שניקי 2011
New member
פרק ב' שלי פרק א' שלו
נעים מאד
אני בת 33 גרושה,יש לי שתי ילדות מדהימות
הוא בן 36 רווק
הכרנו לפני שנה וכבר חצי שנה שאנחנו גרים יחד אצלי
הזוגיות שלנו כיפית, מעניינת ומפרה, אנחנו נהנים יחד, אני מרגישה שהוא אוהב אותי ואת הילדות, כמובן שגם אנחנו אותו... אנחנו יוצאים לטיולים, צוחקים ובגדול הכל בסדר.
דיברנו לפני כמה ימים על ילדים נוספים ולדבריו אנחנו צריכים לחכות עוד שנה בערך עד שנתחיל, אני חייבת לומר שזה קצת אכזב אותי, בכל אופן ילדתי את הראשונה בגיל עשרים ואת השניה לפני 5 שנים ואם נתחיל להכנס להריון רק בעוד שנה, זה יוצא שאני מגדלת תינוקות בערך 20 שנה
מעבר לעובדה של הגיל של שנינו...
ובכלל.. פתאום זה גרם לי לחשוב שאולי הוא לא מסוגל להתחייב
שאולי לא טוב לו כמו שאני חושבת...
ואז עלתה בראשי שוב השיחה שדיברנו לפני חודש... בה הוא אמר שהוא עדיין לא מרגיש מוכן להתחייב עד הסוף אבל הוא מרגיש שהוא מתקרב לשם.
מעניינת אותי דעתכם... האם אני בוחרת לעצום עיניים ולא לראות את מה שאני צריכה?
נעים מאד
אני בת 33 גרושה,יש לי שתי ילדות מדהימות
הוא בן 36 רווק
הכרנו לפני שנה וכבר חצי שנה שאנחנו גרים יחד אצלי
הזוגיות שלנו כיפית, מעניינת ומפרה, אנחנו נהנים יחד, אני מרגישה שהוא אוהב אותי ואת הילדות, כמובן שגם אנחנו אותו... אנחנו יוצאים לטיולים, צוחקים ובגדול הכל בסדר.
דיברנו לפני כמה ימים על ילדים נוספים ולדבריו אנחנו צריכים לחכות עוד שנה בערך עד שנתחיל, אני חייבת לומר שזה קצת אכזב אותי, בכל אופן ילדתי את הראשונה בגיל עשרים ואת השניה לפני 5 שנים ואם נתחיל להכנס להריון רק בעוד שנה, זה יוצא שאני מגדלת תינוקות בערך 20 שנה
ובכלל.. פתאום זה גרם לי לחשוב שאולי הוא לא מסוגל להתחייב
שאולי לא טוב לו כמו שאני חושבת...
ואז עלתה בראשי שוב השיחה שדיברנו לפני חודש... בה הוא אמר שהוא עדיין לא מרגיש מוכן להתחייב עד הסוף אבל הוא מרגיש שהוא מתקרב לשם.
מעניינת אותי דעתכם... האם אני בוחרת לעצום עיניים ולא לראות את מה שאני צריכה?