פרק אחרון משחק החיים

פרק אחרון משחק החיים

הפק האחרון היה פשוט מהמם... אבל הם שכחו כמה דברים...!! הערה צריכה להיכנס לכלא על זה שהיא הפלילה את ירון והיו צריכים לראות מה קורה עם אלפסי מה הוא מתכנן לעשות ועוד כל מיני כמו לראות ת'תינוק של ליה וירון ומה קורה עם אודי וכל זה.... צריך עונה שניה דחווווווווווףףףף...... הלוואי שיהיה

JennyKalender

New member
דווקא לדעתי

לא היו צריכים להראות את התינוק של ליה וירון, בגלל שזה לא כל כך מעניין. ובקשר לנירה כבר הסברתי בשרשור על הפרק אבל אני אסביר שוב: כצנלסון אמר שהחקירה נסגרת מחוסר הוכחות, ולכן ארז לא קיבל עונש. אם היו תופסים את נירה ומענישים אותה, גם ארז היה צריך להענש וזה לא מגיע לו אחרי כל מה שהוא עבר... חוץ מזה, מסכנה נירה. הסצינה האחרונה איתה ממש העציבה אותי, היא כל כך מסכנה... והסוף עם אלפסי היה טוב לדעתי, כי זה מראה שבחיים הסוף הוא לא תמיד טוב, והשאיר אותנו במתח (לתמיד, כי אני לא חושבת שיהיה המשך...)

פרק אחרון!

טוף אולי את צודקת אבל נירה ממש ממש לא מסכנה תחשבי מה היא עשתה ללילה וריקי וכל הזמן הזה שיקרה ורימתה את כולם!!!! היא צריכה לאכול ת'דיסה שבשילה לה...! אבל עדיין זה יהיה טוב עם יהיה המשך משחק החייםםםם!!!!!!! למרות שאומרים שאחרי קשרי משפחה יהיה טלנובלה ישראלית חדשה.... מקווה שתיהיה יפה כמו משחק החיים.....

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifאבל נירה קיבלה את העונש שלה..

להיות לבד כל החיים שלה
בלי שאול, בלי אודי, בלי ליה, בלי ריקי, ב לי בתיה ובלי אף אחד... אין לה חברות אין לה משפחה אין לה כלום

p r u d e n s

New member
העציב אותך?

אותי זה קרע מצחוק, איך שהיא נתנה לעצמה סטירה... ציטוט: 'את מטומטמת! את מטומטמת! מי יחכה לך שם? שאול עם מישל...ליה...ליה... *סטירה* מטומטמת שכמוך!' סוף ציטוט. לא גדול? כמעט כמו סופר ארז והמחבת....

WhatsYourLine

New member
אני יודעת שהיא עשתה הרבה דברים

רעים. אבל בכל זאת, אני לא מצליחה שלא לרחם עליה! כנראה זה בגלל שאיילת מרגלית משחקת כל כך טוב!

p r u d e n s

New member
לא יודעת..

היא באמת שחקנית גדולה אבל זה היה פשוט מצחיק, לא? שאימא שלי ואני ראינו את זה-פשוא א י ן ! כמעט כמו המחבת...או סופר ארז.

WhatsYourLine

New member
שום דבר לא יכול להשתוות למחבת!!

זה היה פשוט הקטע הכי מצחיק בכל תולדות הסדרה! נקרעתי כל פעם שראיתי את זה! (ריקי שולטת!!) במיוחד המשפט של בתיה- "יופי, עכשיו הרגת גם את קובי!"

p r u d e n s

New member
וואלה?

רק עכשיו שמתי לב שאמרת את זה. וזה בדיוק מה שאני חושבת! אבל אני מצרפת את סופר ארז לתמונה...לא יודעת להמ זה ממש דבילי...וגם את בום טראח נפל תותח.

p r u d e n s

New member
אין לך מושג מה הפסדת!

אני אגיד לך... ארז המסומם בא לתיאטרון עם גלימה של סופרמן ותחתונים...הוא קפת על שולחנות ונירה השתגעה...זה היה גדול! כמעט כמו המחבת ו...סופר ארז?..

WhatsYourLine

New member
חחח...

ראיתי את הקטע שהוא קפץ בשיר סיום, זה משתלב עם המוסיקה בצורה ממש מצחיקה!

נירה....

היא הייתה שרוטה על כל הראש טוף אין פלא על כל מה שהיא עשתה כל החיים האלו עכשיו היא נידפקה מכל הצדדים ליה וריקי שונאות אותה וגם שאול שהם האנשים היחדים שהיא "אוהבת" ואודי זה סתם איזה משהו לעידוד בשבילה... כי אותו היא לא הכי אוהבת גם בעולם ובתיה החברה שלה היא איזה משגועת שהתיחזתה אז הלך עליה מכל הכיווניםםםם!!!

WhatsYourLine

New member
כן, זה העלה לי חיוך

אבל לא ממש חיוך של צחוק, אלא יותר חיוך של רחמים... אני לא יודעת איך להסביר את זה. בפרקים האחרונים של הסדרה התחלתי ממש לחבב את נירה! ואין לי מושג למה! כנראה בגלל שריחמתי עליה שאין לה אף אחד, או יותר נכון בגלל שיש לה את אודי. הוא ממש הגעיל אותי (ואני לא הרחתי את ריח הצ'יפס המטוגן!
).

p r u d e n s

New member
רחמים?

"בתור הפסיכולוגית של עצמי הגעתי למסקנות מפחידות" אמרה בתיה לתומר. וככה אני אומרת לעצמי! מה כולם מרחמים על נירה? כאילו-זה מגיע לה, ואם היא עושה את זה מצחיק אז למה לא לצחוק? הנה אני עושה את זה עכשיו מכל הלב בתוספת ציטוטים. '*מתאפרת לה ליד המראה* *מתחילה לצחוק* מי יחכה לך שם, מי? שאול עם מישל...ליה לא אוהבת אותך...*צחוק* *שמה על עצמה קרם* *מורחת אתו* *צוחקת שוב* *קמה* נזרקת מהמיטה* ליה! ליה! ליה!' הנה תראו עכשיו החלק שאני צוחקת... חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחההחה! גדול! ענק! כמעט כמו המחבת. כדאי לי לשנות את הסיסמא שלי ל'גדול, ענק, בדיוק כמו המחבת וסופר ארז'? שמתי לב שאני אומרת את זה הרבה.

WhatsYourLine

New member
חחח...

אני אסכם שהסצינה הזאת מצחיקה מצד אחד, ועצובה מצד שני- מוזר, אבל נכון.

p r u d e n s

New member
למה סיכום?

מה לא כיף לדבר ככה? אל תסכמי עדיין. אבל לא ענית לי! כדאי לי לשנות את החתימה שלי ל- "גדול! ענק! כמעט כמו המחבת וסופר ארז!"?

למעלה