פרק היום

L P rulez

New member
פרק היום../images/Emo140.gif

תגובות, דעות, שרשורים משחקים- הכל-לכאן:)

joan 8

New member
היי.. ../images/Emo9.gif

אני חדשה כאן.. :) לדעתי הפרק היה יפהפה.. בייחוד הסוף עם התמונה שהיא נתנה לו. זה היה מיוחד והיה מצחיק שהפכו אותם לאילו שתמונה..בלבוש קלאסי כזה..

מ רוחאס

New member
טוב אמממ בעעעע

שראיתי את הדלת נסגרת הלב שלי עמד כמו המה שמו של בנים אחרי שהם רואים קליפ של ה"ישרלאים" אבל איזה פרק יפה אני מתההה על אדםם פתאום

L P rulez

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גררר הפסדתי את הפרק, כי שתי הטלויזיות לא היו פנויות! גררררררררררררררררר

pika17

New member
היי ברוכה הבאה!

את ראית את הפרק שהיה השבוע בבקשה תסבירי לי מה היה כי פיספסתי ואני בבאסה כי כולם אומרים שהיה פרק יפה ואנילא יודעת על מה מדובר בבקשה תספרי לי!:)תודה רבה

shanyz

New member
על הפרק..

את האמת, בהתחלה ממש ממש התעצבנתי על אלוהים שנתן לה משימה לשכב איתו.. ועוד יותר התעצבנתי על ג'ואן שהסכימה בעקרון לעשות את זה, רק כי אלוהים אמר לה אני במקומה לא הייתי מוכנה בחיים לשכב איתו אם אני לא באמת רוצה.. כאילו, זין על אלוהים! (סורי על השפה הבוטה
) חוצמזה אהבתי את ה"חקירה" של ההורים בסוף הפרק אם ג'ואן שכבה איתו וזה..
איזה חמוד ויל.. ושמתי לב שלאט לאט אני מתחילה יותר ויותר לחבב את גרייס

Luna Lovegood

New member
אההה פרק מדהים!!..

אני לא מאמינה ששבוע הבא הפרק האחרון....!!
בכל מקרה.. פרק יפהפה! עם כל המתנות וגרייס ולוק
היה קצת מוזר בסוף עם אדם וגו'אן והתמונה של רודן ורוז אבל זה היה יפההה!!
לא הבנתי איך הקטע עם קווין היה קשור.. שוב קווין הוכיח שהוא אידיוט, אבל הוא עושה את זה בצורה חמודה למדי.

SurfeR Babe

New member
ממש ממש אהבתי...

פרק ממש יפה... פיספסתי קצת באמצע אבל לא המון... הבנתי מה קורה בכל מקרה... ויחסית לשני הפרקים האחרונים זו עליה... לא שהם היו גרועים, הם היו פשוט פחות טובים... לטעמי...

סרינה99

New member
עוד מישהו פה הולך לאיבוד בדיאלוגים

...זה הורג אותי... בכלל לא הבנתי מה הולך בחדר מלון...הם התחילו לדבר ואז הם התנשקו ואז היא בכתה והוא אמר לה שהוא צריך משהו ממשי ואיכשהו באמצע הוא גם אמר שהיא לא תרצה אותו כי הוא יהיה עובד מלון
גרייס ולוק חמודים, אבל למה הוא חש צורך לקנות לה את זה??...זה לא נראה כמו משהו שהיא ממש תאהב (דרך אגב מה זה בכלל היה?) אמממ מה הקטע עם הקול של הלן?...נראה לי שבהתחלה היא החליטה שהקול שלה לא מתאים לדמות אז היא החליטה לעשות אותו מוזר כזה ואז היא שוכחת איך הוא אמור להיות אז כל פעם הוא יוצא שונה ואבא של ג'ואן מעצבן...הוא תמיד צריך להיות הקדוש וזה שצודק בהכל...איך שהוא גרר את קווין...למרות שהוא צדק בכל זאת הוא תמיד צריך להוכיח את הטענה שלו לא משנה באיזה דרך התמונה הייתה מוזרה מאוד...אבל השיר ברקע שיעשע אותי...אין לי מושג למה ואדם וג'ואן הם דמויות בדיוניות לגמרי...אין אף אחד שמתנהג ככה, במיוחד לא אנשים בני 16 ...קודם כל ג'ואן כל הזמן בוכה, והשיחות שלהם קשה להסביר אבל ההתנהגות שלהם ממש לא הגיונית

Luna Lovegood

New member
אממ..!

גם אני שמתי לב לקול של הלן! חשבתי שזה תמיד היה ככה (נורא דק וגבוה כזה) ולא שמתי לב ואוי ואבוי.. אבל אז הוא די חזר להיות נורמלי.. ? לא יודעת, אני לא חושבת שזה משהו שצריך לדאוג ממנו..

יאפ!

נכון! היה לה קול כאילו היא מנסה לפתות אותו או משהו כזה...
קול דקיק ונשי... מה קורה פה

buffgirl

New member
אדם וג'ואן זוג יפה. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אולי קצת דרמטי, אבל אמיתי. והם באמת זוג יפה. לוּק חמוד ורגיש פה, זה צד שאני מאוד אוהבת בו וחבל שלא מראים אותו יותר. גרייס יותר נחמדה פתאום, יותר חברית. ג'ואן.. ג'ואן כרגיל, מתלבטת, מתחבטת. זה טוב
. ואדם וג'ואן זה טוב. הם זוג יפה. ואני קצת מואגת שג'ואן חשבה שסקס הוא הפיתרון והמתנה המתאימה לאדם. אגב, אני ממש לא רואה אותם 'ביחד-ביחד'.

pika17

New member
הייי יאוו פיספסתי היום את הפרק

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה היה!אני לא מאמינה שפיספסתי יואו:) תודה!

Lost Lullaby

New member
חביב

פיספסתי ת'5 דקות ראשונות
בכל מקרה, למרות שכבר חודש לא ראיתי, בדר"F הוא היה מבקש ממנה לעשות דברים לאחרים או משו |: עכשיו זה היה קרוב, לאדם.. לוידעת- אהבתי את המתכונת הישנה
היה קטע מצחיק כשהיא חזרה הביתה מהמלון, וההורים שלה תיחקרו אותה והיא אמרה תשובות לא ממש נכונות
[-"למה הפלאפון שלך היה מכובה?" -"לא רציתי שיפריעו לנו", "כן, לבד עם אדם בחדר מלון", "למדנו" (בלי ספרי לימוד מה
)]

למעלה