פרק אחרון בנמלטים!!

פרק אחרון בנמלטים!!

זה המקום להגיב איך הוא היה.... לדעתי הוא היה פרק ממש ממש יפה... סוף מפתיע- פרק מדהים!

מה שרשמתי בפורום MCR.../images/Emo129.gif

אני שונאת שמסיימים עונות, אבל לא מסיימים, ככה שחייבים לראות את העונה השלישת. אבל הפרק הזה היה מדהים מכל הבחינות. הצילום, העלילה, מה שקרה בין שרה ומייקל, פול המסכן. כרפעליו.תמיד חיבבתי אותו, גם כשהוא הטביע את שרה. ~מוהאהא~ אבל יכול להיות שהוא לא מת, והנהג הוא חבר שלו מהחברה ולא יודעת, משהו אופטימי כזה. אה.מייקל יצטרך לקעקע את עצמו שוב, אולי איפה שהוא בין האצבעות ולברוח יחד עם מאהון או משהו כזה. מה שבטוח אני לא מחכה עד שהעונה מגיע לישראל, אני ישר אוריד. (אין לי סיבה לקום ליום רביעי עכשיו, אולי עדיף שאני אשן עד חמישי ובחמישי אני רק אתעורר.סג.)

TheLost

New member
איזה עונה לא מסתיימת

בסיום-לא-סיום? היום כבר בקושי יש סדרות בלי קליפהאנגר בפרק האחרון

בלה בלה בלה בלה

אה ו....בלה! מה נראה להם? כל הפרק רק בדקתי מתי זה עומד להסתיים....גם תעלילות המעניינות המעטות שהיו שם הרסו
שרה צריכה למות...וגם מייקל...וגם לסוקרה לא יזיק למות....צריכים להשאיר את לינק מהון טי-באג באליק להחזיר את אברוצי וקים ולהמשיך משם...או שפשוט לבטל את הסדרה המעפנה הזאת מהררר! אני לא מבינה איך החרא הזה קיבל עונה 3

DevilGirl92

New member
פרק סיום גרוע לעונה גרועה במיוחד.

וגם אני לא מבינה איך הסדרה הזאת קיבלה עונה 3. היו צריכים לסיים את הסדרה בעונה 1. עונה 2 היא עונה משעממת מתחילתה ועד סופה.

LeRanch

New member
קלרמןןןןןןןןןןןןן../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני שונא את התסריטאים של התוכנית הזאת

kml4e

New member
אני לא מבינה על מה אתם מדברים

ברור העונה ה1 הייתה מדהימה....היא הציבה רף ענקקקקקקקקק אין מצב שעונה 2 הייתה מגיעה אליו אבל עונה 2 בת זונהה... לא מבינה אותכם כל פרק הסתיים לי בפאק...מה נסגר?! פה פעור לגמרייי הסדרה הזאת היא הסדרה הכי טובה שאי פעם ראיתי!! אולי בין הטובות חח תמיד היא נגמרת במתח ומגיע לה עונה 3 בהחלט!! בידיעות אמרו שהיא סדרה סתמית שהפכה להיות מלודרמה אני לא מסכימה הסדרה הזאת מדהימה מכל הבחינות!! אני כ"כ התבאסתי אתמול...כשהיא נגמרה מה נעשה עכשיו בימי רביעי?!?! כזה עצוב...

snier1991

New member
עם דבר אחד אני מסכים

"אבל עונה 2 בת זונהה..." עונה אחת הייתה זונה(וזונה זה לא דבר חיובי) עונה שנייה הייתה לפי ה5 פרקים שצפיתי זבל אבל לפחות זבל בלי יומרות העונה הראשונה הייתה אובר דרמטית ועם ים של חשיבות עצמית ואם להיות כנה בלי שום סיבה כל פרק בסדרה היה כזה מייקל: אוי ואבוי ההוצאה להורג עוד 13 ימים ו7 שעות ואנחו בפיגור של שלוש שעותועשר דקות אבל אל דאגה יש לי תוכנית מהירה כל מה שצריך לעשות זה:..... המשימה מתבצעת כמו שצריך ואז מגיע משהו מפתיע ומסוכן במיוחד הפרק נגמר שתי שניות בתחילת הפרק הבא הבעיה נפתרת והכל חוזר חלילה

dance13

New member
עונה גרועה במיוחד וגם הפרק סיום

למה נתנו לזבל הזה עונה שלישית?

kml4e

New member
מוסיפה משו חחח

חשבתי על משו שקורה בכל הסדרות הטובות שיש מתח בכל העונותתת...ואז הפרק האחרון הסיום מסתיים בפרק ממממש מבאס....עם סוף לגמריייי לא משמח...נורא עצוב :'(

TheLost

New member
בגלל זה קוראים לזה קליפהאנגר

אין שום דבר מותח ב"והם חיו בעושר ואושר עד עצם היום הזה"

snier1991

New member
ובכל זאת

עקרות בית נואשות נחשבת לסזדרה שמסיימת עונות בצורה הטובה ביותר ועדיין היא לא מסתיימת בקליפהאנגר(וגם לא מעט סדרות מצוינות אחרות)

LeRanch

New member
מה זה? בעב"ן אין קליפהאנגר?

אז מה בדיוק קרה בסוף עונה 2 כשמייק נדרס ע"י אורסון? זה לא היה קליפהאנגר מוזר ומפתיע לגמרי?!

TheLost

New member
קדימה, תן לי דוגמאות.

וכמו שנאמר כבר, בעונה השנייה בהחלט כן היה קליפהאנגר שגרם לזה להיות אולי קצת "סוף עצוב", ובעונה הראשונה... אני כבר לא זוכר למען האמת מה היה :p

למעלה