פרק ב´ ! האם אפשר ?

לא מסכימה איתך

אנחנו חושבים שונה וזה בסדר. לא רוצה שבן זוגי יקניט אותי וגם לא יצבוט לא רוצה שבן זוגי יעשה חשבון האם הוא הראה לי את אהבתו יותר מדי או לא (מה זה יותר מדי?
). וכשהיא שואלת ואתה עונה "מה לא רואים?" למה שלא תחשוב שאם היא שואלת כנראה היא לא רואה ,כנראה היא צרכה גם לשמוע ולא רק לראות. אתה יודע עמי,יש לי זוג חברים ,נשואים כבר 11 שנה וכל לילה לפני השינה הוא אומר לה - אני אוהב אותך אישתי ותודה שאת איתי... אתה חושב שזה עולה לה לראש? לא! הם חברים טובים ואני מאחלת לכל זוג כאלו חיים.רק מה? הם יודעים לתת אחד לשני מרחב מחיה. היא יוצאת לבלות עם חברות ( איתי בדרך כלל ),הוא עוסק בתחביבים שמעניינים אותו ומקדיש להם זמן. היא נוסעת לחו"ל לעיתים איתי,הוא פעמיים בשנה יוצא לחו"ל לתערוכות (בנושא תחביביו). ויש את הדברים שהם עושים ביחד עם הילדים ו...יודעים גם לקחת זמן לעצמם ,להשאיר את הילדים אצל המשפחה ולהקדיש לאהבה. תשאל אותי? כך שומרים על זוגיות טובה ולא ע"י חסכון במילים ורגשות.

amigor

New member
ניצת! את מיום ליום את גורמת

לי לתהות על קנקנך, מעניינת בתגובתייך. עמי

אחת עם2

New member
הלוואי../images/Emo142.gif

והלוואי שבעלי (הפרוד ממני) ואני היינו לומדים את הסוד הזה של המינון הנכון של לבד וביחד... הבעיה היא שאת השעור הזה אני לומדת רק עכשיו (ובדרך הקשה והכואבת)... אני השקעתי, טיפלתי, אהבתי וכאבתי, אבל גם חנקתי. וככל שהוא נשמט ממני יותר חנקתי יותר (אותו וגם את עצמי) - עד שלשנינו לא היה אוויר. והוא בעיקר ביקש את הלבד, ואת הטפול בו. ובשנים האחרונות לא השכיל כמעט לתרום, לתת, לשתף ולהשתתף. בשעותי הקשות לא עזר ולא תמך - אלא ברח. ועכשיו אני לומדת כמה חנקתי את עצמי וגם אותו. למרות ובגלל אהבתי. וכמה ה"לבדיות" שלו חנקה אותי.. בקיצור - לו היינו משכילים למצוא את שביל הזהב היינו מאושרים יותר, ומן הסתם חיים יחדיו.
אבל: 1) מוטב ללמוד מאוחר מלעולם לא! זה חשוב גם לפרק ב´... 2) אולי בעלי לומד את השעור ההפוך, בימים אלה ממש. ואז אולי יש עוד סכוי של ביחד...של פרק ב´ משותף.

דנוטציה

New member
אסור להביא זר....

אני מבין איך אתה מגיע לזה...גם מקבל שיש כאלה אנשים...משתתף בצערם.......................אינטגרציה במערכת החינוך ומיד..

*יערית

New member
זהו בדיוק!

מותר לאהוב עד צאת נשמתך...... אך לא לבטל את עצמך! ויש לי דוגמאות טובות של 25 שנות נשואים...... וואו...כמה חברות..כמה הקשבה.....המילים עוד נאמרות..... הפירגון? בראש ובראשונה.... והחופש להמשיך את החיים גם בנתיבים לא יחד..... ולמצוא את הנתיב המשותף. זה סוד להצלחה...ומקווה לעלות עליו בהמשך דרכי

אמן אמן אמן

מאחלת לך ויודעת שיש גם מקרים כאלה של זוגיות מדהימה שנים על גבי שנים, מעריצה זוגות כאלה ממש קנאה בחיי ומאחלת לך ולכולם להרגיש את ההרגשה של זוגיות מושלמת לאורך שנים רבות עם המון אהבה מסירות אמיתית ולבבית פרגון אכפתיות הבנה ושיתוף פעולה מלא.

אקדמאית

New member
להשלים!

דרור יקר - להכריח אדם לאהוב אותך - זה בלתי אפשרי. ואם היא אומרת שנגמר לה והיא לא אוהבת אותך יותר - אז חבל להלחם בזה. תאסוף את עצמך לפני שממש תמאיס את עצמך עליה - קח צעד אחד קדימה ושחרר אותה ואותך. (מי יודע אולי שפתאום תראה לה שזה לא סוף העולם ויש חיים אחריה אולי זה ישנה לה משהו
. אבל כמובן זו לא הכוונה ואין לתלות בזה תקווה אלא פשוט להשלים). שב עם עצמך ותגיד - אוקי לאן ואיך אני מתקדם הלאה. תקח עו"ד או תלכו לגישור ותתחיל עם הליך הפרידה כמה שיותר מהר על מנת שתוכל לשקם את חייך כמה שיותר מהר. תעבוד על עצמך לבד ועם עזרה מקצועית. שקיעה ברחמים עצמיים לא עזרה לאף אחד. ויהיו עוד ימים קשים ולא מעטים - אז כדאי שתתכונן אליהם. (אני לא מתכוונת ליפות לך את המצב.) אבל יש סיכוי ויש תקוה ויש כאלה שיש להם פרק ב´ בחייהם ומצליח להם אפילו יותר מפרק א´. ואם קשה לך לבד - אז הקף עצמך עם חברים ומשפחה שיעזור לך לעבור את התקופה הזו עד שתעמוד על רגליך בחזרה. אני ממליצה לך גם להעזר בפורום גרושים גרושות - שם תמצא עוד אנשים במצבך (חלקם חברים בפורום זה) שיוכלו לסייע, לתמוך וליעץ מנסיונם במשך הליך הגירושין. מאחלת לך ימים טובים

דנוטציה

New member
אולי זה אני.......יתכן..........

אבל הדבר היחדי שעולה לי לראש,זה שאיפה שהוא, ישנה שם אישה שאומרת לעצמה "מגיע לך" מה שאתה מרשה לעצמיך לעשות יקרה גם לך.................................אינטגרציה במערכת הינוך ומיד..

דנוטציה

New member
לא ממש......

מוזר לי, שרק אני רואה זאת כקשור זה לזה.....................אינטגרציה במערכת החינוך ומיד..

amigor

New member
מכוח הדנוטציה זה לא קשור לחינוך

זה קשור לדגדוג שונה, משהוא אחר. אינטגרציה בין המינים

עמי מה קורה לך היום?

ממש לא מסכימה איתך, מה זה אסור להגיד אסור להראות צריך ורצוי ופשוט לאדם הנכון, מכירה גם נשים טובות כמו גברים טובים מאלה אז? מכירה מקרוב בחורה אוהבת (וטיפשה) שאהבה את בעלה מאוד ולא חנקה אותו חלילה אך כל הזמן אמרה ותמכה ועודדה ועשתה למענו מה שאמא שלו לא עשתה למענו, אז? נחנק? (אמן והיה), הגרוש שלי אהב אותי מאוד, לא חושבת שחנק אותי חוץ מדבר אחד שרצה אותי רק לעצמו ושלא אלך ולא ילך הוא בלעדיי (רכושנות לא?) ולמרות זאת לא זו הסיבה לפרידה בינינו, הכרתי אותו מהתחלה ידעתי איך הוא אוהב ולא הפריע לי וגם מצידו (להפך היה זקוק לקרציה אוהבת), אבל עמי לא מקובל מה שאמרת בכלל בכלל בכלל.

ומה שהצחיק אותי הכי היה

שכתבת על הפרח וחס ושלום לא לתת לה זר..???? עמי אף פעם לא ראיתי את הצד המצחיק שבך ואל תכעס לא הייתי רוצה להיות עכשו ברגע זה הבת זוג שלך כי אם היית מביא לי פרח היית מקבל רק סלט ממי
כדי שלא תתרגל לארוחות שלי ...חחחחח אתה מצחיק

למעלה