פרק גדול!

• פותח הנושא m121
  • פורסם בתאריך
הפרק,

אני אגיד לכם את האמת, הכי ריחמתי בפרק על זה.. זה על ברוק. זה כ"כ עצוב, איך היא נואשת לאהבה.. אז נכון.. מה שהיא עשתה לפייטון ולוקאס לא היה בסדר, אבל עדיין - היא כ"כ מסכנה. פייטון - היא ממש לא מובנת.. אני עוד מנסה לקלוט את האופי שלה. היילי וניית'ן - היה יפה.. לדעתי הם לא מספיק הראו לנו איך הקטע ביניהם התפתח.. ופתאום שניהם דלוקים אחד על השני. וג'ק כזה מאמי!!

סנטה

New member
פרק ענק - ושתי שאלות :)

1. מה השיר שהיה בדיוק שלוקאס והבלונדינית [אני לא טוב בשמות] התמזמזו :) זה שיר של מרון 5 לא ?

פרק מעצבן...

פייטון מעצבנת. ברוק מביאה את הקריזה, ולא בגלל שהיא רעה, אני אוהבת רעות בסכ"ה-הדמויות שלהן תמיד הכי מעניינות, אבל הצורת דיבור שלה משגעעעתת אותי...כזה דיבור שקט ועדין שכזה אלק... ממ..שמתם לב שדן מאושר רק כשלכל השאר מסביבו רע? ושכולם טוב, הוא סובל? ורק אני חושבת שהסיפור הצדדי הזה עם ההוא והילד שלו נורא תלוש? אבל הוא חמוד כזה, אפילו שהוא לא קשור, אז נסלח לו... אה...ואם מישהו לא שם לב, בסוף שפייטון ציירה אותה ואת לוקאס היה כתוב שם בבועה של לוקאס: "I've been wanting this for so long..." ואז ליד היה כתוב "And now we can have this" כמו שהיא אמרה לו ואז היא הוסיפה את ה-T למילה Can...זה היה יפה וממש מעצבן שאי-אפשר לתרגם את זה לעברית. אה ואני חדשה
חחח..

tony16 yy y

New member
כן שמתי לב

אזל זה היה יפה אם היא הייתה מראה את הציור במצלמה כי לוקאס בדיוק הסתכל.. אז זה היה יכול להיות ממש מרגש ועצוב.....

hdmtq

New member
בזאת אני מכריזה

שאני ממש אוהבת את הבחור בקבוצה עם התינוקת..... הוא מיסתורי וחמוד.....

tony16 yy y

New member
שאלה

למי שיודע.. הדמות של ג'ק תמשיך להתתפתח , או שהוא ישאר בקטגוריה של "החבר" של לוקאס ולא יותר מזה???

בערך../images/Emo58.gif

הוא קבל קצת יותר תשומת לב.. כאילו... בגדול כן הוא לא ישאר בתור ''חבר'' של לוקאס.. האו יהיה הרבה יותר מזה:)

וואל.. ../images/Emo58.gif

בטוח שאת רוצה לדעת? אז ככה|סופילר| יתחיל סיפור עם האמא של התינוקת שתופיע פתאום (לא לפני שיהיה לה רומן עם לוקאס) ותרצה לחזור אל ג'ייק או לקחת ממנו את התינוקת... ו.. טוב.. זה מספיק

MaStIk BaZoOkA

New member
פרק מדהים!

אהבתי את התגובה של היילי ..שהיא כיבתה את האור.. זה הגיע לניית'ן. בקטע שפייטון ולוקאס התנשקו והכל..זה נראה כאילו פייטון התכוונה לנצל אותו.. לשכב איתו אבל העיקר לא לאהוב אותו (אני לא יודעת איך להסביר את עצמי.. =//)... ברוק נהיית קרצייה מפרק לפרק! נמנמ..אהבתי את הקול של האבא ששר.. בקיצור פרק מדהייייייייייים!

SaMaRa 18

New member
זה לא הגיע לו..הוא לא עשה כלום

אני דווקא מתחילה לאהוב את ניית'ן. והיה פרק טוב
אהבתי את ה- KRAA חיחי

g a l g i r l

New member
בקשר לברוק../images/Emo58.gif

זה ספוילר לפרק 1x108 (ואני חושבת שזה הפרק שישודר בשבוע הבא בyes אני לא בטוחה,אז אל תתפסו אותי במילה..) אז ברוק תהיה ממש חמודה .. במיוחד בקשר להיילי ולנייתן

למעלה