פרק חדש בפאנפיק שלי

fluppster

New member
פרק חדש בפאנפיק שלי

כתבתי עוד פרק בפאנפיק שלי, ורציתי לשים אותו פה לפני שאני ממשיכה אותו, כדי שתגידו מה אתם חושבים. אני לא יודעת אם הפרק האחרון היה מוגזם מדי (אני לא רוצה שהוא יהיה טלנובלה). אם כן, אז יש לי רעיון לקו עלילה אחר. אז תגידו לי מה אתם חושבים. חן

PopPy

New member
תגובה אחת:

וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! בחיים לא קראתי פאניפיק HP בעברית ברמה כזו!!!! אני לא יודעת איך לתאר את זה, אבל זה מדהים, ואם את לא ממשיכה.. ארג אני לא יכולה לרצוח אותך כי אני לא יודעת מה יקרה בסוף! עכשיו גם אין לי איך לאיים עלייך! הממ... טוף בכל מקרה למען יציבותי הנפשית (שלא קיימת) - תמשיכי!!!!!!!!!!!!!! זה היה ממש מדהים וזה נכנס הישר אל תוך תיקיית הכבוד שנבנתה מחדש כי היא נמחקה לי (ארג!). לונג ליב לורד(ית) חן! |S| פופי |S|

Marty McFly

New member
אז עוד לא קראת את שלי עדיין...

חחח סתם סתם!

fluppster

New member
ואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo9.gif

אני בשוק! לא חשבתי שאני אקבל תגובה כזאת! מיליון תודות, ואני אשתדל להמשיך מהר ואולי אפילו לפרסם מחר המשך. אז אני מניחה שאת אוהבת את קו העלילה הנוכחי שלי.... אגב, אני מה זה מתבאסת שאני לא יכולה להראות את הפאנפיק הזה למשפחה שלי, כי כולם קראו את הספר הראשון וחלק גם את השני אבל אף אחד לא הגיע לשלישי עדיין. איזה באסה! חן

Skiter

New member
אמממממ

זה נחמד והכל אבל הקטע אם זה שהוא אבא שלו לא הכי אהוב עליי אבל תמשיכי לכתוב את סופרת מעולה לא כמוני (שנאי זבל!!!)

fluppster

New member
זהו.....

נורא התלבטתי אם לכתוב שסיריוס הוא בעצם אבא של הארי, אבל סיריוס הוא הדמות הכי אהובה עלי שם (והארי במקום שני), אז החלטתי שכן. חכי להמשך, ותראי איך זה דווקא יהיה נחמד שהוא אבא שלו. כמובן שיקח להארי קצת זמן לקבל אותו בתור אבא, אבל כשזה יגיע זה יהיה נפלא.... (כמעט כמו רון והרמיוני ביחד.....) חן

Asafpotter

New member
WoW!!!!!

זה הפאנפיק הכי טוב שקראתי הייתי אומר לך (ישרי כח) אבל זה מישן טוב.. בהצלחה בהמשך

PopPy

New member
תגובה אחת:

וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! וואו! בחיים לא קראתי פאניפיק HP בעברית ברמה כזו!!!! אני לא יודעת איך לתאר את זה, אבל זה מדהים, ואם את לא ממשיכה.. ארג אני לא יכולה לרצוח אותך כי אני לא יודעת מה יקרה בסוף! עכשיו גם אין לי איך לאיים עלייך! הממ... טוף בכל מקרה למען יציבותי הנפשית (שלא קיימת) - תמשיכי!!!!!!!!!!!!!! זה היה ממש מדהים וזה נכנס הישר אל תוך תיקיית הכבוד שנבנתה מחדש כי היא נמחקה לי (ארג!). לונג ליב לורד(ית) חן! |S| פופי |S|

MadonnaFan

New member
חן-

תוכלי בבקשה לשים כאן את הפרקים הקודמים? נעדרתי מעט ואין לי אותם. תודה!!! @מעין@

Marty McFly

New member
אם לא אכפת לך, מספר דברים:

א)נתחיל עם זה שבינתיים בפיק ממש יפה, ואני מקווה שאני לא אעתיק בטעות משהו. ב)מסכן ג´יימס ביקר, הפכת אותו לעקר! ג)מה זה מרצין? ד)משהו שהפריע לי... מה פרד וג´ורג´ בדיוק עושים בהוגוורטס? הם לא אמורים כבר להיות בשנה שלהם מחוץ להוגוורטס? ואחרון, ה)לדעתי זו לא צ´ו האמיתית, אלא וולדמורט או משהו כזה. כאילו שליח או משהו. צודק?

fluppster

New member
תשובות:

א. תודה רבה רבה!!!! ב. אני יודעת, אבל העיקר שסיריוס הוא האבא של הארי....... ג. הופך לרציני. ד. אני יודעת! אתמול בלילה כשניסיתי להירדם ללא הצלחה התחלתי לחשוב על הפיק שלי, ופתאום נזכרתי שפרד וג´ורג´ לא אמורים בכלל להיות בהוגוורטס! אופס! אני אשנה את הקטע הזה..... ה. האמת, זו צ´ו האמיתית, אבל עכשיו שאתה מציע את זה- אני אחשוב על זה..... אבל מצד שני- לא חבל כבר להתעלל בהארי המסכן? חן

LuNaTiC

New member
עליי להודות...

כשקראתי פה בהתחלה שסיריוס הוא אבא של הארי אני הגבתי... מה?? חן עשתה לנו טנלובלה???? אבל אז קראתי... וזה.. יצא יפה..!!! למרות שאני נגד הרעיון, את כתבת את זה יפה ומשכנע... ונראה לאן זה יתפתח!! בכל מקרה סיריוס הוא אבא קול... אני חושבת שצ´ו כאן היא בסדר.. אני לא רואה מה הבעיה.. זה נראה מאוד מתאים לה להיות נחמדה להארי, ולא משנה מה היא עמדה להגיד לו... ו.. המ.. כיייין.. יש את נושא של פרד וג´ורג´:)) לשנות.. המ.. כדאי... -ענבל-

PopPy

New member
לא לא לא לא לא!! אל!!!

האו רוד! לא להוריד את פרד וג´ורג´ זה הקטעים הכי מצחיקים בפאניפיק החמוד הזה! תמצאי להם עבודה באיזו חנות בהוגסמיד שבגלל שהם עניים דמבי נתן להם חדר (משל עצמם! היפ היפ הורי!) בטירה בתירוץ שהם.. הממ תחשבי על זה לבד זה לא הפאני שלי! בקיצור תמצאי להם עבודה כמתלמדים בזונקו ותשאירי אותם בטירה, רק לא לקחת את פרד וג´ורג´! לאאאאאאאאא!!!!!!!! |סהדגש| |S| פופי מפעל ליצור חלוקים לבנים בע"מ |S|

fluppster

New member
האמת חשבתי על זה

לא רציתי להרוס את הקטע ההוא אז חשבתי אולי שהם יפתחו חנות בהוגסמיד ויגורו בהוגוורטס. אבל מה שכן, אני בכל זאת אצטרך לעשות שם קצת תיקונים. אל תדאגי! פרד וג´ורג´ לא הולכים לשום מקום! חן

למעלה