פרקי השבוע.

עונה!!נה!!נה!!

1)הפרק שהכי אהבתם: כוווולם! 2)הדמות שעשתה את השבוע: ניצן ללא ספק 3)הדמות שהרסה את השבוע דניאל בעעע 4)סצינה מצחיקה שהכי אהבתם: מיקה רוני ונטשה בבית של רוני,מיקה מלמדת אותן תנ"ך,וממליצה להביא את דניאל לנסות לחתוך אותו ולבדוק מי תתנגד ראשונה 5)סצינה מרגשת שהכי אהבתם: ניני בוכה לתמר!!
6)סצינה רומנטית\יפה שהכי אהבתם: הסצנה שבה ניני בכה לתמר..שוב.. 7)כשHOT כתבו "בפרק זה מופיעה דמות אהובה מהעונה הראשונה בתפקיד אורח", על איזו דמות חשבתם? ישר חשבתי שתמר..! 8)באיזו מסיבת יום הולדת(מאלה שנחגגו עד היום לחלק מחברי "השמינייה") של אחת הדמויות, הייתם רוצים להיות? של אבי! 9)דניאל: נטשה\רוני\אף אחת? אף אחד!כלב! 10) אילן: עשה טעות\חבל שהם לא חזרו? עשה טעות 11) אלינור: צריכה\לא צריכה לדעת מהנשיקה? צריכה 12) ניני: היה\לא היה צריך את תמר בקטע הטלפאתיה עם איה? לא צריך 13) פרוייקט הלמדא קלאוד, צריך\לא צריך לצאת לדרך? צריך! 14) לשם מה אתם חושבים שהאיש עם המסכה קרא לניני ואדם(בלי ספוילרים)? ממ..אין לי שמץ!! 15) השבוע הזכירו את קאסיו, האם אתם חושבים שהסיפור איתו עוד לא נגמר? עוד לא נגמר!הוא עוד יחזור!הרגשה כזו..! 16)איך היו פרקי השבוע ביחס לעונה השנייה(חלשים\חזקים\טעון שיפור\השבוע הכי טוב וכו'...)? חזקים מינוס..השמינייה ראתה ימים טובים יותר..אבל אחלה שבוע! 17) יותר מעניין: איה במדבר\ניצן תופסת את המקום של איה בבית? איה במדבר 18) האם פתרון חריטת SOS על החול נראה לכם פתרון חכם? יס 19) מה אתם חושבים על סיום הפרק היום(ניני ואדם מגיעים למצפה לאחר שהם היחידים שמקבלים איתות, הם רואים שם את האיש עם המסיכה...)? חתיכת סיום!מה הוא רוצה מהם?ומי זה? 20) וסתם כי זה פשוט דורש: איך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בדניאל(שימו לב! לא בתום אבני, בדניאל!)? היתי דורכת לו על הנעל, הוא היה מתקופף,הייתי יורקת לו על הראש,ואז בורחת... הודגש באמצעות מדגישומטיק

hilasapir

New member
עונה

1)הפרק שהכי אהבתם:של היום 2)הדמות שעשתה את השבוע:נטשה ללא ספק...(כמובן שגם דורי/ניני אבל פעם ראשונה שהדמות הזאת מקבלת תפקיד....אופי...) 3)הדמות שהרסה את השבוע 4)סצינה מצחיקה שהכי אהבתם: וואוו היו מלא....היום לדוגמא בתנ'ך חחח... 5)סצינה מרגשת שהכי אהבתם:בפרק אם תמר אני משערת.... 6)סצינה רומנטית\יפה שהכי אהבתם: רומנטיקה....אהמ....רוני ואילן 7)כשHOT כתבו "בפרק זה מופיעה דמות אהובה מהעונה הראשונה בתפקיד אורח", על איזו דמות חשבתם? האמת האחרונה שחשבתי עליה הייתה תמר....חשבתי שתהיה דמות מצחיקה כזאת...חחח... 8)באיזו מסיבת יום הולדת(מאלה שנחגגו עד היום לחלק מחברי "השמינייה") של אחת הדמויות, הייתם רוצים להיות? מיקה יש סושי!!!! 9)דניאל: נטשה\רוני\אף אחת? אף אחת או נטשה.... 10) אילן: עשה טעות\חבל שהם לא חזרו? איזה טעות??? סוף סוף הוא מרגיש פחות נתקע....שיר המגב הרג אותי מצחוק.... 11) אלינור: צריכה\לא צריכה לדעת מהנשיקה? צריכה (כי ככה זה בטלויזיה) 12) ניני: היה\לא היה צריך את תמר בקטע הטלפאתיה עם איה? היה צריך 13) פרוייקט הלמדא קלאוד, צריך\לא צריך לצאת לדרך? צריך!!! (רק אז היה מעניין) 14) לשם מה אתם חושבים שהאיש עם המסכה קרא לניני ואדם(בלי ספוילרים)? משהו שקשור איה.... 15) השבוע הזכירו את קאסיו, האם אתם חושבים שהסיפור איתו עוד לא נגמר? נגמר.. 16) איך היו פרקי השבוע ביחס לעונה השנייה(חלשים\חזקים\טעון שיפור\השבוע הכי טוב וכו'...)? נחמד... 17) יותר מעניין: איה במדבר\ניצן תופסת את המקום של איה בבית? איה במדבר 18) האם פתרון חריטת SOS על החול נראה לכם פתרון חכם? הכי הגיוני 19) מה אתם חושבים על סיום הפרק היום(ניני ואדם מגיעים למצפה לאחר שהם היחידים שמקבלים איתות, הם רואים שם את האיש עם המסיכה...)? תמיד הסיומיםשל יום חמישי טובים (פעם שעברה אם אני לא טועה מה שקרה בתארוכה) 20) וסתם כי זה פשוט דורש: איך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בדניאל(שימו לב! לא בתום אבני, בדניאל!)? אפשר מגרש ספורט,פלזמה,mp4 ....בלה בחה.....אם לא תביא לי אני יספר על הנשיקה מואהאהאה....ואז תהיה גלמוד...תודה שהסכמת....

עונה

1)הפרק שהכי אהבתם: האחרון ביום חמישי 2)הדמות שעשתה את השבוע: איה וניני וניצן 3)הדמות שהרסה את השבוע: רוני 4)סצינה מצחיקה שהכי אהבתם: סוף לתערוכה של נטשה... 5)סצינה מרגשת שהכי אהבתם:אדם וניני משחקים שח מט בבית של אדם לפני היומולדת וגם כשניני מתוודה בפני תמר 6)סצינה רומנטית\יפה שהכי אהבתם: לא ממש היה... 7)כשHOT כתבו "בפרק זה מופיעה דמות אהובה מהעונה הראשונה בתפקיד אורח", על איזו דמות חשבתם?מי הופיע? 8)באיזו מסיבת יום הולדת(מאלה שנחגגו עד היום לחלק מחברי "השמינייה") של אחת הדמויות, הייתם רוצים להיות? אבי!!! 9)דניאל: נטשה\רוני\אף אחת? נטשה 10) אילן: עשה טעות\חבל שהם לא חזרו? לא ממש אכפת לי מהם.. 11) אלינור: צריכה\לא צריכה לדעת מהנשיקה? צריכה 12) ניני: היה\לא היה צריך את תמר בקטע הטלפאתיה עם איה?היה 13) פרוייקט הלמדא קלאוד, צריך\לא צריך לצאת לדרך? צריך אבל עם איה!! 14) לשם מה אתם חושבים שהאיש עם המסכה קרא לניני ואדם(בלי ספוילרים)?משהו שקשור בטח לאיה!! 15) השבוע הזכירו את קאסיו, האם אתם חושבים שהסיפור איתו עוד לא נגמר? כן איך היו פרקי השבוע ביחס לעונה השנייה(חלשים\חזקים\טעון שיפור\השבוע הכי טוב וכו'...)? מדהימים 17) יותר מעניין: איה במדבר\ניצן תופסת את המקום של איה בבית? איה כמובן!! 18) האם פתרון חריטת SOS על החול נראה לכם פתרון חכם? אין לה ממש אפשרות אחרת.. 19) מה אתם חושבים על סיום הפרק היום(ניני ואדם מגיעים למצפה לאחר שהם היחידים שמקבלים איתות, הם רואים שם את האיש עם המסיכה...)? מותח!! 20) וסתם כי זה פשוט דורש: איך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בדניאל(שימו לב! לא בתום אבני, בדניאל!)? חולפים לידו בגועל... ליהי לאב הילי!

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif../images/Emo36.gifעונה...../images/Emo192.gif

אני חייבת להודות,הפורום חלה בתסמונתו שאלונים כרונית! ובאמת זה כבר מוגזם,ודוגרי,אל תיקחו אישית,נמאס לענות על שאלונים
אולי כדאי שנעשה הפסקה עם השאלונים או שנקבע להם זמנים מסויימים כי פה זה לא פורום "סקרים ושאלונים".
1)הפרק שהכי אהבתם:השבוע...את הפרק עם תמר.
2)הדמות שעשתה את השבוע:זה לא אובייקטיבי כל כך אבל ניני.
3)הדמות שהרסה את השבועדדי
4)סצינה מצחיקה שהכי אהבתם:"ויכנס דורי אל החדר..."
5)סצינה מרגשת שהכי אהבתם:את הקטע שניני ודדי הסתכלו באלבום.
6)סצינה רומנטית\יפה שהכי אהבתם:רומנטית? (לא היו הרבה כאלה) אבל הסצנות של הריבים של נטשה ורוני נורא אהבתי,לאט לאט אני מגלה כמה נטשה היא זאת החמודה (שכל כך שנאתי) וכמה רוני ביצ'ית ואנוכית,מגעילה.
7)כשHOT כתבו "בפרק זה מופיעה דמות אהובה מהעונה הראשונה בתפקיד אורח", על איזו דמות חשבתם?כמו כולם...רוברטו
8)באיזו מסיבת יום הולדת(מאלה שנחגגו עד היום לחלק מחברי "השמינייה") של אחת הדמויות, הייתם רוצים להיות?של אבי.
9)דניאל: נטשה\רוני\אף אחת?אף אחת!
10) אילן: עשה טעות\חבל שהם לא חזרו?עשה טעות,רוני סתם כלבה.
11) אלינור: צריכה\לא צריכה לדעת מהנשיקה?חייבת!
12) ניני: היה\לא היה צריך את תמר בקטע הטלפאתיה עם איה?מיותר מאוד,כי ככה שוכחים מהקיום של איה.
13) פרוייקט הלמדא קלאוד, צריך\לא צריך לצאת לדרך?לא,זה רק מאפשר לאנשים במסכות להתקדם במזימה.
14) לשם מה אתם חושבים שהאיש עם המסכה קרא לניני ואדם(בלי ספוילרים)?בשביל לשלוח אותם לאיה,שלא תהיה לבד
15) השבוע הזכירו את קאסיו, האם אתם חושבים שהסיפור איתו עוד לא נגמר?כן...
16) איך היו פרקי השבוע ביחס לעונה השנייה(חלשים\חזקים\טעון שיפור\השבוע הכי טוב וכו'...)?
טעון שיפור!
17) יותר מעניין: איה במדבר\ניצן תופסת את המקום של איה בבית?יכול להיות...
18) האם פתרון חריטת SOS על החול נראה לכם פתרון חכם?אולי...
19) מה אתם חושבים על סיום הפרק היום(ניני ואדם מגיעים למצפה לאחר שהם היחידים שמקבלים איתות, הם רואים שם את האיש עם המסיכה...)?מאוד מותח.
20) וסתם כי זה פשוט דורש: איך הייתם מגיבים אם הייתם נתקלים בדניאל(שימו לב! לא בתום אבני, בדניאל!)?מעיפה לו סטירה מצלצלת?!

למעלה