פרק החדש. 7X05.

Yishai A

New member
פרק החדש. 7X05. ../images/Emo58.gif

אוקיי. בואו נתחיל מהסוף. 10 מתוך 10. ועוד קצת לפני הסוף - אלוהים! כלכך חיכיתי שהיא תגיד שהיא הרגה את אנג´ל! כלכך ידעתי שזה יבוא! אבל לא ידעתי שזה יהיה כלכך טוב, כלכך נכון, וכלכך יהיה רלוונטי בקטע שזאנדר שיקר לה - וואו!!!! אוקיי. הפרק עצמו היה מדהים. חזק, מצחיק, מרגש, מיוזקאלי (הריקודים שרקדתי פה יכולים להכנס מאוד מהר לעשרת הדברים הכי מביכים שעשיתי בחיים), ומעלף. הדיאלוגים בין כולם, המשחק המעולה (!!!!!) של אמה קאולפילד, **מאמר מוסגר: אני חייב לציין שאף פעם אמה לא שחקה כלכך טוב, חוץ מאולי ב"אנטרופי" שהיא הייתה מדהימה. היא מראה לנו כאן איך היא הרבה יותר מסתם דמות בסדרה. ** כל הפרטים שקיבלנו על העבר והווה של אניה יצרו יחד פרק מנצח. אני חייב לראות אותו שוב כדי להבין המון קטעים מדיאלוגים שעברו לי מהר מידי (אניה והאלי ברוסיה למשל, או השיחות עם אולף). בקיצור - מדהים. מדהים. מדהים. AUD ROCKS!!!! ישי

Yishai A

New member
עוד משו...

אם תשימו לב, לפני שאניה מתחילה לשיר, השכנים שלה (מרטי נוקסון ועוד מישהו) שרים על זה שהם לא מבינים איך אפשר להגיש חרדל לארוחת ערב ושאי אפשר להוציא אותו מהבגדים... :)

talrv

New member
סיימתי לראות את הפרק ../images/Emo13.gif

ואני חייבת להגיד שזה פרק מדהים!! 10 מתוך 10 בטוח......... אמה קלאופילד (ככה רושמים את השם שלה??) במשחק נהדר! ספויילרים לפרק
פלאשבקים מדהימים, וההתייחסות הנהדרת להתהוות ולאנג´ל ("אהבתי אותו יותר מכל דבר אחר בעולם הזה"), התמות או לא תמות שעבר לי בראש בסצינות האחרונות עם אניה, וביי ביי להאלי.. ללא ספק, הפרק הכי טוב בעונה השביעית עד כה, הפרקים פשוט הולכים ומשתבחים עם הזמן.. ושמתם לב שלמרות שמתעסקים בדברים שלכאורה לא קשורים לרע העונתי (Who\What the HELL is it??) פתאום יש איזה משפט שמתקשר. ב"help" זה היה "you will make a difference" של קייסי, ובפרק הזה זה היה "from beneath you it devours" של ד´הופרין הנהדר.. בקיצור, פרק מדהים! Go Anyanka!

star lili

New member
ניתוח אניה (../images/Emo58.gif7x05)

עכשיו שהיה לי קצת זמן לעכל את הפרק ולישון עליו, הנה כמה מחשבות קצת יותר מחודדות על השדה לשעבר- -לשעבר :) (סורי על האורך … פשוט כל כך אהבתי כל שנייה מהפרק הזה, ואלה עדיין ממש לא כל המחשבות שלי..) - הפלאשבק למיוזיקל. ברגעים כאלה אני ממש לא מבינה אנשים שקוראים ספויילרים. רק להיזכר במה שעבר עלי בזמן הסצנה הזאת בצפייה ראשונה: קודם כל, זאנדר ישן וממלמל "רק רציתי שיהיה לנו סוף שמח"... ואז הכתובית "סאנידייל 2001" המחשבה הראשונה שלי הייתה- המממ.. זה בטח פלאשבק למה שקרה *אחרי* המיוזיקל (כידוע, זה מה שזאנדר אומר בסוף הפרק), ואז כשאניה התחילה לתהות אם זה היה מוזר, כל הקטע עכשיו עם השירה והקוקוס, החיוך הכי ענק נפרש לי על הפנים בזמן שהבנתי לאט לאט מה הולך לקרות--- OMG OMG!!! היא הולכת לשיר!! נכון?? OMG זה כל כך ענק!!--- היה בערך מה שעבר לי בראש לשתי שניות, ואז כשהיא פתחה את החלון ושמעה ברקע את "סאגת החרדל נמשכת"... "אוי לא! חרדל על החולצה! (חר-דל) החולצה האהובה עלי! זה לעולם לא יצא" אני חושבת שהבהלתי כמה שכנים עם צעקות האושר שלי LOL ואז היא התחילה לשיר שיר חדש לגמרי.. (גם הוא "retro pastiche" כמו שהיא תתלונן אח"כ, שכל השירים שלהם היו מיושנים...) וכל כך מתוק, אבל באותו הזמן גם כל כך עצוב, ולא רק בגלל שאנחנו יודעים מה יצא לה מכל הציפיות האלה... היא לא יודעת מי היא. לא הייתה לה שום דרך להגדיר את עצמה כבת אדם , היא לא מרגישה שאפילו יש לה אישיות מספיק בשביל לעמוד בפני עצמה. בפלאשבק הראשון אנחנו מגלים שההתנהגות שלה כיום לאו דווקא קשורה לעובדה שהיא שכחה "איך להיות אנושית"... היא תמיד הייתה ככה! גם כנערה אנושית היא הייתה משונה, לקחה כל מה שאומרים לה בצורה מילולית מדי ואנשי הכפר ה...הולנדי (?) שלה לא אהבו אותה- הם חשבו שהיא מעצבנת, וכמובן זה שהיא הטילה כשפים לא עזר. (גם שימו לב לשם המקורי שלה- Aud, שמבוטא בדיוק כמו Odd- "מוזרה") מאוד הגיוני שבמצבה היא קיבלה את ההצעה של ד´הופרן במשך 1200 שנה היא הייתה שדת נקמה נערצת, ולפי פלאשבק אחר בפרק- זה כל מה שהיא הייתה. בשביל עצמה ובשביל העולם, זה היה הדבר היחידי שהגדיר אותה, ולא היו לה שום תחומי עניין אחרים מלבד הנקמה. אחרי שאיבדה את הכוחות, היא די הסתובבה בעולם בלי שום כיוון… ואז היא התאהבה בזאנדר. במשך שנתיים היה לה משהו קרוב למטרה בחיים. זאנדר הכניס אותה לסקוביז, פתאום היא נלחמת לצד הטובים, יש לה עבודה והיא מרוויחה כסף, ואפילו עוזרת להציל את העולם מדי פעם. ואז זאנדר מציע לקחת אותה לשלב הבא- נישואין. היא כל כך מאושרת מהפרוספקט של להפוך לאשתו, אבל- כפי שמראים לנו בשיר- היא הכי מאושרת מהמשמעות של כל העניין לגביה- להפוך להיות "אישתו של". כמו שהיא שרה (בהתלהבות)- “but who am I?- now I reply… I´m The Mrs!!i" (תודה ישי על המילים, ד"א!) כל השיר נורא מרגש, אבל הקטע שהכי ניפץ לי את הלב לרסיסים היה כשהיא, פתאום לבושה בשמלת הכלה שלה, יוצאת למרפסת… השמחה בקול שלה והניצוץ הזה של אושר בעיניים, "אני אהיה האישה" (נו, אי אפשר לתרגם את זה) זה באמת נתן לה הרגשה שבכך שהיא תהפוך ל "אישתו של זאנדר" היא תהפוך ל"מישהי". ועם כל מה שמשתמע מזה, בסופו של דבר נראה שזאנדר עשה לה רק טוב כשעזב אותה במזבח (לטווח הרחוק כמובן. לטווח הקרוב זה רק הזיק). איזה מין חיים אלה, אם ככה היא באמת הרגישה? עכשיו, אחרי כל מה שהיא עברה, ואחרי שהיא הבינה ששדת נקמה שוב היא כבר לעולם לא תוכל להיות- הגיע הזמן שלה להתבגר, אבל באמת. למצוא את עצמה ולגלות מי היא כאדם בפני עצמו, בלי קשר להגדרות היא חייבת להפסיק לחפש *מה* היא, ולנסות לגלות *מי* היא אני בכל אופן, אהיה אתה לאורך כל הדרך.
אני לא מאמינה, אבל סיפור ההתפתחות הנפשית של אנייה כרגע הפך להיות הסיפור שהכי מעניין אותי בסדרה. סוף סוף היא יותר מסתם "קומיק רליף", קריקטורה שקיימת רק בשביל בדיחות על סקס וכסף, ומשמשת כתחליף ירוד לחוסר הטאקט של קורדי. אני כל כך מחכה לראות איך יפתחו את הדמות שלה מפה. הפרק הזה היה צעד ענק בכיוון :) (ושוב, אם זה עוד לא ברור-10/10) I
Aud

idan3k

New member
פרק ענק!!!

הכי טוב בעונה עד עכשיו לדעתי... וזה שדהופרין אמר "From Beaneath You It Devours"... הלכתי להשתגע... כמה פעמי עוד נשמע את השמפט הזה בלי שום רמז???? אני לא יכול לחכות ל706. אבל הוא יהיה רק בעוד שבועיים, לא?

idan3k

New member
../images/Emo26.gif

אם הבנתי נכון מבאפי גייד, שבוע הבא ישודר שוב 7.01 אז רק שבוע אחריו 7.06

HuGo Hell

New member
בקשר למתי באפי ישודר!../images/Emo1.gif

באפי אכן ישודר עוד שבועיים. אני לא יודע למה אבל הם גם עשו שכל הסידרות (כולל מכושפות) ישודרו עוד שבועיים. ועכשיו שבוע בלי באפי ובלי מכושפות! *פורץ בבכי*

Woogyman

New member
ככה זה באמריקה. ../images/Emo110.gif

כל הסדרות (סדרות, לא סידרות...) יוצאים מדי פעם לחופשות קצרות שבמהלכן יש שידור חוזר של פרק ישן (מאותה עונה או עונה ישנה). החופשות יכולות להיות של שבוע אחד ולפעמים אפילו של חודש.

Woogyman

New member
כדי שהעונות של הסדרות ../images/Emo110.gif

יפרסו על כמעט כל השנה ולא יגמרו אחרי כמה חודשים.

הרגה את אנג´ל?

מי אמרה שהיא הרגה את אנג´ל ומתי ואיך מה מי??? בבקשה לפרט לי על זה, אני לא ראיתי פרקים מעונה 7.....

HuGo Hell

New member
*פורץ בבכי*../images/Emo7.gif../images/Emo58.gifל-705../images/Emo1.gif

פרק שולת ביותר. זה היה כל כך עצוב. ואני מבין שאני היחידי שכל כך היה עצוב בפרק הא? אניה רוצה למות. והיא מאוהבת בזאנדר קשות ושניהם רוצים לחזור אחד לשני אבל לא יודע למה הם לא
ווילו יפיפיה וממש חזרה להיות ווילו של עונה ראשונה - שנייה - שלישית. אבל אז הקטע של הכישוף הפחיד אותי. היא הפכה לרעה, חשבתי שהיא השטלתה על זה. באפי נראת יפיפיה. ואם אני לא טועה לא הראו הרבה את דון.
והטקע של הסוף כולי הייתי מלא דימעות.
פרק שולת! ואני הולך לראות אותו שוב.

Angelus

New member
פרק בהחלט מצוין ../images/Emo58.gif

אין מה להגיד.. תיכננו את העונה טוב טוב מתחילתה.. יש לי חשש שעונה זו תהיה מתחרה לעונה 5.. אכן הקטע עם אניה עצוב מאוד.. וספייק מעצבן כבר.. הביג באד הזה רעבק שייתגלה כבר :< ואת דון הראו דקה בהתחלה וזרקו אותה.. ואנשים תתחילו לשים סימן של ספוילר !!

hospital_food

New member
אוף, גם אני רוצה

לראות את הפרק. אין אותו בקאזה
אני לא יכול לחכות, הספויילרים מעלי כל כך מפתים. הצילו!!

MegaMan

New member
למי שראה 7X05../images/Emo58.gif

מישהו הבין למה אניה מפחדת מארנבים? ובסוף הפרק לא הבנתי מה בעצם קרה האם המשאלה בוטלה? והאם אניה נשארה שדת נקמה?

Idomania

New member
סוף סוף ראיתי!!../images/Emo58.gif

בקשר לשאלות שלך גם אני לא הבנתי למה היא פוחדת מארנבים אבל זה מוזר שפעם היא נורא אהבה אותם... המשאלה בוטלה אבל במקום להרוג אותה דאפורן הרג את חברה שלה (ברח לי השם..) אוקיי הפרק מדהים 10\10 כבר די סכמתם את הכל. שמתם לב שבאפי הזכירה לזאנדר מה הוא אמר לה לפני שהיא הרגה את אנג´ל בהתהוות.. "ההודעה של וילו" אוף עד היום אני מעוצבן עליו בגלל זה... אבל זה באמת קטע דומה.. למרות שאין בכלל מה להשוות את אנג´לוס ואת מה שהוא עשה ולמה אניה עשתה... ועכשיו קצת לפרטים שולים בפרק.. בהתחלה לא הבנתי מה קרה פתאום באפי כל כך נחמדה לספייק.. ואז כשהיא באמת הגיעה והבנתי שזה היה ה"הוא"(אממ לא יודע איך לקרוא לו..) זה היה מפתיע ועוד משהו יותר חשוב וילו השתגעה לרגע!!!! אוף היא לא עברה את זה?? :( לפי דעתי אנחנו עוד נראה את דארק וילו בעונה הזאת.(סתם דעה לא ספויילר).. קיצר פרק יפה בנתיים הכי יפה מהעונה השביעית. שתמשיך כך..

Idomania

New member
ועוד משהו../images/Emo58.gif

הקטע של השיר 1. הקטע עם השכנים היה נחמד.. גם ההזכרה של ill never tell אבל אף פעם לא ראיתי את אניה לבושה ככה.. או שהשיער שלה היה ככה בפרק של המחזמר..... 2. הקטע שהיא יוצאת למרפסת... מצד אחד איזה יופי שהיא מאושרת.. מצד שני אנחנו יודעים מה קרה לה בסוף אז נורא עצוב.. אבל באמת הגיע הזמן שהיא תמצא את עצמה!!

למעלה