פרק א/פרק ב

a n a t i 3 3

New member
פרק א/פרק ב../images/Emo63.gif

אומרים שפרק ב' הוא בהרבה יותר קשה מפרק א'.. מה דעתכם
ואם באמת זה כך ורובנו נכשלנו בפרק א' אז מה הסיכויים שנצליח בפרק ב'

לא הבנתי למה את שואלת כדי לספר...

שהצליח לך? הרי את נמצאת בזוגיות שניה והסיכויים עלו בטוב ומאחלת רק טוב אז מה את רוצה לדעת שאינך יודעת?

חחח לא משתנה עבור אף לא אחד...

את מתוקה חבל שקשה לך האמת שלי בינינו זה לא ממקום חלילה לפגוע פשוט זה מה שהרגיש ועלה לי כשקראתי את שאלתך ובאמת לא הבנתי מה כאן רצונך אך אם בא לך לקסקס אני אקשיב ואומר גם את דעתי רק זכרי אילנה היא אחת בטוב וברע הכל בעיניים שלך התגעגעתי לך

a n a t i 3 3

New member
בואי אגלה לך סוד...

בתגובית מעלי רשמת "הצליח לך".. אין דבר כזה הצליח לך.. ההשקעה היא בכל רגע ורגע, ההתיחסות חייבת להיות כאילו הקשר רק התחיל, לדעת שמעולם אי אפשר לדעת מה יקרה מחר, לא להסתכל על הזוגיות כעובדה מוגמרת!!! אם פעם תביני/תפנימי את כל זה.. אז אולי גם ---- "יצליח לך"

מתוקית עברתי גם את זה...

ונכון מערכת יחסים היא לא מובנת מאליו החיים דינמים וכל אחד מבני הזוג מתפתח בדרך שלו וההצלחה היא לדעת לגשר בין שני אנשים שצומחים והתפתחים בדרכם ולדעת לחיות עם זה מתוך הבנה וקבלה הזמן מדבר, וההצלחה היא של כל אחד מבני הזוג כמה מוכנים, ורוצים להשקיע בלקבל ולהכיל את הצד השני ולידיעתך גם עם מלוא הרצון לגשר לפעמים הרגש בוגד לצערי דברים גם מגיעים לסוף, למיצוי ונגמר שם הקסם והגישור ועדיין זה בסדר בראייתי כי מכל מערכת אנחנו מקבלים, לומדים וצומחים לקראת ההצלחה הבאה עם הבן הזוג הבא... לטעמי זה מוסיף עניין לא? ככה לרבוץ מאחד לאחד סתםםםםם אני מזל תאומים חייבת גוון כל כמה שנים נראה לי נורא לחיות עם גבר אחד הרבה שנים זה הופך לשיגרתי ברור ומוכר אז תגידי החוכמה לגוון... עם השנים עוברים על כל הגוונים לא??? בקיצור כל זמן שיש עניין, ורגש כדאי ורצוי להביא את 100% של כל אחד מבני הזוג ולא רק 50 שיהיה יחד 100 ובדרך כלל זה מצליח

maof

New member
וואלה אילנה../images/Emo39.gif

מאוד אהבתי את התשובה ולא רק שהשכלתי ממנה, גם לקחתי אותה לתשומת ליבי. מעוף

maof

New member
לפי דעתי..........

במערכת זוגית צריך להשקיע אם נחכה שכל הדברים פשוט "יזרמו" יש תמיד סיכוי שלעולם הם לא יגיעו. שני אנשים שמנסים לבנות יחד עתיד משותף מנסים להכיר ולהבין אחד את השני. לכל אחד יש את זיכרונות העבר שלפעמים עולים לקחת סיטואציות מהעבר ולקשר אותם להווה זאת תחילתו של כישלון. דפוסי התנהגות ישנים שלא היו טובים בעבר צריך לרצות לשנות אותם. לשמור על הכבוד ולכבד את בן/ת הזוג בתוך היחד לדעת למצוא את הזמן של "הלבד" בתוך היחד. דברים פשוטים שלמעשה אמרים הרבה......לשנן לעצמנו מה ששנוא עלי לא העשה לאחרים.... לדעת לומר סליחה טעיתי. וזאת לא נוסחה....רק תחילתה של דרך חדשה. מעוף

miri362

New member
מעוף אפשר להיתחתן איתך???

אם זה אמיתי ורציני מה שכתבת כאן כל הכבוד הינה רחשת לך מעריצה אני מעריכה גברים שחושבים שזוגיות צריכה תמיד היתחדשות ואת הדבר היחיד שבדרך כלל נעלם זה הלכבד ולמצוא את הלבד בתוך היחד אבל שיהיה הדדי ממש מעריצה אנשים שחושבים בדרך זו כי אכן זו הדרך לחיים טובים ומוצלחים.

הלווווווווווווווווווווו...

אני הייתי קודם
לא להדחפת. מה קורה בפורום הזה???????????? ככה נכנסים פה חופשי לזוגיות של אחרים? צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ

maof

New member
תראי....אמרו חכמים לפני

כל המרבה שיחה אם האשה גורם רע לעצמו וסופו יורש גיהנם (מסכת אבות) מעוף

maof

New member
ואמרו גם אחרים ש.....

כל אהבה שהיא תלויה בדבר - בטל דבר, בטלה אהבה; ושאינה תלויה בדבר, אינה בטלה לעולם (רבי אלעזר בן עזריה) מעוף

למעלה