M maof New member 21/10/05 #29 אוקי מותק בלי עצבים...... מרבה נכסים מרבה דאגה, מרבה נשים מרבה כשפים, מרבה שפחות מרבה זמה, מרבה עבדים מרבה גזל (מסכת אבות) מעוף
אוקי מותק בלי עצבים...... מרבה נכסים מרבה דאגה, מרבה נשים מרבה כשפים, מרבה שפחות מרבה זמה, מרבה עבדים מרבה גזל (מסכת אבות) מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 21/10/05 #33 מבוטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למסירה דחוף! 3000 הזמנות לחתונה שמלת כלולות צחורה נעלי רחלי לבנבנות הינומה מאורגנזה חותנת 3000 מנות רבע עוף לימוזינה אחת נא לפנות במסרים.
מבוטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למסירה דחוף! 3000 הזמנות לחתונה שמלת כלולות צחורה נעלי רחלי לבנבנות הינומה מאורגנזה חותנת 3000 מנות רבע עוף לימוזינה אחת נא לפנות במסרים.
M maof New member 21/10/05 #34 מותקקקקקקקקקקקקקק ../images/Emo141.gif איזהו גבור? הכובש את יצרו שנאמר טוב ארך אפים מגבור ומשל ברוחו מלכד עיר (מסכת אבות) מעוף
מותקקקקקקקקקקקקקק ../images/Emo141.gif איזהו גבור? הכובש את יצרו שנאמר טוב ארך אפים מגבור ומשל ברוחו מלכד עיר (מסכת אבות) מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 21/10/05 #36 צ'מע... את המותקקקקקקקקקקקקק... תחזיר מייד למגירה בלי שאראה אפילו!
V vered 37 New member 21/10/05 #35 רק מהמילה חתונה אני מחסירה פעימה.... חמסה ! בחיי שאני מאושרת להיות חיילת בודדה.....!
ה הנודניקית עם הקוקו New member 21/10/05 #41 איך?????????????? איך אלך לישון ככה?????????????? ת'בטלה לי החתונה...איך אעבור ת'לילה?
M maof New member 21/10/05 #40 ואולי בכל זאת מותק../images/Emo141.gif מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה ונהרות לא ישטפוה (שיר השירים ח, ז) מעוף
ואולי בכל זאת מותק../images/Emo141.gif מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה ונהרות לא ישטפוה (שיר השירים ח, ז) מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 21/10/05 #44 עכשיו שיר השירים? לא מותק...עכשיו תעבוד קשה! "על הגחון...עד הקצה...עד שאפול ואתרצה" (דנה ברגר וקוקו)
M maof New member 21/10/05 #45 ואני בחלומי....... עַל-מִשְׁכָּבִי, בַּלֵּילוֹת, בִּקַּשְׁתִּי, אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי מעוף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 21/10/05 #46 מתחמם... (לא נתנת קרדיט) עוד כמה פסיעות...ואני בדרך לנפילה.
M maof New member 21/10/05 #54 ואולי רגע לפני מותק ../images/Emo141.gif בקשתי מאלוהים מים נתן לי ים.... ביקשתי פרח נתן לי אותך........ מעוף
ואולי רגע לפני מותק ../images/Emo141.gif בקשתי מאלוהים מים נתן לי ים.... ביקשתי פרח נתן לי אותך........ מעוף
A a n a t i 3 3 New member 21/10/05 #56 גם אני.. גם אני.. ../images/Emo141.gif שאלתי את אלוהים שאלות.. נתן לי פתרון בקשתי מאלוהים שיר.. נתן לי את רון אהה.. איך איך
גם אני.. גם אני.. ../images/Emo141.gif שאלתי את אלוהים שאלות.. נתן לי פתרון בקשתי מאלוהים שיר.. נתן לי את רון אהה.. איך איך
A a n a t i 3 3 New member 21/10/05 #64 נשבעת לך שהקרדיט מגיע לדודה שלי בחג היינו בפיקניק עם כל המישפוח'ה המורחבת.. צעקתי לרון -- "פיתה רון?" ההיא מורה ללשון במקצועה היתה מבסוטית מההברקה
נשבעת לך שהקרדיט מגיע לדודה שלי בחג היינו בפיקניק עם כל המישפוח'ה המורחבת.. צעקתי לרון -- "פיתה רון?" ההיא מורה ללשון במקצועה היתה מבסוטית מההברקה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 21/10/05 #65 ../images/Emo25.gifלדודה... לך לרון לילטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב (גם לקוקו יש במשפחה המורחבת...דודה אחת אדומה עם הרבה הברקות )
../images/Emo25.gifלדודה... לך לרון לילטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב (גם לקוקו יש במשפחה המורחבת...דודה אחת אדומה עם הרבה הברקות )
ה הנודניקית עם הקוקו New member 21/10/05 #57 או../images/Emo70.gif הייתי מ"מ אחד לפני. הצלחת! מודיעה בזאת שכל מה שהיה אמור להמסר... נשאר אצלי. זכית בכבוד מותק...כולם מוזמנים חתונה פתוחה
או../images/Emo70.gif הייתי מ"מ אחד לפני. הצלחת! מודיעה בזאת שכל מה שהיה אמור להמסר... נשאר אצלי. זכית בכבוד מותק...כולם מוזמנים חתונה פתוחה