פרק החדש. 7X05.

buffstar

New member
../images/Emo58.gif705

אוי איזה פק ענק זה היה , באמת 10/10... מדהים.... באמת סיכמתם כבר הכל אבל רציתי לשאול אם עוד מישהו שם לב שבאפי נלחמת עם אניה היא ממש דומה לבאפי מעולם "המשאלה" בעבעות פנים, בלבוש בתסרוקת ובכלל... או שזה רק אני? ואני דווקא אהבתי את שווילו לשנייה היתה "רעה" שוב...

14מתן

New member
פרק ענק ! ../images/Emo58.gif

זה היה פרק כל כך יפה ! באמת מגיע לו 10 מתוך 10 פרק כזה מגיע להיות לקראת סוף העונה (לקראת סוף העונה יש פרקים טובים...) השיר היה נורא חביב, אהבתי שהיא אמרה את השם שלה יחד עם של זאנדר זה היה ארוך ויפה... אני מת שהם יחזרו להיות ביחד ! עכשיו נשאר רק להחזיר את ווילו וטארה ויהיה מושלם !

14מתן

New member
אה, ולמה לא יהיה פרק שבוע הבא ?

יהיה שוב את lessons אולי זה בגלל שזה יוצא ב29 (hallewen) *אהם יומולדת שלי אהם* טוב לא יודע, אני אבל רוצה כבר שיהיה את הפרק החדש אני חושב שזה יהיה על הביג באד כי קורים לפרק HIM...

Yishai A

New member
בעעע אתה לא מסגול לרשום ספויילר?!

לפני שאתה כותב ספויילרים לפרקים חדשים (באמריקה) תכתוב ספויילר! בכל אופן
כן, לרק הבא יקראו "הוא", ולא - ממש לא, זה לא על הביג באד. הפרק מדבר על רכז נברחת הפוטבול שדאון מתאהבת בו, ובסוף מסתבר שזה המעיל שלו שפשוט מכושף וכולן רוצות אותו כזה עליו (*שיעול* מיחזור? ?*שיעול*). בכל אופן, גם כל בנות הסקוביז מתאהבות בו (אפילו ווילו, אבל הבעייה היא שהיא לסבית... מה עושים? היא מנסה להפוך אותו לבת. משעשע.). ואז זאנדר וספייק טו דה רסקיו! ישי

idan3k

New member
../images/Emo46.gifחוצפן! תראו מי שמדבר!

אתה מעיז להגיד לו שהוא לא מתריע על ספויילרים??? השרשור הוא על 705. אז יהיו בכל הודעות סביר להניח ספויילרים ל7x05
אבל זה שכתבת ספויילר ל706 בלי להתריע שזה לפרק הבא בכלל זה בסדר
שהרסת עכשיו לי (ואני מקווה שזה רק לי) את הפרק הבא זה בסדר
אז קודם תהיה אתה בעצמך בסדר אח"כ תחשוב אם אתה יכול להעיר לאחרים...

Yishai A

New member
סליחה?

כתבתי שיכתוב ספויילר, כתבתי שלושה סימני ספויילר, וכל מי שלא היה מעוניין לדעת על הפרק הבא, יכל היה לעצור שורה אחרי "לפרק הבא יקראו...". באמת שאתם לא צריכים לכעוס עלי שאתם לא יכולים לעצור לקרוא.

idan3k

New member
תראה...

יכות לשים 80 סימני ספויילר. כשזה נמצא בשרשור של 705 זה אומר ספוילר ל705. היית צריך לציין שזה ל706. ואי אפשר לעצור לקרוא באמצע מילה! פשוט אי אפשר, נהוג לעשות כמה שורות רווח ואני לא בטוח אבל נראה לי שזה גם כתוב בתקנון. אני מבין שאתה חדש אבל כדאי שתלמד מהטעויות שלך במקום להיות נעול על זה שלא עשית שום דבר לא בסדר...

Idomania

New member
סתם למי שבא.../images/Emo58.gif

המילים של השיר של אניה Mr. Xander Harris, that´s what he is to the world outside That´s the name he carries with pride. I´m just lately Anya not very much to the world I know All these years with nothing to show... I´ve boned a troll I´ve wreaked some wrath but on the whole I´ve had no path I like to bowl I´m good with math But who am I? Now I reply ... that I´m the Missis. I will be his Missis Miss Anya Chistina Emmanuella Jenkins Harris What´s the point of loving, I mean except for the sweaty part What´s the point of losing your heart Maybe if you´re lucky, Being a pair makes you twice as tall Maybe you´re not losing at all... I need to cover up my heart Plus see above Re: Sweaty part So maybe love is pretty smart And so am I I´ve found my guy And I´ll be Missis I will be his Missis Missis Anya lame-ass made-up maden name Harris We´ll never part, not if we can And if we start, then here´s my plan I´ll show him what bliss is, Welcome him with kisses Cause this is a Missis who misses her man He´s my Xander and he´s awfully swell It makes financial sense as well, although he can be... I´ll never tell Just stand aside Here comes the bride I´ll be Missis I will be his Missis I... will... be... שמתם לב שהיא אומרת שהיא טובה במתמטיקה ובעונה השלישית כשהיא התלוננה על זה שהיא כבר לא שדה היא הזכירה שהיא נכשלת במתמטיקה.... לפחות היא למדה..

Idomania

New member
ומשהו שכנראה הכותבים שכחו..

אוקיי בפעם הקודמת כדי לבטל את המשאלה של קורדליה כל מה שהיה צריך לעשות זה לשבור את השרשרת שהייתה לאניה.. אז נראה לי שהכותבים קצת נסחפו עם הקטע של שכדי לבטל משאלה צריך להרוג שד נקמה ואני שונא שממצאים חוקים כאלה מטומטמים(ע"ע:מכושפות)

14מתן

New member
זה לא היה רק זה... ../images/Emo58.gif

זה לא אותו הדבר ! בthe wish אניה עשתה מימד מקביל כאן היא פשוט עשתה עכבישים,אז היא לא יכלה לבטל את זה אבל בעצם ב older and far away חברה של אניה ביטלה את המשאלה של דון... טוב לא יודע עכשיו השערה שניה
אניה רצתה לבטל את זה שהיא אמרה שהיא רוצה להיות שדת נקמה שוב... אז הוא ביטל את זה...

Idomania

New member
כן.. אבל..../images/Emo58.gif

זה אולי זה לא עולם מקביל אבל עדין הכוחות שלה נעלמו כשהשרשרת נשברה וגם כל המשאלות התבטלו והיא רצתה לבטל את מה שהעכביש הזה בגלל שהיא מבקשת מדפהורן לבטל את מה שהיא עשתה הוא מזכיר לה שיש שם 12 גופות אז כנראה היא התכונה לזה.. טוב חפיף.. פרק כזה טוב.. דרך אגב כבר התמכרתי לשיר של אניה!!

crusher

New member
סופסוף ראיתי את הפרק....

אחרי הרבה זמן של ציפייה ושל כמה אכזבות מכמה חראות בקאזה.... ראיתי את הפרק, באמת פרק יפה, אהבתי... אבל למה בדיוק דהופרין התכוון כשהוא אמר "from beneath you it devours" זה איזה רמז לאיזה משהו שיקרה עם אניה או מה?

Buffybot

New member
ראיתי

רק עכשיו, עד שהוריד לי... בכל אופן, היה לי פרק מאוד מדכא, מאוד שונה וnothing will never be the same again. העונה הכי מדכאת בכל תולדות הסידרה. פחות או יותר איבדתי את ספייק ועכשיו גם את אניה?? הדמויות שאני לא יכולה לחיות בלעדיהן? אף אחד לא התייחס לשירה של אמה, שהיא מדהימה כמעט כמו של אמבר. לאמה זה יותר שירת ברודווי כזאתי, רואים שהיא יודעת לשיר והשיר בפרק הזה בהחלט הראה לי הרבה יותר ממה שראו בפרק המיוזיקלי. בקשר למה שדהופרין אמר, אין לי מושג למה הוא אמר את זה אבל אומרים את זה די הרבה בעונה הזאת, כך שזה בטוח ב1000000 אחוזים שזה רמז, רק לא נראה לי קשור לאניה אלא לביג בד של העונה. מה שכן, הוא יודע משהו, על העתיד אולי.....

nAm250

New member
בטוח שזה קשור לביג בד

זה כל הרעיון של המשפט והאו לא ממש קשור לאניה. המשפט הזה היה בעצם מה שקישר אותו לפרקים הקודמים בעונה ולעלילה השוטפת (בקשר למי יהיה הרע בעונה הזו)

hospital_food

New member
גם אני ראיתי

אחד הפרקים הגדולים של הסדרה. הפלשבקים היו מצויינים השיר היה נהדר, בדיוק במקום הנכון בפרק. רק חבל שלא היית התיחסות לארנבפוביה של אניה. ---- לעוד מישהו הפריע שבאפי החליטה כל כך מהר ובלי מחשבה ועיון בספרים שהדרך היחידה לעצור את אניה הוא להרוג אותה?! זה היה נחרץ מידי, בלי שום מחשבה, רק להרוג, מאוד לא מתאים לבאפי ול"באפי" בכלל.

לא הבנתי את הקטע של...

איזה שקר של זאנדר? איך הוא קשור לזה שבאפי שלחה את אנג´ל לגיהנום?

זאת הייתה הפעם היחידה

ששנאתי את זאנדר באמת! ווילו שלחה אותו להגיד לבאפי שהם עושים את הכישוף להחזיר לאנג´ל את הנשמה שלו, ובמקום הוא רק אמר לבאפי, בגלל שהוא שונא את אנג´ל, שתכסח לו את הצורה! ואז היא לא ידעה בכלל שהם עושים את הכישוף והייתה בטוחה שהיא צריכה להרוג אותו כי הוא היה רע! אז כשהוא הפך לטוב זה היה מאוד מפתיע בשבילה... ת´אמת בכלל לא הבנתי את הקטע עם אקתלה! הרי כדי לסגור את הוורטקס הזה היה צריך את הדם של אנג´ל, אז אני לא מבינה למה היא לא יכלה לחתוך את אנג´ל טיפה, שיהיה קצת דם על החרב ואז את החרב לתקוע באקתלה? למה להרוג את המושלם? - יש דרכים יותר טובות ליצור דרמה, ולתת לו סידרה משלו!

Woogyman

New member
הערות על הפרק - ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

פרסמתי את זה בעוד כמה פורומים שאני מתכתב בהם, אז סורי אם מישהו כבר קרא. חוץ מהעובדה שהוא מדהים, הפרק הכי טוב בעונה (והפרק הראשון של באפי בשנתיים האחרונות חוץ משלושת האחרונים של השישית שעושים ממש חשק לצפות בפרק שוב ושוב), יש לי כמה הערות (לאו דווקא רעות): 1. ווילו בקולג´, כשהיא מדברת על הלימודים בהתלהבות עם אניה, הזכירה לעוד מישהו את ווילו של תחילת העונה השלישית שמתלהבת מתחילת הלימודים? ווילו היא ללא ספק הדמות המועדפת עליי עכשיו. גם מכשפה חזקה בטירוף, גם מתוקה, וגם נראית מדהים. 2. ד´ הופרין לא ממש התלהב מכל החוזק שווילו צברה, לא? יכול להיות שזה לא כזה נדיר שמכשפה מגיעה לכאלה רמות של כוח? זה בטח קרה כבר כמה פעמיים, אחרת הוא לא היה מדבר על זה בכזה טון שגרתי. ד´הופרין אגב הוא אחד השדים האהובים עליי. 3. למה, למה, למה בשם האלוהים הרגו את החברה של אניה (שאני אף פעם לא זוכר את השם שלה)? נכון שהגיע הזמן שלה למות, נכון שזה תרם המוןןןןןן לפרק, ונכון שאני חושב שזה צעד תסריטאי גאוני, אבל למה? כל כך אהבתי אותה. היא ללא ספק הדמות שהופיעה לראשונה בסדרה בצורה הכי מצחיקה. 4. דאון נראתה בתחילת הפרק ב-ד-י-ו-ק כמו באפי בעונה החמישית. לקח לי כמה שניות לקלוט שזאת לא באפי. 5. אניה ממש חזקה בתור שדה! 6. ווילו לא למדה לשמור על הפה? הרי היה ברור שברגע שהיא תגיד "איפה העכביש הזה עכשיו?" הוא יבוא מאחוריה. תודה לאל על הרפלקסים הקסומים המהירים שלה. בינתיים הדמות היחידה שלמדה לשלוט על הדיבור שלה זאת באפי ("לפחות זה לא יכול להיות יותר גרוע"... *חץ* "את מבינה שזאת אשמתך שאמרת את זה?"). פרק מדהים סך הכל.

למעלה