הערות על הפרק - ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif
פרסמתי את זה בעוד כמה פורומים שאני מתכתב בהם, אז סורי אם מישהו כבר קרא. חוץ מהעובדה שהוא מדהים, הפרק הכי טוב בעונה (והפרק הראשון של באפי בשנתיים האחרונות חוץ משלושת האחרונים של השישית שעושים ממש חשק לצפות בפרק שוב ושוב), יש לי כמה הערות (לאו דווקא רעות): 1. ווילו בקולג´, כשהיא מדברת על הלימודים בהתלהבות עם אניה, הזכירה לעוד מישהו את ווילו של תחילת העונה השלישית שמתלהבת מתחילת הלימודים? ווילו היא ללא ספק הדמות המועדפת עליי עכשיו. גם מכשפה חזקה בטירוף, גם מתוקה, וגם נראית מדהים. 2. ד´ הופרין לא ממש התלהב מכל החוזק שווילו צברה, לא? יכול להיות שזה לא כזה נדיר שמכשפה מגיעה לכאלה רמות של כוח? זה בטח קרה כבר כמה פעמיים, אחרת הוא לא היה מדבר על זה בכזה טון שגרתי. ד´הופרין אגב הוא אחד השדים האהובים עליי. 3. למה, למה, למה בשם האלוהים הרגו את החברה של אניה (שאני אף פעם לא זוכר את השם שלה)? נכון שהגיע הזמן שלה למות, נכון שזה תרם המוןןןןןן לפרק, ונכון שאני חושב שזה צעד תסריטאי גאוני, אבל למה? כל כך אהבתי אותה. היא ללא ספק הדמות שהופיעה לראשונה בסדרה בצורה הכי מצחיקה. 4. דאון נראתה בתחילת הפרק ב-ד-י-ו-ק כמו באפי בעונה החמישית. לקח לי כמה שניות לקלוט שזאת לא באפי. 5. אניה ממש חזקה בתור שדה! 6. ווילו לא למדה לשמור על הפה? הרי היה ברור שברגע שהיא תגיד "איפה העכביש הזה עכשיו?" הוא יבוא מאחוריה. תודה לאל על הרפלקסים הקסומים המהירים שלה. בינתיים הדמות היחידה שלמדה לשלוט על הדיבור שלה זאת באפי ("לפחות זה לא יכול להיות יותר גרוע"... *חץ* "את מבינה שזאת אשמתך שאמרת את זה?"). פרק מדהים סך הכל.