קוראת אותך.....
וקוראת אותך... ושוב קוראת אותך.... ולא מאמינה שבא לך להפליץ לבד!!!!!!!! לא מאמינה שבא לך להיות עם עצמך..... לא מאמינה שנגמר לך מזוגיות.... תראי..אני צעירה לא יודעת כמה ממך או יותר ממך בגיל אך למרות כל המשברים שעברתי בחיים ,לא אמרתי די! כשמכירים אהבה מקרוב יודעים שגם אם היא לא יוצלחת ישנה אהבה חדשה אחרת טובה מזו,כי כל אהבה מקרבת אהבה אחרת, הרי שמספיק שאת אדם שיודע להעניק מעצו תדעי להעביר את התחושה הזו לאנשים ובטח יימצא האדם שכל כך חיפשת אותו,זה שלא מחפש רק סקס, זה שייתן ולא ידרוש,זה שיהייה שם עבורך באש ובמים, אני תמיד האמנתי,ולא חשוב לי כמה סטירות לחי קיבלתי בחיי(מטאפורה) זה רק חישל אותי יותר!!!!!! אני חושבת שאפשר לחיות כמו שאת רוצה כפי שאת רוצה אם אדם שרוצה ומחפש לחיות בדיוק כמוך! אבל מתוך דברייך אני שומעת ייאוש,אני לא מבקרת את חייך ,רק חושבת שאולי נשים מצפות יותר מידיי מאדם,גם לגברים יש צרכים כמונו,גם גברים מחפשים את האישה ,חברה,מעריצה,וכמובן שתהייה כמה שיותר סקסית עבורם! ואת כל זה אנחנו הנשים צריכות ללמוד להלביש על עצמינו למענם,כי מקבלים משוב בחזרה..מקבלים גבר שתמיד רואה אותך כמו בפעם הראשונה, מקבלים אהבה,מקבלים חבר טוב,מקבלים את מה שמחפשים,אז לפני הכל רצוי קודם להסתכל פנימה: "מה אתם עשיתם למען.." ואחר כך לומר די!או כמה נפלא.... רק היום היתה לי שיחה עם חברה ,היו לה דרישות מהחבר חלקן מוצדקות וחלקן מוקדמות מידיי,יותר מידיי לחץ(וגברים לא אוהבים לחץ)יותר מידיי הידוק חגורה.... ראבבבבבבבקקקקקקקקק מי אוהב את זה? טוב לך לבד..תהני מזה ואולי אחר כך יבואו ימים של יחד. כל טוב שיהייה לך. יערית.