פרק אחרון

mirymoo

New member
פרק אחרון ../images/Emo7.gif

עוד חמש דקות יש את הפרק האחרון בעונה
לפרק קוראים The Leavers Dance ממחטות יש???

../images/Emo112.gifאו מיי גאד

אין לי אויר, אין לי אויר, אין לי אויר. זה הורג אותייי :| אמא

American Girl

New member
יווווו איזה פרק!!!

זה היה כזה ברור שהאליזבת הזו היא אמא של פייטון... אבל לדעתי חבל שהם עשו את זה... כי זה נהיה יותר מידי טלנובלי, שפיתאום אמא שלה חוזרת והיא לא באמת מתה.

לפי דעתי

האמא שלה שמתה היא לא באמת אמא של איזה פרקקקקקקקק אמאלהההההההההההה אוףףף חבל שזה נגמר ככה

mirymoo

New member
גם אני חושבת שהיא לא אמא שלה...

כי איך בדיוק תסבירו את הקבר של אליזבת סוייר בבית הקברות???(היה פרק שפייטון הלכה לשם והייתה שם עם וייטי).

iKilledKenny

New member
קוראים לאמא של פייטון

(הזו שבאמת מתה) אנה, לא זוכרת באיזה פרק זה הוזכר בדיוק אבל קראתי על זה באישהו אתר.. אז או שפייטון מאומצת או שלאבא של פייטון היה את אותו הסיפור שהיה לגיי'ק (האמא הביולוגית נטשה)..

mirymoo

New member
איך זה יכול להיות שקראים לה אנה???

השם האמצעי הש פייטון הוא אליזבת....לפי מה שאני הבנתיהשם האמצעי הוא השם של האם.

American Girl

New member
השם של האם ש...

כנראה "נטשה"... אבל לאמא שלה לא קראו אליזבת, זה לא הגיוני... שתי אליזבת סוייר?!

איזה פרק ענקקקקק

יוווווווווו הפרק הכי טוב שהיה אבל מה באמת דן ימות ?!?! אין סדרה בלעדיו וניתן כזה מניאק שככה הוא אמר ללוקס המסכן שכולם פתאום נגדוו ו..... קיצר פרק ענק חבל שנגמר העונה מתי תיהיה החדשה ??

SwEeT GiRl456

New member
גם אני חשבתי על זה

כנראה שזאת שמתה לא הייתה האמא האמיתית שלה.. וזאת שבאה אליזבת זאת האמא האמיתית ופייטון בכלל לא ידעה עליה ולא הכירה אותה

SwEeT GiRl456

New member
היה ממש יפהה

הייתי מרותקת!! וממש נהניתיי שבוע הבא לא מתחילה עונה שלישית? ויש מלא דברים עכשיו שנשארו פתוחים ובסוף הפרק היו לי מלא דברים לא ברורים ... היה פרק מדהים

ווואו איזה פרקקקקק../images/Emo2.gif

אני לא כותבת בפורום הזה בכלל..אבל אני צופה של הסדרה.. ולא ידעתי שהיום זה פרק אחרוןןןן ואז קראתי בתקציר של YES..ופתאום ראיתי שכתוב שזה האחרון =/ אתם יודעים אם יש עוד עונה
נ.ב אל תתיחסו לניק המעפן שלי..הוא לא שלי אפילו..

einat6

New member
OMGGGGG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יווווו איזה פרקקק.... *בוכה*
גששש.. לוקס וברוקק.. איך בכיתייי.. ואלוהייםםם איך זה בא לי בבום
שאליזבת היא אמא של פייטון.. למישהו יש מושג מי זה היה ששרף את דן?? לדעתי זה אנדי.. כי הוא גם לא הגיע עדיין לניו זילנד... אבל לא יודעתתת אמא אם זה לוקאס... למרות שלוקאס לא כזה רעעע..
יווו והדן הזה רשעעעע.....
להרוג אותוו..!! ונייתן מה קורהה??.. למה הוא ככה ללוקאס.. ?
דיי אתם אחיםםם... דן הוא הרע פה.. לא לוקאס... =\\ אוווף עכשיו צריך לחכות לעונה השלישיתתת........
שתבוא כבררר

לדעתי זה ששרף היה נייתן...

ובאמתתתתתתתתתת הסיפור של לוקאס וברוק היה עצוב מה זהההה

למעלה