פרק אחרון בנמלטים!!

snier1991

New member
וואלה צודקים

שכחתי לגמרי את הדריסה של מייק אבל הדריסה עצמה היא לא קליפהאנגר הדריסה היא פתיחה של קו עלילה חדש לגמרי קליפ האנגר צריך להיות קשור לעונה עצמה ובעונה הראשונה בעלה של ברי מת גילו בדיוק איך נעשה כל הפשע הרומן של גבריאל וג'ון נגמר וקרלוס נכנס לכלא ואני לא זוכר מה נסגר עם לינט ועם סוזן(ולמען האמת לא כל כך איכפת לי) וסדרות בלי קליפ האנגר בנות גילמור האנטומיה של גריי ויש עוד מלא אני חייב לכבות נכנס שבת אני אמשיך ביציאת שבת

TheLost

New member
ממש שטויות

קליפהאנגר זה סיום מפתיע ופתוח לפרק (גם אם זה לא פרק סיום עונה). מין הסתם בסיום עונה יש על זה דגש חזק כדי להשאיר את הצופים במתח לעונה הבאה. זה צריך להיות רק פתוח, ולא שום דבר מעבר לזה, כשמו כן הוא - "קליפהאנגר", כלומר "מחזיק בצוק", כאילו עומד ליפול ואנחנו במתח (רק שמאז, ה"עומד ליפול מצוק" הפך להיות ל"מגלה שעברו שנתיים מחייו", "נחטף על ידי אוייבים", "מגלה שחבריו התרסקו באוטובוס", "פותחת לדלת למישהו אבל לא יודעים מי", "מגלה שבהריון", "מישהו מת פתאום חוזר" ונסתפק בדברים האלה). ובנוגע לדוגמאות שלך, זה ממש לא נכון. האמת שלא ראיתי את כל העונות של "בנות גילמור", אבל ממה שזכור לי, רוב העונות נשארו עם סוף פתוח, אמנם לא עם סצינת סיום חדה כמו בדוגמאות שלמעלה, אבל בעונה הרביעית היה הגילוי של לורליי על רורי ודין, ובעונה החמישית המריבה הגדולה בין לורליי ורורי. וב"אנטומיה של גריי"? העונה הראשונה הסתיימה עם הגעתה של אדיסון מונטגומרי-שפרד (בזמנו), והעונה השנייה עם הבחירה של מרדית' בין דרק לפין.

snier1991

New member
אם אתה אומר שבבנות גילמור

יש קליפהאנגר אז אתה בעצם אומר שלכל סדרה יש קליפהאנגר אני לא חושב שמה שציינת היה קליפהאנגר מה שציינת זה אירוע גדול שקורה בסוף עונה הם שוכבים לורליי מגלה רבה איתה נגמר הפרק זה לא קלימפהאנגר זה אירוע חשוב האנטומיה של גריי הפרק האחרון של העונה הראשונה היה 13 לא 9 הם צילמו 13 אבל הספיקו לשדר רק 9 פרק 13 היה הפרק עם בבר שדרק בחר באליסון ולא מגיע לבר א"אלט ולא היה בו שום קליפהאנגר הדבר היחיד שקרה בו אם אני זוכר נכון זה שדרק בחר באליסון ולא בגריי וכריסטינה גומרת עם ההפלה אלו אירועים גדולים שיהיו להם השפעות אבל זה לא קליפהאנגר לדעתי קליפהאנגר זה מחזיק בצוק משאירים אותך בשאלה מה יקרה? ממי היא בהריון וכך הלאה? קליפהאנגר קלאסי זה העשב של השכן שלא ברור מה לאף אחד וכולם בבלאגן כללי או על טבעי משנגמרת בתאונת דרכים ותבין ברור שיש סופים פתוחים זה לא שסוגרים הכל(גם כשסדרה נגמרת נשארים סופים פתוחים) אבל זה תהיה מה יקרה לבחור שעל הצוק ממי היא בהריון וכו... וסתם כדרך אגב הדוגמה של ורוניקה היא קליפהאנגר נהדר אחד כזה שעונה על רוב השאלות אבל עדיין יש תהיה מה ייקרה(בדיוק כמו העשב של השכן הרומן של ננסי עם פיטר נגמר וסיליה חוזרת לבעלה ועוד כמה דברים) אבל בכל זאת הצלחת לשנות את דעתי ואכן רוב הסדרות נגמרות בקליפהאנגר(למרות שיש הרבה שלא ושוב זה גם תלוי במספר העונה עונה מספר אחד של עקרות לא נגמרת בקליפהאנגר עונה 2 כן וזה תלוי איפה זה משודר ברשת כבלים או רגילה איזה סוג סדרה שקומית ופשע כמעט ואף פעם לא נגמרים בקליפהאנגר אם היא מצליחה ויודעת שתהיה לה עונה נוספת ועוד ועוד) אבל הקליפהאנגר בנמלטים הוא קליפהאנגר מחורבן לחלוטין(כמו בעונה הראשונה של אבודים) טרחתי לצפות בפרק הזה רק בשביל להבין מה אבא שלי התכוון שהוא אמר שלא קרה בו כלום. כי כמו שבורניקה ענו על מי רצח את לילי קיין בעקרות בית נואשות סגרו כמעט את כל העלילות ופתחו חדשות וכך גם בעל טבעי(למרות הקליפהאנגר הבומבסטי) וברוב הסדרות פה בדומה לעונה הראשונה של אבודים במובן מסוים כלום לא השתנה למרות שכולם גילו את מה שכבר הצופה ידע כולם עדיין בבאלגן עם החוק ובתכלס המצב לא השתנה לאף אחד והבנתי למה אבא שלי אמר שזה כמו כל פרק רגיל(שבנמלטים ממילא נגמר בקליפהאנגר וזה לדעתי דבר רבה יותר שלילי מלסיים עונה בקליפהאנגר ואם תשים לב פה בניגוד לסיומי עונות 95% מהסדרות לא גומרות פרק בקליפהאנגר) אבל הי הצלחת לשנות את הדעה שלי זה לא קורה הרבה פעמים

TheLost

New member
טוב כנראה שאתה צודק בנוגע לבנות גילמור ../images/Emo3.gif

ובאמת שבניגוד ל"נמלטים", "אבודים" ועוד כמה דוגמאות שישנן בין השורות, יש סדרות שיודעות לסגור עונה בקליפהאנגר - אבל בסגירת עונה... כמו "ורוניקה מארס" שבהחלט העונה הראשונה הסתיימה בצורה פשוט מושלמת. חג שמח

Music3D

New member
אהבתי את הפרק

הסוף השאיר לכותבים המון אפשרויות לשחק עם הדמויות בעונה ה-3... נקווה שיהיה גם מעניין מה שבטוח - מייקל ומהון ביחד בכלא, אני מהמר שתוך יומיים הם כבר בחוץ

למעלה