פרק ב´ ! האם אפשר ?

amigor

New member
הבאתי../images/Emo39.gifבנות לא לכעוס

זה בסדר, החברה מאיימת עליי עם
קראה וכעסה, בסדר ..תיקון טוב קצת יותר מפרחים אני החברה אל תאמינו הוא מאהב נפלא בגלל שכואב את כאב החבר....

חייב להגיב לכולכם

החיים שלנו היו נפלאים , היא יצאה לבלות המון עם חברותיה ואפילו זה שימח אותי , אני מבלה עם חבריי, משחק סקווש פעם בשבוע ומגיע מאוחר , אי לא חושב שגבר שמעריף חום ואהבה ודואג לאישתו ומנסה להקל עליה את עבודות הבית כי פנוי יותר ונמצא יותר בבית - נקרא חונק מאהבה , אני בעד עזרה ושותפות מלאה בכל הקשור לבית ולא רואה בזב פסול , אם הידחתי כלים או תליתי כביסה , יש לנו עזרה בנקיון פעמיים בשבוע , אבל עם שני ילדים קטנים לא חסרה לעולם עבודה , אישתי תמיד אמרה לי ולכל הסובבים אותנו - אני מאחלת לכל אישה בעל ואבא כזה , אני שבאתי מבית שהוריי לא השקיעו בי כלום מנסה להעניק לילדיי את מה שהחסירו ממני , אני עושה זאת באהבה ובנתינה מלאה, אני יודע שיבוא יום והיא תצטער על מעשיה אבל מבחינתי זה כבר יהיה מאוחר , אני אנסה לחלץ את עצמי מהמצב המגעיל אליו נכנסתי , החברים מאוד מאוד תומכים , ובאמת שלא בעיה להכיר בחורות , אבל אני לא יודע אם אמצא את מה שהיה לי בבית , אני יודע שלא אצליח להגיע לעולם לרמת האהבה שהיתה לי לאישתי , אבל אני חייב להודות לכולכם על התמיכה , על העידוד שהענקתם לי , והלוואי ואלוהים יעניק לי אושר בחיי ובחייכם .

עוף כנף

New member
דרור...

דרור, למען האמת, כשקראתי את מה שכתבת, מעבר לצער על השתלשלות העניינים, חשבתי לעצמי שפשוט צריך לקנא בה, באשתך. בזמן היותי נשואה כל כך פללתי שבעלי יפנק, יפרגן, יגיע הביתה עם חיוך וזר, יעזור מדי פעם... ירעיף חום ואהבה... ותמיד הרגשתי צביטה כשהייתי בחברת זוגות שאצלם היה כך.... ואם קרה (לעיתים ר ח ו ק ו ת) שהוא הגיע עם זר הביתה,- התחושה היתה נפלאה, הבית כאילו הואר פתאום. אז, אני מקווה שהתנהגות אשתך לא תפגע ביכולת שלך לאהוב ולהעניק בעתיד... ומי יודע? בהחלט יתכן שתמצא לך בת זוג שתדע להעריך את הנתינה והאהבה.

דרור יקר

כתבת שאינך יודע אם תמצא מה שהיה לך בבית.. מה היה לך בעצם בבית? כלום ממה שחשבת שיש לך חוץ מיפה וגם חכמה ושכחת שזה לא הכל בחיים. אל תתיאש מקווה שהיא תבין והיה מאוחר לה ואתה תמשיך להיות כמו שאתה מקסים וטוב כי אסור לך להשתנות רק בגלל שהיתה לך אישה כזאת.

דרור צעד ראשון

תוריד את המיואש ותמצא לך ניק חדש... אולי דרור מחדש? נראה לפי הסיפור שלך כנראה שבאמת לא ידעה להעריך אותך ולכן לא הפסדת כלום ואתה יודע למה? כיוון שמגיעה לך אישה שתדע להעריך , לאהוב ולכבד אותך. בהצלחה כולנו מחזיקים אצבעות ואולי זה הזמן באמת להצטרף לפורום גרושים גרושות שם יש יותר מקום לכאב הפרדה. חלילה איני מגרשת אותך ואתה תמיד רצוי בביתנו לדיון בעניני פרק שני.

למעלה