פרק אחרון משחק החיים

WhatsYourLine

New member
אני רואה שכבר שינית../images/Emo13.gif

והסצינה עם נירה הייתה ממש אמיתית. היא הצליחה לגרום לי לדמיין איך זה להיות במקומה, שבאמת אין לה אף אחד, ואף אחד לא מחכה לה בתאטרון
אמנם זאת אשמתה, ולכולם יש את הסיבות שבעולם לשנוא אותה, אבל אני מאמינה שהיא באמת אוהבת את שאול ואת ליה. אמא שמאבדת את הבת שלה זה אחד הדברים הכי עצובים בעולם, ונירה יודעת שליה בחיים לא תסלח לה...

p r u d e n s

New member
שיניתי כי נמאס לי לחכות...

חוץ מזה אני חושבת שזה נחמד אז לא אכפת לי מה אחרים חושבים :) טוב, זה היה אמיתי, אני מודה.איזה מסכנה...כל הדיון הזה על נירה גרם לי לפתח רגשות! הכל בגללך! שמחה?
אבל בכל זאת נשאר בי קצת כוח לצחוק על אנשים במצוקה (רק בטלווזיה, צ'יל.) ואני עדיין חושבת שזה היה מצחיק...לא?

WhatsYourLine

New member
חחח... כן, אני שמחה :)

את מחפשת אנשים במצוקה לצחוק עליהם- בתיה! או אולי, תמר משהו-רמן! עליה אני לא מרחמת! ככה מתעללים בריקי וקובי?! ככה שמחים שריקי מתה?! מגיע לה כל מה שיקרה לה! ולסיום: "את יודעת, בתיה, החיים הם כמו אופניים. אם קל לך מדי סימן שאת בירידה!"

p r u d e n s

New member
למה?

היא לא ממש במצוקה כמו נירה, היא סתם ביץ'. נירה התחילה להיות במצוקה רק בזמן האחרון אבל היא רעה מהפרק הראשון! אז למה לצחוק על בתיה אם אני יכולה על נירה? היא עושה את זה יותר טוב...

WhatsYourLine

New member
איך זה הגיוני

שנירה עשתה דברים הרבה יותר רעים מבתיה (שהתחילה להיות ביצ'ית רק אחרי שתומר מת), ובכל זאת על נירה אני לא כועסת ועל בתיה כן? אני חושבת שאני יודעת- ההשפעות של המעשים הרעים של נירה אף פעם לא עצבנו אותי. ליה וירון לא יכלו להיות ביחד, אבל ידעתי שבסוף הם יהיו והכול יהיה טוב ויפה, והם חמודים ביחד גם כשהם לא ביחד (חחח... משפט מוזר). ונירה תמיד נראתה לי דמות טובה למרות שהיא ה-רעה. בתיה עצבנה אותי, כי היא הפרידה בין ריקי וקובי, ולמרות שזה יצר כמה סצנות גדולות (כמעט כמו המחבת וסופר ארז
), אני התעצבנתי.... חוץ מזה, אף פעם לא אהבתי את בתיה, ותמיד חיבבתי את נירה.

p r u d e n s

New member
יפה את מתחילה ללמוד!

אבל הייתה לך שגיאה קטנה-המחבת היא-היא הסצינה הגדולה ביותר אי פעם!!! אז את יכולה להגיד: כמעט כמו סופר ארז ו...המחבת? ככה. כמו שאני אמרתי בתיאור של סופר ארז, ראי למעלה יותר. עכשיו לענין-בתיה באמת ביץ', אבל מה שאני לא מבינה זה איך היא הייתה כל כך שפויה בהתחלה? זה ממש מוזר...

WhatsYourLine

New member
אני יודעת, זה פאק בסדרה

בהתחלה היא הייתה הדמות הכי נורמלית והגיונית בסדרה... אבל לא נורא, אהבתי את הסיפור איתה. כל הריבים שלה ושל הריקי הם הקטעים הכי מצחיקים בסדרה! ממש אהבתי את הקטע בפרק האחרון שריקי עבדה עליה ("זה הכל בראש שלך")

p r u d e n s

New member
כן...

אבל אם אני אשמע עוד פעם את המשפט עם האופניים, אני אשתגע!!!!!!!!! מה כולם מתלהבים ממנו?! שיתלהבו מהמחבת! או מסופר ארז!!! כמו שאני! ככה יהיה טוב! אווף...זה מעצבן אותי המשפט הזה...

WhatsYourLine

New member
כולם מתלהבים מהמחבת!

אבל המחבת הייתה לפני המון זמן, והאופניים היה ממש לא מזמן... אי אפשר להתלהב מכמה דברים בו זמנית?

p r u d e n s

New member
ברור שאפשר

תראי איך אני מתלהבת גם מהמחבת וגם מסופר ארז. אאאאאאאאאאאאאבל- קלאסיקות נשארות להמון זמן...אפילו אם זה ממש ישן...לא?

WhatsYourLine

New member
לא אמרתי שלא...

כל פעם שאני אזכר במשחק החיים הדבר הראשון שיקפוץ לי בראש זה המחבת... מה שממש הצחיק אותי בקטע הזה הזה היה הצליל, זה היה כל כך מצחיק!! ממתי מתים ממחבת בראש?!

p r u d e n s

New member
LOL...

הצליל באמת היה גדול!!! כאילו היא נתנה עם המחבת לאיזה קיר ממתכת...אבל ראיתם איך קובי הרחיב את העיניים ככה ואז הוא סגר אותן? זה היה כזה קורע!!!!!!!!!!!!
כפול מאה שלושים וארבע! LOL LOL LOL

WhatsYourLine

New member
כן, קובי עושה פרצופים כאלה חמודים!

הוא ממש חמוד! (מחקתי מהזיכרון את הקטע עם התסריטאית...)

p r u d e n s

New member
לא הבנתי את זה.

כאילו מה-התסריטאית מתחילה איתו? היא רוצה שהוא יעבוד אצלה? לא הבנתי...

WhatsYourLine

New member
המטרה של הקטע הזה

הייתה להראות שאנשים לא תמיד משתנים- פעם בוגד, תמיד בוגד. התסריטאית באה לקובי ונתנה לו את מספר הטלפון שלה, אז קובי שאל אותה אם היא רוצה שהוא ישתתף בסרט או משהו, והיא אמרה שהיא בדיוק סיימה פרויקט- כלומר, היא התחילה איתו. אני טוענת שקובי הסתכל סביבו בשביל לראות אם יש פח שהוא יכול לזרוק בו את הפתק, כי הוא בחייםן לא יבגוד בריקי!!! הם הזוג הכי חמוד בטלוויזיה!!! (א-ש-ל-י-ו-ת
)

p r u d e n s

New member
כן הוא הסתכל מסביב

אבל נראה לי שזה כדי לדעת שריקי לא שם... ואם הוא באמת חיפש פח, למה הוא הכניס את הפתק לכיס בסוף? מסכנה ריקי...אולי היה לה עדיף להישאר עם גנגנה ז"ל.

WhatsYourLine

New member
אני יודעת שזאת הסיבה...

כתבתי את מה שאני רוצה שיקרה (זה מה שקרה! זה מה שקרה! קובי אוהב את ריקי!!!!!)

flizer123

New member
נירה לא מסכנה ולא נעלייים!!

זה מגיע לה, אחרי מה שהיא עשתה!!! ודרך הגב.... אימא שלי היתה אמורה לשחק את התפקיד שלה!!! אבל היא לא היתה יכולה כי יש לה עכשיו פרויקת שהיא התחילה והיא לא יכולה לבטל..... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!

p r u d e n s

New member
ברורו ברור.

ואבא שלי היה אמור לשחק את קובי, אבל הוא לא יכול כי לא נתנו לו חופש... ואימא שלי הייתה אמורה לשחק את בתיה אבל היא לא יכלה כי יש לה הרבה דברים לעשות... ואחות שלי הייתה אמורה לשחק את ריקי אבל היא לא יכולה כי היא צריכה לטפל בכלבה... ואני הייתי צריכה בכלל להיות ליה! אבל לא יכולתי בגלל הלימודים!!! ואח שלי היה צריך להיות ירון (מבינים?) אפילו שאין לי אח בכלל!...

למעלה