פרק ב´ ! האם אפשר ?

פרק ב´ ! האם אפשר ?

בוקר טוב לכולכם , בחרתי לשתף אותכם בבעיתי הקשה (לי ),אשתדל לקצר אבל חשוב לי שמי שיקרא ויבחר להביע את דעתו יהיה מודע לכל , את אישתי הכרתי שהיתה לי חברה קבועה במשך 3 שנים , ברגע שראיתי אותה ידעתי שאותה אני רוצה , הרגשה שהנה החלום שחלמתי עומד להתגשם , אישתי בחורה מדהימה ביופיה , מדהימה בחוכמתה , דבר שלא רואים כל יום , בחרתי לנסות את מזלי , ואכן הצלחתי , עזבתי את חברתי והרגשתי מאושר כאילו זכיתי בטוטו בפרס הגבוה בעולם כולו , גיליתי מיום ליום בחורה מדהימה שהעניקה לי המון חום ואהבה, טיפחתי את הזוגיות שלנו וכל בוקר שנפרדנו רק חיכתי לערב שניפגש שוב , דאגתי לה בכל מה שרק חלמה , פינקתי אותה , קניתי לה המון מתנות , ובקיצור השקעתי את כל כולי לשמר את הזוגיות המדהימה שהיתה ביננו , נולדו לנו שני ילדים מדהימים שרק הצליחו להאשיר את אושרי , הסקס ביננו היה דבר שאפשר רק לחלום , מיום ליום נמשכתי אל אישתי יותר ויותר , טיילנו בעולם , בילנו , כייפנו ובקיצור לא היה אדם מאושר ממני עלי אדמות , לפעמים הייתי צובט את עצמי ושואל : האם זה חלום או מציאות? אני גבר שנראה טוב , מחוזר ע"י הנשים , מאוד משקיע בעצמי , ותמיד הייתי נחלתם של הבנות ,אבל אף אחת לא משכה אותי חוץ מאישתי , לא היה לי צורך להכיר אישה נוספת , יום אחד נתגלה לי שיש לאישתי מאהב (ואצנזר איך זה נודע ), אני לא צריך להוסיף מילים על מנת לתאר את הרגשתי ואת תחושותיי, מאדם מאושר הפכתי לשבר כלי , אבל החלטתי אני נלחם כמו אריה , לא עזר כלום , וטענתה היתה שחנקתי אותה , אולי יש בזה משהו , אבל זה היה מהצורך להעניק לה חיים מאושרים כמה שאפשר רציתי שהיא תהיה כמו מלכה , היום אני עומד לפני גירושין ולא יודע איך אני ממשיך הלאה , לא מסוגל להסתכל על אף בחורה , לא מסוגל לחשוב על פרק ב´ , מאידך לא רוצה להשאר לבד , ואני יודע שהזמן הוא התרופה הטובה ביותר לכל דבר ,אבל הפחד , הלבד , הבדידות מכעירים עליי. מה עושים?

עוף כנף

New member
יש חיים אחרי.....

דרור, אז קודם כל, צר לי לשמוע על התפנית שחלה בקשרים ביניכם. רק שאלה קטנה: האם נסיתם לפתור את הקושי בדרך אחרת חוץ מגירושין? להערכתי, לפעמים עדיף לתקן משהו קיים מאשר להתחיל מחדש. האם הבגידה היא מעידה בלתי נסלחת? אם בחנתם את כל האפשרויות האחרות (כן, גם ייעוץ זוגי), והחלטתם שאכן זוהי הדרך היחידה עבורכם, אז רק רציתי לומר לך: כרגע נראה לך שכל עולמך חרב עליך, שאשתך היא היחידה עבורך. אתה עומד לפני פרוק המשפחה שבניתם ואתה אוהב. נכון שזה כרגע נשמע לא ריאלי: יש חיים אחרי... אני לא אומרת שזה קל. יש רגעים מאד קשים בתהליך עצמו, ועוד יותר אחרי הפרידה והיציאה מהמסגרת. יש כאלה שהתקופה עבורם קצרה יותר, אחרים מתקשים יותר. אבל, אחרי תקופה מסויימת, לומדים להסתגל ל"לבד", ואפילו לומדים להנות ממנו. אז, שיעבור לך בקלות !!!

דרור ../images/Emo45.gif

התרגשתי שקראתי את תחילת ההודעה ונצבט לי הלב בהמשכה... גם אני שואלת את השאלה האם לא ניתן לגשר על הפגיעה ובעזרת יעוץ לנסות לפתוח דף חדש בקשר שהרי גם לך ברור היום שיש לך צד בעניין (הרי לטנגו צריך שניים). היום אתה פגוע ובאמת לא נראה לך שאפשר להמשיך הלאה ,אבל יקח זמן , תעבד את מה שהיה , תשלים את תהליך האבל על האובדן ואם תהיה מספיק חכם ,תפנה ליעוץ למען עצמך כדי לשקם את האגו הפגוע. אחרי כל אלה תראה ששוב השמש זורחת ,החיים מחייכים ואם באמת תרצה גם אהבה חדשה תמתין לך. בהצלחה

אכן ניסיתי ללכת

לייעוץ , אבל אישתי לא מוכנה , טוענת שהיא כבר לא אוהבת אותי , ורוצה לסיים את זה כמה שיותר מהר , אני פגוע בצורה שלא ניתנת לתיאור , פניתי בעצמי לייעוץ פסיכולוגי , ניסיתי להשתקם למען הילדים המקסימים שלנו אבל הלב מסרב לשתף פעולה , אנחנו גרים באותה דירה ואני מרגיש כל יום את האובדן ,

דרור

אם זה המצב באמת עליך לקבל את הגזרה ולצאת לדרך חדשה עם כל הכאב הכרוך בכך.ברור לחלוטין שאתה פגוע אבל אתה חייב לשקם את עצמך דבר ראשון למענך!!! גם המגורים המשותפים לא תורמים לעניין ולדעתי אתה צריך לעזוב את הבית (או היא , איני יודעת איך תחליטו),כמה שיותר מהר,כך יהיה לך קל יותר להתחיל להתארגן ולהתאפס.

amigor

New member
דרור! הכתובת היתה על הקיר

המסר ברור, קראתי וטעויותיך הם בפרגון והאהבה הרבה אם הייתי שואל למריבה ביניכם, היית עונה, לא, חיית באופוריה שהכל ורוד והפכת את חייה למלכה(גיהנום), חיבוק של דוב, מבלי לתת מרווח נשימה למוטיבציה להמשיך, לכעוס עליה, לריב, לפעמים זה בריא, לתת לה להרגיש שהיא לא כליל השלמות, חסך זה הוליד על פניו, מוטיבציה הפוכה לחפש משהוא אחר, שונה. שלחה מרפקים לצדדים ולמרות פגיעותיה הבלגתה, ראתה כי טוב המשיכה ובאין משיב מאסה בך וחיפשה אחר, זו דעתי,סליחה מראש! אבל התקוות קיימות ולהבא תדע לנהוג אחרת, שדה האפשרויות קיימות הן לא חסרות, עוד תמצא את ההיא, הכמהה לאושר שתעניק לה, מבלי להגזים בחיבוק דוב כי זה חונק. עמי

robbi53

New member
נראה לי ש..

מערכת היחסים ביניכם היתה בנויה על אהבה במקום על חברות.. (מבלי לשמוע את הצד השני זה מסוכן וצריכים להזהר במסקנות !) זה שציינת שיצאתם המון מרמז שלא היה לכם טוב לבד בבית? אהבה מביאה לקנאה ושטלתנות,נראה לי שאהבת לתת ולא ידעת לקחת..תתחיל לדאוג לעצמך !! יש המון נשים שהיו "מתות" להיות ולחיות אתך.. צא חשוף את עצמך ותגלה עד כמה העולם יפה.

amigor

New member
דרור! התשובות בתוך השאלה

אין כמוך יודע, שאלת וענית, להוסיף, איך אמר פרופסור ישעיהו "יצר האדם רע מנעוריו" עמי

נו באמת אז גם לאהוב באמת אסור

אני חושבת שהוא נהג נכון ואהב נכון קשה לי להאמין שנזכרה אחרי כל כך הרבה שנים שהוא חונק אותה וזאת כמובן לא סיבה לבגידה חבר´ה. דרור אין לי הרבה מילים ממש מרגש לקרוא את ההתחלה ומרגש בכאב לקרוא את הסוף, לדעתי אחת שלא מעריכה אדם כמוך לא ראויה לא. לא חושבת שכדאי לך להילחם על מה שלא שלך יותר, צא וחיה את חייך מחדש ומצא את האישה הראויה לאהבתך, כולנו חשבנו שלא נוכל לאהוב שוב אך טעינו והמשכנו לאהוב.

amigor

New member
מוצאת../images/Emo70.gifככה לא אוהבים,

זה קצת מוגזם, אולי זו הסיבה הקלאסית שאסור לומר "אוהב אותך" תראו מה קרה, מה קיבל
, במקום זה ללא מילים רק
אבל קטן. היי עמי

למה עמי ?

אהב אותה פינק אותה התגעגע אליה, טבעי לא? אז גם אני כנראה חונקת באהבתי?! מה חטאו? שאהב באמת? אולי זה לא היה הדדי והוא לא ראה את זה כי לא רצה, אולי כבר העירה לו שהוא מגזים, ואולי באמת הגזים רק שלא ער לכך, אהבה לא אמורה לחנוק אלא לענג, אז לא נאמר אוהבת אותך אוהב אותך רק שאולי יקרה משהו? אין לזה סוף עמי.

ואגב

יש להם כבר ילדים ובטח נשואים שנים אז מה הקטע עכשו? למה רק עכשו פתאום לפתע זה חונק אותה? ואתה חושב שזאת סיבה למסיבה ? (לבגידה)

amigor

New member
מוצאת! זה מעניין ../images/Emo39.gif

אתן לך יותר
קטן אחד אביא לך זר, וגם
עמי

עמי ../images/Emo12.gif

מה ז"א אסור להגיד "אוהב אותך" מותר ואפילו רצוי להגיד כאשר זה אמיתי, יחד עם זה צריך לדעת לתת מרחב מחיה וחופש שאותו כנראה דרור לא השכיל לתת.

amigor

New member
ניצת ומוצאת! אמרתם הכל, נכון!

זה מזכיר לי סיפור של ידיד כמו של דרור, כל כך אהב, אהבה עזה, אהב אותה כל כך, מדגיש, שכל אשר ליבה חפץ, נתן, גם את נשמתו עד כדי כך, שהיה עושה הכל ואם יכל להיכנס להריון היה נכנס במקומה רק, שלא תכאב, גם טיפול בילדים, וגם שטיפת רצפה, וגם בישל וגם עבד מעבר 25 שעות שעה קודם קם. מלכה
מרוב אהבה כפי שציינתי החלה להתפרפר, ומצא כי זנתה עוד קודם, רק שתמיד הבעל יודע אחרון, לא ידעה גבול וחוצפתה לא אחרה לבוא, לאחר שלושה ילדים, אמרה לו איני אוהבת אותך יותר, מצא לך אחרת לאחר הגילוי עוד באה עם מאהבה לבית, קבל עם ועדה, איני יודע איך הבחור החזיק מעמד, פעמים אני שואל, ריבונו של עולם, מה כבר היה חסר לך! למה!!!!ילדים יפיפיים הנקרעים בין אב לאם, ואלו בנים, לא סולחים, וגדלים בסלידה לאם. לסיכום כשאנו מנתחים מצב זה רואה עדיין את אהבתו אליה, ורואה גם את הטעות בחיבוק הדוב החונק, ואיך מבלי משים הכל אבד, כל העולם חרב עליו היום, מצא אחרת אך זה לא אותו הדבר. תמיד אומר, כי אין כמו האשה הראשונה, ניצת ומוצאת זה אמיתי מספיק? מה תאמרו, את שאמרתי כבר! אסור לומר אוהב אותך, אסור לפרגן יתר על המידה, רק
קטן עמי
אוהב אתכם.

עמי ../images/Emo4.gif

מותר להגיד אוהב אותך מותר לפרגן אסור לבטל את עצמך!!!!!!!!!!! וזה מה שקרה בשתי הדוגמאות

amigor

New member
ניצת נשמה לא!!!!!אסור רק במינון

הנכון, האהבה עלתה להם במקרים דנן, כמו שתן לראש, צריך פעמים לומר שאשה תעשה את חלקה בתפקידה, חוסר המריבות שהוא טבעי ובריא,דיאלוג לא היה קיים. עם חברתי אני מחפש ריב מקניט וצובט, זה משעמם בלי אין עיניין. אהבה יתרה אסורה
זה מראה שאני אוהב, מספיק בלי מילים, כשהיא שואלת לאהבתי, אני עונה מה לא רואים, אז מביא
קטן אחד בעיתוי מתאים,אסור להביא זר, הערכתה גדולה ויש לה מוטיבציה תמיד לדעת כמה אני אוהב, ותוחלת החיים הזוגיים מתארכים להם, ויש המשך קונה מתנה ביום הולדת, הפתעה לטיול ועוד כך חיים נכון עמי

למעלה