פרק השבוע, פרק 21

noa4u

New member
פרק השבוע, פרק 21

טוב חברים אתם עכשיו בטח רואים לכם את הפרק היפה ביותר בעונה (לדעתי) פרק 21.. מקווה שאתם נהנים, אני לומדת למגן בביולוגיה שיש לי מחר.. :( אני מקווה לראות את השידור החוזר ב23:55, הקדימו אותו לכל מי שרוצה לראות... מקווה שתהנו מהפרק ודברו עליו פה.. אני אהבתי אותו בטירוףףףףףף! נ.ב: תאחלו לי בהצלחה מחר, אני יזדקק לה...

IkMfNiY

New member
דאנקן נראה כ"כ טוב!!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo42.gif

עם הזקנקן הזה :X
אני מרגישה כמו ילדה בת 14. תגידו, רק לי יש את הקטע הזה בסוף כל פרק שפשוט ברור שורוניקה הולכת לגלות משהו, ואתם פשוט מחכים לגלות מה? [הפעם הקטע עם המצלמה :X]. לפי דעתי מתחו קצת יותר מדי את כל הקטע של המסיבה ומה שקרה שם. וואו, כשדאנקן צעק עליה כשהוא אמר לה שהוא שכב איתה זה היה ממש מרגש. הוא אמר מפורשות: "אחותי"!. פרק טובבב P: ולזאת שמעלי- בהצלחה! =+= יעל

noa4u

New member
נכון???

גם אני אמרתי שיפה לו זקן... וגם אני אהבתי את השיחה שלו ושל ורוניקה, זה היה כל כך עצוב שהיא אמרה לו "מה כל כך נורא בזה?" והוא אמר לי "כי את אחותי!" זה פרק מדהיםםםםם אני הכי אהבתי אותו!!! ותודה! אני מקווה שתהיה לי הצלחה... זה המוןןןןןן חומר... מה אני עושה פה במקום ללמוד?!? חחחחח

IkMfNiY

New member
ואיך הלך לך? ../images/Emo42.gif

חבל שאין אפשרות לתקן הודעות אחרי שכבר שלחתי אותן כמו בהייד פארק :X אני יוצאת מפגרת P: יעל

noa4u

New member
אמממממ...

אני לא מכירה את התומר הזה... והלך לי נחמד ליאללה המגן... נקווה לציון טוב.. :) חחח את לא מפגרת, שטויות!!!

IkMfNiY

New member
כן כן כן! ../images/Emo42.gif

גמני חשבתי על זה. ויא שולטת, כל הזמן אני רואה את הניק שלך בפורומים שאני כותבת בהם P: יעל

Sweet Misery

New member
זה כי אני עוקבת אחריך. ../images/Emo3.gif

לא, סתם. איפה עוד את כותבת שגם אני כותבת?

boyboy03

New member
פרק 21

פרק מדהים!! רק לא הייתי ממש מרוכז בשניות האחרונות, למה בסוף ורוניקה עזבה את החדר של לוגן?

Miss Kitty

New member
../images/Emo27.gif

היא גילתה שיש לו מצלמות נסתרות בחדר שמכוונות למיטה.

Nitzan122

New member
הוא הלך להביא

להם שתייה והיא נשכבה על המיטה ושמה לב לחוטים שיוצאים מהמאוורר היא עקבה אחריהם וגילתה שיש מצלמות בחדר

yuv91

New member
כמה שאלות

1) מה קורה בסוף היא תיהיה איתו או לא? 2) למה אמא שלה שם? 3) מה יקרה עם דנקן?

Miss Kitty

New member
OMG!!

איזה פרק! רגע, אני עדיין בשוק. אני לא יודעת מאיפה להתחיל להגיב! פאק, איזה פרק מצוין. אני חייבת לראות אותו עוד פעם ב12. אולי אחרי זה אני אצליח להוציא תגובה נורמלית על הפרק הזה.

lordof the

New member
זה הפרק הכי טוב שראיתי בחיים שלי

אבל באמת, כמה הפתעות, כמה גילויים, איזה כיף.. שבוע הבא זה הפרק האחרון לעונה ? ושוב, הרבה זמן לא נהנתי מסדרה ככה

Yassi K

New member
פרק מדהיםםםםםםםםם!!!

איזה פרק אני משתגעעעעע!!!!!יאאוואואיאואיואיואואואואוואווווווווווו יאווווווווווויואיואאוואיזה סוף!!!! עם אמא של ורוניקה???ואייי כמה מידע בפרק אחד!!! ישששש אני אוהבבבפרק מעולה!!!!!!!!!!!ואיך היא חקרה כל כל הפרק את מה שהיה במסיבה :) ואיך דאנקן חטף התקףףףףף והרס את המכונית ומסכנה אלונה ריחמתי עליה (מאג) :-\וזהו היה פרק פשוט מדהיםםםםםםם!!!כל הפרק אני כמו מפגר יושב מוחא כפיים צועקקק סורי אני עדיין בהתקף התרגשותפרק מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!

Yassi K

New member
וכל כך חבל לי

שיש אנשים שמפסידים סידרה כזאת... אני מכיר מלא אנשים שהיו מתאהבים בה בקלות אבל בגלל שהיא פחות מוכרת ומדוברת (בחו"ל ובארץ בכלל) לא רואים אותה.. אם מישהו היה נותן צ'אנס ורואה פרק אחד מתוך העונה היה ישר מתאהב חבל... וזה לא קשור לרייטינג ולתוכניות האחרות שזוכות לרייטינג (מישהו אמר אבודים,אמריקן איידול?) זאת סידרה ענקית!!! כל אחד יתאהב בה אני זוכר שבזמנו אני שמעתי את השם ואמרתי "אין מצב שאני רואה" עד שידידה טובה שלי אמרה לי "תראה את הפרק הזה היום עם אלונה טל" (פרק 8 ד"א) ראיתי והתמכרתי!! סידרה ענקית והפרק הזה היה מצויין!!! מעולה!! אין מיליםםם (סליחה על הסיפור סתם רציתי לשתף)

למעלה