לא מסכימה איתך
אנחנו חושבים שונה וזה בסדר. לא רוצה שבן זוגי יקניט אותי וגם לא יצבוט לא רוצה שבן זוגי יעשה חשבון האם הוא הראה לי את אהבתו יותר מדי או לא (מה זה יותר מדי?
). וכשהיא שואלת ואתה עונה "מה לא רואים?" למה שלא תחשוב שאם היא שואלת כנראה היא לא רואה ,כנראה היא צרכה גם לשמוע ולא רק לראות. אתה יודע עמי,יש לי זוג חברים ,נשואים כבר 11 שנה וכל לילה לפני השינה הוא אומר לה - אני אוהב אותך אישתי ותודה שאת איתי... אתה חושב שזה עולה לה לראש? לא! הם חברים טובים ואני מאחלת לכל זוג כאלו חיים.רק מה? הם יודעים לתת אחד לשני מרחב מחיה. היא יוצאת לבלות עם חברות ( איתי בדרך כלל ),הוא עוסק בתחביבים שמעניינים אותו ומקדיש להם זמן. היא נוסעת לחו"ל לעיתים איתי,הוא פעמיים בשנה יוצא לחו"ל לתערוכות (בנושא תחביביו). ויש את הדברים שהם עושים ביחד עם הילדים ו...יודעים גם לקחת זמן לעצמם ,להשאיר את הילדים אצל המשפחה ולהקדיש לאהבה. תשאל אותי? כך שומרים על זוגיות טובה ולא ע"י חסכון במילים ורגשות.
אנחנו חושבים שונה וזה בסדר. לא רוצה שבן זוגי יקניט אותי וגם לא יצבוט לא רוצה שבן זוגי יעשה חשבון האם הוא הראה לי את אהבתו יותר מדי או לא (מה זה יותר מדי?