חייב להגיב לכולכם
החיים שלנו היו נפלאים , היא יצאה לבלות המון עם חברותיה ואפילו זה שימח אותי , אני מבלה עם חבריי, משחק סקווש פעם בשבוע ומגיע מאוחר , אי לא חושב שגבר שמעריף חום ואהבה ודואג לאישתו ומנסה להקל עליה את עבודות הבית כי פנוי יותר ונמצא יותר בבית - נקרא חונק מאהבה , אני בעד עזרה ושותפות מלאה בכל הקשור לבית ולא רואה בזב פסול , אם הידחתי כלים או תליתי כביסה , יש לנו עזרה בנקיון פעמיים בשבוע , אבל עם שני ילדים קטנים לא חסרה לעולם עבודה , אישתי תמיד אמרה לי ולכל הסובבים אותנו - אני מאחלת לכל אישה בעל ואבא כזה , אני שבאתי מבית שהוריי לא השקיעו בי כלום מנסה להעניק לילדיי את מה שהחסירו ממני , אני עושה זאת באהבה ובנתינה מלאה, אני יודע שיבוא יום והיא תצטער על מעשיה אבל מבחינתי זה כבר יהיה מאוחר , אני אנסה לחלץ את עצמי מהמצב המגעיל אליו נכנסתי , החברים מאוד מאוד תומכים , ובאמת שלא בעיה להכיר בחורות , אבל אני לא יודע אם אמצא את מה שהיה לי בבית , אני יודע שלא אצליח להגיע לעולם לרמת האהבה שהיתה לי לאישתי , אבל אני חייב להודות לכולכם על התמיכה , על העידוד שהענקתם לי , והלוואי ואלוהים יעניק לי אושר בחיי ובחייכם .