פרק ב´ על חשבון הילדים?

יקירה איזה כיף לראות אותך ../images/Emo13.gif

בתחילתו של יום
אני חושבת שכולנו יוצאות מהפרק הראשון עם חלומות גדולים על האהבה הגדולה שמחכה אי שם מעבר לפינה אבל מסתבר שחלומות לחוד ומציאות לחוד
. ועד שאותו איש מהחלומות יופיע צריך לזרום ,לקחת את היום ולא לתכנן תכניות ארוכות. היום כשהלבד שלי כל כך טוב צריך שיהיה קשר כל כך מיוחד ומתאים כדי שאוותר על החופש שלי.אבל ברור לי מעבר לכל ספק שכאשר הוא יגיע,לא יהיו לי ספקות והיסוסים. ובינתיים מה שהכי חשוב זה לאהוב את עצמי,לפרגן לעצמי ולעשות רק מה שטוב לי.

*יערית

New member
ניצת....

לי כמעט ולא היה לבד....חיפשתי אותו בין קשר לקשר אך תמיד מצאתי עצמי שוב בתוך קשר,לא מתלוננת,רק שפתאום הבנתי שלהיות לבד זה לא במובן הפיסי,להיות לבד זה בנפש בנשמה,ומי שרוצה נפש חופשייה גם בזוגיות יכול לקבלה....הכל עיניין של גישה לחיים! אז אמרו לי :אין לך מנוס מלא להיות לבד,מזלך הוא כזה
התחלתי להשלים עם זה.... אז זה אומר שיש לי ספקות והיסוסים? לא! כמו בכל קשר...יודעים איך הוא מתחיל...ולא יודעים מה יהייה בסופו למרות שהיום אני מרגישה שיש לי ציפייה ללונג סטורי כמו שאומרים, אך מי יודע? הפרגון העצמי והאהבה חייבת להיות בלי שום קשר לשום דבר, וכמובן מה שטוב עברוך עם האדם הנכון יהייה גם טוב עבורו והפוך! בהצלחה לכולם....איך אמר לי החבר: את לא קצה האור במנהרה של חיי...... את האור כולו! יערית

*יערית

New member
קוראת אותך.....

וקוראת אותך... ושוב קוראת אותך.... ולא מאמינה שבא לך להפליץ לבד!!!!!!!! לא מאמינה שבא לך להיות עם עצמך..... לא מאמינה שנגמר לך מזוגיות.... תראי..אני צעירה לא יודעת כמה ממך או יותר ממך בגיל אך למרות כל המשברים שעברתי בחיים ,לא אמרתי די! כשמכירים אהבה מקרוב יודעים שגם אם היא לא יוצלחת ישנה אהבה חדשה אחרת טובה מזו,כי כל אהבה מקרבת אהבה אחרת, הרי שמספיק שאת אדם שיודע להעניק מעצו תדעי להעביר את התחושה הזו לאנשים ובטח יימצא האדם שכל כך חיפשת אותו,זה שלא מחפש רק סקס, זה שייתן ולא ידרוש,זה שיהייה שם עבורך באש ובמים, אני תמיד האמנתי,ולא חשוב לי כמה סטירות לחי קיבלתי בחיי(מטאפורה) זה רק חישל אותי יותר!!!!!! אני חושבת שאפשר לחיות כמו שאת רוצה כפי שאת רוצה אם אדם שרוצה ומחפש לחיות בדיוק כמוך! אבל מתוך דברייך אני שומעת ייאוש,אני לא מבקרת את חייך ,רק חושבת שאולי נשים מצפות יותר מידיי מאדם,גם לגברים יש צרכים כמונו,גם גברים מחפשים את האישה ,חברה,מעריצה,וכמובן שתהייה כמה שיותר סקסית עבורם! ואת כל זה אנחנו הנשים צריכות ללמוד להלביש על עצמינו למענם,כי מקבלים משוב בחזרה..מקבלים גבר שתמיד רואה אותך כמו בפעם הראשונה, מקבלים אהבה,מקבלים חבר טוב,מקבלים את מה שמחפשים,אז לפני הכל רצוי קודם להסתכל פנימה: "מה אתם עשיתם למען.." ואחר כך לומר די!או כמה נפלא.... רק היום היתה לי שיחה עם חברה ,היו לה דרישות מהחבר חלקן מוצדקות וחלקן מוקדמות מידיי,יותר מידיי לחץ(וגברים לא אוהבים לחץ)יותר מידיי הידוק חגורה.... ראבבבבבבבקקקקקקקקק מי אוהב את זה? טוב לך לבד..תהני מזה ואולי אחר כך יבואו ימים של יחד. כל טוב שיהייה לך. יערית.

ממתינה

New member
לא אין לי בעיה להפליץ גם ביחד../images/Emo8.gif

יערית נחמדה ונכבדה קודם כל אחלה על מה שכתבת, לא שלא נכון מכבדת כל אדם על המחשבה האישית הכי קטנה שלו. העניין שתמיד מאז שהתחלתי לצאת עם בני המין השני אין לי לבד, לא יודעת להיות ולהנות מהלבד, אני לא מדיוק מתלוננת או משהו, אך לפעמים צריכים גם להיות לבד, בשקט עם החיים עם הילדים עם המחשבות. היה לי קשר רציני במשך השנתיים האחרונות, מלא באהבה מלא בהכל, וגם מלא בהפסקות ומריבות וחזרות מטורפות, בקיצור הרבה אקשן. והפעם אני מודה "אכלתי אותה" התאהבתי חזק באדם די חלש, ואני לבד מבחירה כבר 3 חודשים בערך, לא קל במיוחד שרגילים לביחד ואפילו לקום ביחד ולישון ביחד ולהתכרבל (במקום הסדין חימום המעצבן הזה) והכל הכל ביחד. אז לקחתי פסק זמן כי במילא לצאת עם מישהו אחר רק בשביל לצאת לא מתה על זה, בשביל ז..ממש לא( יש לי עניין של כבוד בנושא- קטע של חינוך ודת). מאמינה שזה לא יהיה לעוד הרבה זמן, יש לחץ(מחזרים) ויש גם צורך בקשר, בלתת וגם לקבל, בואי נאמר שאני אדם שקול, שפוי, ומציאותי, רק שכרגע עליי לסדר את הרגשות, את החיים ואת קו המחשבה. אין לי שום דבר נגד זוגיות להפך מכורה לעניין. תודה בכל זאת

למעלה