פרק ב´ על חשבון הילדים?

ממתינה

New member
פרק ב´ על חשבון הילדים?

זה מתחיל ביציאות נאות, בסקס מטריף בהצהרת אהבה ואמונים, הכל יפה הכל פורח וזורח יוצאים כשהילדים שלי לא פה והילדים שלו לא איתו נשמע יפה עד כה? ומה הלאה.. הלאה זה סיפור אחר יש את הילדים שאותם רוצים לקרב ואליהם רוצים להתקרב, אך צד אחד "בורח" בתרוצים וצד אחד חושב שיקנה אותם בצעצועים, ועד כה? מתחיל להיות "מיוחד" פתאום מתחילות המריבות- למה לילדים שלך ולא לשלי למה עם הילדים שלך ולא עם שלי ואיך נלך עם כולם? והבטחתי החג הזה להורים שלי ואיך הגרוש/ה שלי תגיב את הריי יודעת שהיא מקנא ועד כה היה שקט יחסית ומכאן- מתחילות הבעיות ואז מבינים את מי אוהבים ואז מבינים שזה אבוד והאהבה כנראה לא אמיתית נכון? כי באהבה אמיתית מתווכחים אך לא רבים ועוד על ילדים כי אם אוהבים אוהבים את כל החבילה נכון? אז?- אני חבילה עם 2 מה זה אומר.?- אחריי תאונה עם 2 נפגעים? (פעם אמר לי את זה ילד בן 16 לאמא גרושה באותה תאונה). אז ככה צריכים להרגיש? לא לא לא אבל ככה יש אנשים שגורמים לנו להרגיש וזה חבל וזה עצוב. אך אני לא מוותרת וכמו שמי- ממתינה וממתינה לאהובי שיבוא אליי יבוא איתי ואני אליו איתו ואיתם יחד אל השביל נפסע אל הדרך הגדולה אל שביל האהבה.

ממתינה ,כל כך אמיתי ונכון ../images/Emo45.gif

ובשום פנים ואופן אסור שיהיה על חשבון הילדים. כשמחליטים על ביחד זה חייב לבוא כעסקת חבילה - אסור שיהיה ילדים שלך,ילדים שלי,אסור להכנס לפינות כאלו. הפעם היחידה שבא ניסיתי לחיות חיים משותפים עם חבר הסתיימה בדיוק מהסיבה הזו,הוא לא שכח להזכיר השכם והערב את עניין "הילדים שלך". לעומת זאת אני מכירה אחרים שהקימו פרק שני נפלא בו כל הילדים שווים,כולם מקבלים אותו יחס וכן הולכים עם כולם... ואת יודעת מה? מי אמר שפרק שני אומר חתונה? מי אמר שפרק שני אומר חיים משותפים? יכולות להיות מערכות יחסים במתכונת שונה .לי יש אידאל שאליו אני שואפת להגיע בפרק שני ומאמינה שיום אחד אצליח למצוא את אותו אחד שיחשוב כמוני.

ממתינה

New member
פרק ב´ לבד?

יכולתי מזמן ובלי להשויץ באמת שהיו הרבה שבאמת אהבו במלוא מובן המילה אך שהבנתי שזאת תהיה אהבה רק אליי ויתרתי כי הילדים שלי זקוקים לאבא מחליף, כי אין להם הרבה אבא ולכן אני מוכנה להיות לבד עוד קצת לחשוב מה לעשות, זה קשה הלבד במיוחד שאתה יודע שאתה יכול להיות עם..

אבא מחליף?

בחיים לא! לילדים שלי יש אבא וגם אם אינו מושלם וגם אם אני שונאת את המחשבה שזה האבא שיש להם עדיין הוא האבא היחיד שלהם ולא יהיה אחר. האיש שאיתי יכול להיות רק החבר לחיים שלי,נכון שהוא חייב להסתדר איתם ובמקביל אני עם ילדיו אבל עדיין הוא לא יכול להיות תחליף.

ממתינה

New member
אין תחליף לאבא זה בטוח

זה גם מה שאני עצמי מלמדת את ילדיי לא מחפשת אחד שיתפוס את מקומו הביולוגי אלא אחד שהם יוכלו להנות איתו ושישמש להם כדמות מסוג זה כשהתגרשתי בני הקטן היה בן שנה והגדול בן 2.5 אני ב"ה מגדלת אותם בגאוה ובכבוד רב בזעת אפי ובלי לשנורר(כמו הרבה גרושות) קשה לי לראות אותם מסתכלים על אבות וילדים אחרים ברחוב כשהאבא מרים מעיף את ילדו משחק וצוחק איתו המראה קשה מאוד, ואם אפשר לשלב את זה יחד עם אהבתי מה טוב נכון לעכשו אני ניתקתי קשר שהיה יותר שייך לי קשה לי מתגעגעת חושבת וכואבת אך צריכה זמן לחשוב מה לעשות ובאיזו דרך לבחור לכולנו כמעט אותם חיים אך האופי שלנו והבחירות שלנו שונות אז אקח את מה שכתבת לתשומת ליבי ואת מה שכתבו אחרים ואולי אני טועה והגיע הזמן שאחשוב על עצמי כי איך אומרים אם לא אהיה מאושרת גם הם לא אז בסוף לא עשיתי בזה כלום.

מסכימה עם דברייך רק שצרם לי

עניין השנור. אני מכירה הרבה נשים גרושות שמגדלות את ילדיהן בגאון! נכון שכשלך יהיה טוב גם לילדיך יהיה טוב אך בעבורי ילדי תמיד היו בראש סדר העדיפויות,למרות שזוכרת תמיד גם לפרגן לעצמי,לצאת לבלות,ליסוע לח"ול ולחופשות בלעדיהם,שעות של שקט שהן רק שלי בהן אני זורקת לצד את אמהותי ונשארת פשוט אני נטו. אך דבר אינו בא אחד על חשבון השני.גידלתי את ילדי כך שהם מאוד מפרגנים לי בדיוק כמו שאני מפרגנת להם וגם הם היו מאוד רוצים לראות אותי בפרק שני.גם כשחייתי עם חברי (5 חדשים הם פירגנו למרות שלא אהבו אותו וכבר הזכרתי שבגלל הילדים הגעתי להחלטה לנתק את הקשר).

אין תחליף לאבא

וגם, ובמיוחד אם הוא איננו אף אחד שיכנס לחיי, לא יוכל להיות אבא שלהם אז אני לא מחפשת מישהו שיתיימר אני מגדלת את ילדיי בהנאה, בגאווה, ותוך כדי שמירת הזכרון של אביהם. למרות שהקטן היה בן חצי שנה כשנפטר אביו. היה לו אבא אחד ולא יהיה אחר. ואם אמצא מישהו בשבילי - דיינו.

ponpon

New member
צודקת

אני גרוש וקשה המצב של ילדים בפרק ב´ עד היום הקשרים שלי היו מיניים בעיקר תחגגי

ממתינה

New member
ניצת- את בסדר ולהמשך...דבריי

עדיין חושבת ומבינה שבעצם עזבתי את החבר האחרון רק בגלל המחשבה שלי של להקים משפחה בפעם השניה חושבת שוב ושוב מאתמול קורא פה תגובות והערות ומבינה שהחיים שלי היו יכולים להיות אחלה חיים אם הייתי יודעת לזרום איתם לכיוונים הנכונים, אך הבעיה שלי היא האופי שלי (בלי שום קשר לעק..) שאינני מסוגלת לצאת עם מישהו לדייט בשביל סקס או בשביל להעביר את הזמן כי האופי שלי הוא יותר מידי רומנטי ורציני , פשוט לא יכולה. אבל לא יודעת אולי אשנה את הגישה שלי ואולי בעצם למה פרק ב´ בכלל??! אולי בעצם אני שוכחת שהכי כיף וטוב לי עם עצמי זה דוקא עכשו, שכל כולי לילדים ולעצמי, עושה מה שאני רוצה מפליצה כמה שאני רוצה לא דופקת חשבון לאף אחד , לא צריכה להכין ולחייך גם ללא רצון לאף אחד (זה אחריי מגורים משותפים שהיו לי בשנה האחרונה), לא צריכה להתאמץ יתרה בקיצור. אז אני מחליטה בזה הרגע חלאס זוגיות וחלאס בלאגן, יהיה יהיה לא יהיה לא יהיה ומה שיקרה יקרה. בחיי מה רע בלבד, במיוחד אם שלמים איתו?!

ponpon

New member
חושב כמוך

אני גרוש ובא לי להנות כמה שיותר כמובן שבא לי על אחת אך לקשר רומנטי ולספק צרכים

ממתינה

New member
הגדרת המילה-צרכים?

לא לכל אחד יש את אותם הצרכים אה?! אצלי צרכים הם לא רק סקס אלא- קודם כל: קשר אחר כך חברות אחר כך רומנטיקה ובסוף יחד עם זה הסקס. אני טועה?

נו באמת ממתינה עוד לא שמת לב

איפה שמופיע סקס,מופיע פונפון ללא קשר לשאר הדברים שכתובים הוא מסכים.

אורלי41

New member
צרכים אצל כל אחד הם שונים../images/Emo67.gif

יש כאלו שצרכים אצלם הם שחרור לחצים יש כאלו שצרכים אצלם הם
יש כאלו שצרכים אצלם הם
יש כאלו שצרכים אצלם זה רק
ויש כאלו שצרכים אצלםם זה מישהו שמתגעגע אלינו.. לפי הנראה לי הצרכים שלו הם סקס ושוב סקס בלבד

צרכים

אני לא צריכה גבר שיפרנס אותי - תודה , אני עושה את זה לבד אני לא צריכה גבר שיעשה לי ילדים - תודה, יש לי. אני לא צריכה גבר להשען עליו - תודה, בדרך כלל נשענים עלי. אני רוצה גבר שיאהב אותי. לא שיגור איתי, לא שיחליט בשבילי, לא שאכבס את תחתוניו. מישהו שיאהב אותי, ואוהב אותו. שיהיה בשבילי ואהיה בשבילו. שיעשה איתי אהבה, ואעשה איתו. את פרק א שלי חוויתי. לא מגדירה את פרק ב.

למעלה