פרק אחרון...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהסבר...

כאשת לומדת נהיגה יש שלב - בדרך כלל אחרי הנהיגה בכביש מהיר שעושים כאילו מבחן עם מורים אחרים כדי להכין אותך לטסט ( הרי מי שעושה לך את הטסט הוא לא המורה שלך... )... אבל מה שקורה ברב המקרים - במקרה של מורים שרוצים להוציא כמה שיותר כסף מהתלמידים שלהם, הם עושים אמנם החלפות אבל מתאמים עם המורים שיגידו בכוונה שהתלמיד/ה לא נהג/ה טוב ושהיא/הוא צריך/צריכה עוד שיעורים... ולכן פה צריך להעמיד במקום את המורה נהיגה ולהגיד לו שמוכנים למספר מוגבל של החלפות ואז לגשת לטסט...

זה לא טסט פנימי...../images/Emo105.gif

זה לפני...זה רק שמורים (אחרים) יראו איך את נוהגת ויתנו הערות לשיפור... זה כן לקראת הטסט הפנימי...*נתקפת אימה*

אההההההה

וואי, גם לי עשו את זה. רק שאני היחידה מכל החברים שלי שעשו לה את זה! והייתי כבר בלחץ למה אני היחידה בעולם שעוברת את הסיוט הזה. אגב, כשעשו לי את ה"החלפות" האלה נכבה לי האוטו פעמיים רצוף, ואחר כך גם כמעט עליתי על מדרכה.... וואי, זה היה מה זה פאדיחות, ואני חושבת שזאת הפעם שנהגתי הכי גרוע בחיים שלי. טוב, העיקר שהיום כבר יש לי רשיון חצי שנה!

../images/Emo41.gifמשהו חשוב!../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

משהו מאוד מאוד עצוב וחשוב! הלכתי למסיבה- אימא, ודבריך נגנו כל הזמן באזני אז לא שתיתי- אימא, והרגשתי גאה מאוד בעצמי. "אל תשתה- בן" תמיד אומרת אימא, "חזור הביתה בשלום", אז למרות שאחרים הציעו לי, אימא, שתיתי קולה במקום. אני יודע שתמיד צדקת אימא ושעשיתי את הדבר הנכון. עכשיו המסיבה נגמרה, אימא, ואני יודע שאגיע הביתה בשלום. אני נכנס למכונית- אימא, ומתחיל לנסוע בזהירות, וזאת רק בזכות הדרך שחינכת אותי - אימא, האהבה והאחריות. אני מתחיל לנסוע- אימא, בזהירות, בדיוק כמו שביקשת, אך המכונית ממול- אימא, לא מבחינה בי ופוגעת בי חזק.. אני שוכב כאן מצידי הדרך- אימא, ושומע את דברי השוטר. הנהג שממול שתה- אימא ואני הוא שצריך לוותר. אני שוכב כאן גוסס, אימא הלוואי שתגיעי מהר. איך זה קורה דווקא לי- אימא ולא לנהג האחר? יש הרבה דם מסביבי - אימא, אני חושב שרובו שלי. אני שומע את החובש - אימא, שלא נותר לעשות הרבה בשבילי. רציתי רק להגיד לך- אימא, לא שתיתי. אני לך נשבע! אלו היו האחרים- אימא אלו שהיו במסיבה. הנהג כנראה גם היה שם - אימא , בדיוק איפה שהייתי אני. ההבדל הוא שהוא שתה ועוד חי- אימא ואני איפה שהנני. מדוע אנשים שותים- אימא זה יכול להרוס את כל החיים. אני מרגיש כאבים חזקים עכשיו- אימא, חדים ודוקרים כמו סכין. הנהג שפגע בי- אימא, מסתובב סביבי, מביט ומהסס אני חושב שזה לא פייר- אימא, הוא שתה ואני פה גוסס. אל תדאגי לי- אימא, אמרי זאת לאחי ואבי וכל משפחתי. גם כשאגיע למעלה- אימא, אני יודע שתמיד תהיו שם איתי. מישהו היה צריך להגיד לו- אימא, שלשתות ולנהוג זה לא כדאי. אם רק היו אומרים לו זאת - אימא הייתי עדיין חי. נשמת אפי מתקצרת- אימא, עכשיו אני מתחיל לפחד. אל תבכי עלי- אימא, גם ככה קשה להיפרד. יש לי שאלה אחרונה - אימא, לפני שאעצום את עיני. אני לא שתיתי ונהגתי - אימא, אז למה איבדתי את חיי???? תעבירו את זה הלאה, ואולי זה ייתן טיפת חומר מחשבה לאלו מאתנו שמתגרים בגורלם ובגורל של אחרים כשהם שותים ונוהגים.

גם אני מכירה את זה

וזה בערך מה שעבר עלי הלילה. הייתה במסיבה של השכבה שלנו, ו-95% מהאנשים שהיו שם השתכרו מאד! אני לא שתיתי כי נהגתי, וכמוני היו עוד מעט אנשים. אני מאד מקווה לשמוע מחר בבוקר שכולם חזרו מהמסיבה בשלום.

LillipooT

New member
זה ממש ממש עצוב ../images/Emo7.gif ../images/Emo60.gif

רזיה, אני מקווה שבאמת כולם חזרו בשלום הבייתה!

ofrikit

New member
אממ

אני רק יכולה להגיד לך ת'שם של הפרק אין לי שמץץ איך מוצאים אותו עם תרגום \: 624

SHIRF1

New member
שם הפרק :

Dawson's Creek - 624 - ...Must Come To An End עד כמה שראיתי אין תרגום

shira245

New member
../images/Emo32.gifקצת קיטורים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני שונאת להיות חולה!!!!ועוד בחופש!!!!!הייתי אמורה להיות בפסטיבל בראשית ובמקום זה אני בבית עם חום וכאב גרון איווום!!! ואני שונאת את ALL MY SONS!!ואת המורה המטומטמת שלי לאנגלית(היא בת 60 ויש לה גשר על השיניים!).זה המחזה הכי משעמם שיש בעולם ויש לי עבודה עליו באנגלית!!!!ואני שונאת טריגונומטריה!!זה נוראייייייייייי! מהזה הקונוס והסינוס הזה?!?!?!?!? ואני שונאת ביולוגיה!למה לא הלכתי לתקשורת?!?!איך עלתה בי המחשבה שזה מעניין אותי?!?!?!? ואיך שכחתי אזרחות?!?זה כל כך משעמם!!!!!אני שונאת ביצפרררררר

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחח שירה

איזה קיטורים... חבל''ז..... חחחחחחחחחחחחח אמממ... בואו נראה: -אני שונאת את המורה שלי למתמטיקה. למה היא חייבת תמיד לדפוק אותי?! תמיד!!!!!! פעם אחת אני לא יכולה לקבל ציון נורמלי!!!! תמותי, רוזליה! את והמרפקים הענקיים, השמנים והרוטטים שלך!! -אני שונאת סדרות הנדסיות. אני לא מבינה בזה כלום. בסדרות מעורבות אני דווקא5 מסתדרת. מי המציא את המתמטיקה ולמה?! -אני שונאת את מוח תחת. מה עוללתי שמתעללים בי ככה ותוקעים לי את המחנכת הכי מפגרת וסתומה ביקום?! מה עוללתי??????????????????????? - אני לא מסוגלת להגיד לו כלום. עדיין. אני דפוקה בשכל. פשוט מאוד. וכמה דברים טובים (לשם שינוי): - קיבלתי יותר מ-90 בבוחן באנגלית!!! אני!!!1 אני ממש שמחה. - דווקא הולך לי בביצפר (חוץ ממתמטיקה. בלע) - אתמול בערב היתה ארוחה ממש נחמדה! למרות שהיינו רק 3 אנשים...

קוקיטה

New member
גם אני לקטר!!1

גם אני שונאת להיות וחולה! אבל היום אני לא חולה...סורי שירה.. לי גם יש מורה מטומטת לאנגלית...היא מעין מעופפת כזאת אבל אין לה גשר ואנחנו לא לומדים אול מיי סונס...סורי בשנית שירה גם אני שונאת טריגונטמטריה0- למרות שעוד לא התחלתי ללמוד את זה ..סורי בשלישית שירה! אבל!! גם אני שונאת!!!!!!!! בצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או או! לא לדאוג יש לי קיטורים אחרים במקום! אממממ אממממ חכו!אני עוד אמצא משו (סורי שירה..מצאת אותי דווקא ביום לא כל כך נורא..)

ננסה גם ../images/Emo66.gif

לי יש מורה בסדר לאנגלית ואני גם לא שונאת את המקצוע, אבל יש לי בוק ריפורט ביום שלישי וכמובן שלא קראתי עדיין ספר. מתמטיקה אני תמיד שונאת!!! זה לא תלוי בזמן, מורה או חומר, זה פשוט מקצוע נוראי. בנוסף, האיי סי קיו שלי מסרב לעבוד. אבל עכשיו חופש, חג, שנה חדשה... תהיו אופטימיים!

גמני גמני!!!../images/Emo105.gif

גמני חולללללללללההההההההה! אווף!! זה כל כך מבאסס!!!!! הייתי אצל סבתא שלי כל היום (מאתמול אחה"צ) ומזה לא הרגשתי טוב...
וכואב לי הראש,והגרון,ואני מצוד(נ)ד(נ)ת!!! בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!! *שיעול*

למעלה