהו יסביר לי.... תודה... לייק דהה

galit2510

New member
שאלות למי שיודע ויכול לענות...

דבר ראשון פרק מדהים... ומזל טוב לרותי אם לא קראתם את ההודעות שלי... היא קיבלה סוף סוף..יש בו סצנות חבל"ז ובכלל הסדרה הזאת היא 100ממת... ואני וחברות שלי מכורות אני לא מסבינה איך פיספסתי כל כך הרבה עונות... חוצמזה...[ב] מתי מתחילים לשדר את העטנה השמינית והאם ישדרו אחר כך את כל הסדרה מהתחלה???

yonco

New member
כפי שאמרו פה הרבה פעמים כבר

ערוץ הולמרק יתחיל בשידורים חוזרים של "הרקיע השביעי" ב-29 בספטמבר. יוקרנו מחדש פרקי העונה השישית (2001-2002) והשביעית (2002-2003). לאחר מכן תתחיל העונה השמינית (בחודש דצמבר). חבל שלא הסתכלת בעמוד הנוכחי, שבו כבר יש הרבה הודעות בסגנון.

למעלה