פרק חדש בפאנפיק שלי

daniel...

New member
או שאת יכולה להשאיר אותם כיתה

או משהו כזה. וג אני מציעה לך לשנות את הקטע שג´יימס עקר ולעשות את השאלה מי אבא של הארי בסימן שאלה. זה יכול להכניס מתח וגם לתת לך יותר אפשרויות המשך. אבל כמובן שזה רק רעיון ואם זה לא מסתדר לך בסיפור תשכחי שקראת את ההודעה הזאת. d@niel

Nagini Potter

New member
לאאאאאא! לאאאאאא!

אני מסכימה לתת לג´יימס המסכן את הפוריות שלו בחזרה, אבל חוץ מזה לא לשנות כלום! אולי תעשי שלילי וג´יימס סתם רבו ולילי באה לסיריוס והם הודו באהבתם וקצת... אמ.... נסחפו.... אבל אל תשאירי אותנו במתח!! פליז דונטטטטטטט!!!! Nagini Potter "גם ההפסד וגם הניצחון הם קשים. עם הניצחון באות ציפיות גבוהות, לחץ, דיכאון, עצב, שנאה, קנאה, אויבים, אלכוהול, סמים, בדידות, סיבוכים. עם ההפסד בא ההפסד."

daniel...

New member
אבל אם היא נותנת לג´יימס את הפוריות

שלו חזרה אז זה כבר לא בטוח מי האבא של הארי חוץ מזה אני מסכימה אל תשני שום דבר אחר תשאירי את פרד ג´ורג צ´ו ואת כל מי ששם אותו דבר

fluppster

New member
אז ככה:

בהתחלה כשחשבתי איך לפתח את כל הענין הזה חשבתי לעשות כמו שאמרת שלא ידעו מי האבא של הארי, אבל מצד שני אז לילי תצא ממש מניאקית על שלא סיפרה כלום לג´יימס, ועל שהיא ילדה תינוק שלא שלו וסיפרה לו שהוא כן שלו. אני לא רוצה שהיא תהיה כזאת ביצ´ית! מה אתם אומרים? אולי בכל זאת כדאי? חן

daniel...

New member
את יכולה......

כמו שכתבת לעשות להם ריב ממש רציני ואז היא תלך אל סיריוס ו.......... ואז כמו שגם כבר כתבת לילי וסיריוס יספרו לג´יימס מה קרה את יכולה גם לעשות איזה ריב קטן בין סיריוס לג´יימס כדי שג´יימס לא יצא דפוק. או שאת יכולה בנוסף למה שכתבת כבר להוסיף שבסוף התגלה שג´יימס לא עקר והם רק חשבו ככה. או שאת יכולה.......... להשאיר את זה כמו שזה. d@niel

fluppster

New member
אופס, זה היה שם המשתמש של אחי....

שכחתי להחליף אותו בחזרה..... חן

Nagini Potter

New member
לא! לא!

אל תשני שום דבר מהתוכנית המקורית! תשאירי את צ´ו והתאומים כמו שהם! את עוקרת אותם מהסיפור ואני עוקרת לך את האף מהפרצוף! אוי מתי נהייתי כל כך אלימה.....? עכשיו!!!!!!!! אל תשני כלוווווווום! Nagini Potter שנה שלמה נאלצתי לדקלם את ´איך נפלו גיבורים´, שנה שלמה השתוקקתי (אך התאפקתי) לצרוח ´כי שמו להם רגל, כו* אמ**!!!!!!!)

Nagini Potter

New member
וואו! מדהים!!!

זה מאוד מעניין.... יש משהו.... לא יודעת, אולי בשפה שלך..... שכאילו מושך פנימה ורוצים עוד עוד עוד (אתם בטח מכירים את ההרגשה מהארי פוטר המקורי.....) זה באמת מתחיל להיות טלנובלה, אבל בשלב זה זה עוד בסדר. אני חייבת להודות שכשסיריוס התחיל לספר להארי שהוא היה מאוהב בלילי הייתי בטוחה שהוא יספר שהוא מאוהב בקרוקשנקסית.... עשית עבודה מצוינת עם הדמויות! הדמויות של רולינג הן קצת קשות כי אי אפשר לנסח לגמרי במילים את האופי של כולם, אבל עדיין החזקת מעמד יפה מאוד.... חוץ מחריקה קטנה עם וולדמורט, אבל זה בסדר כי וולדמורטינו מתוסבך קשות ואף אחד עוד לא הצליח לקלוט אותו כמו שצריך.... וחוץ מזה, ההצלחה המסחררת עם פרד וג´ורג´ מחפה על זה..... (הם באמת לא אמורים להיות בהוגוורטס, גם צ´ו לא - אני חושבת - אבל טוב שהשארת אותם, בכל זאת...) בקטע עם מאלפוי - כל הזמן חיכיתי שהארי יגיד ´מאלפוי, שתוק, לפני שאני משסע בך את הכלב שלי´..... חיחי.... ואז מאלפוי יברח כמו פחדן עלוב וכולנו נהייה מאושרים עד עצם היום הבא.... בערך.... תמשיכי את הסיפור הזה מהר! אל תקחי דוגמא ממני! אל! אני ילדה מרושעת שמחכה שנים לפני שהיא מפרסמת פרק אבל אני אשחוט אותך אם את תחכי הרבה לפני שאת ממשיכה! תמשיכי ואם מישהו לא אוהב את זה - תתעלמי! כי אני אוהבת את זה!! אנייייייי!!!!! טוב, נעזוב את זה ככה כי אני שוב מתחילה להתחרפן..... אבל הנה אני דופקת את הראש בשפתון לשפתיים יבשות ושוב הכל בסדר. כמעט. Nagini Potter אם תרצו, אין זו חביתה!! (אני רוצה! שלא תהיה חביתה! אני שונאת חביתות! בלעעע)

אני יודע שאני א מקורי אבל:

וואו וואו וואו ועוד פעם-וואו! s@me @ne את עדיין רוצה שאני אשלח לך את הטריילר השני? תכתבי את הICQ שלך...

S.Riddle

New member
אני מתנצלת על המקוריות השופעת, אבל

ווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!! ממממממדדדדדדדדדדדדההההההההההההיייייייייייםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!! זה הפיק הכי מדהים שקראתי בעברית עד עכשיו! לפי דעתי את צריכה להאריך כל פרק לכמה עמודים, ולהמשיך אותו מהר לפני שאני מתאבדת!!!! -לירון, שומעת את השיר שוב, ענבל *רוצחת את ענבל*-

S.Riddle

New member
סתם שאלה: איך קוראים לו?

פשוט אני רוצה לשים אותו באתר שלי

fluppster

New member
הארי פוטר והשנה האחרונה

אולי השם לא ממש מקורי, אבל זה על עקרון של סגירת מעגל. חן

S.tal

New member
ממש ממש ממש ממש יפה!!!!!!!!!!!!!!!

יפה!!!!!!!!! פאנפיק ממש מעניין! רק שג´יימס קצת מסכן...! :( :( :( קצת מוזר לי לחשוב שסיריוס הוא האבא..., ובקטע הזה הרעיון קצת מזכיר טלנובלה..., אבל כתבת את זה בצורה יפה ומעניינת....!!!!!!!!! אז זה לא משנה..................! תמשיכי!!!!!!!!!!!!!!!! טל, t@l

למעלה